Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Věk?  

1 hlas

1. 1. Věk?

• do 20
      26
    • 21-30
      128
    • 31-40
      60
    • 41-50
      18
    • 51 a výš
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jajanko

No podľa toho,kto sa tu priznáva k svojmu veku,mám divný pocit,že toho asi najviac pamätám ja.:D

Mám 57 + 2 mesiace-no a čo !!! Veď som to uviedol aj v užívateľskom paneli.

A vôbec: AJ TAK MA VEKOM NEDOBEHNETE!:D:D:D:D:D

Tak si to tu všetci spolu užívajme! :super:papa

Tož to jsi asi nejstarší /vhodnější by bylo říct - nejzkušenější/.

Pokud sis dělal taky ten test - tak mu nevěř - já jsem dle testu po smrti už 3 roky !!!:papa :papa

Odesláno

jarajarda: Shelby GT, ale 100% vim jenom, že má červenou barvu ... :super:D

Tak, abych ještě zvýšil věkovou hranici, napíšu také ročníky rodičů, kteří sece na diskuzi aktivní nejsou, ale na \"republikových\" srazech jsou vcelku stálicemi, tudíž mne pořád kontrolují ... :nevim

MamaNeone ... 1961

PapaNeone ... 1959

Hele, takže jsem to asi uhodl, že jo?? ;)

[upravil dne 25/3/2008 Neon]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Neon

jarajarda: Shelby GT, ale 100% vim jenom, že má červenou barvu ... :super:D

Tak, abych ještě zvýšil věkovou hranici, napíšu také ročníky rodičů, kteří sece na diskuzi aktivní nejsou, ale na "republikových" srazech jsou vcelku stálicemi, tudíž mne pořád kontrolují ... :nevim

MamaNeone ... 1961

PapaNeone ... 1959

a budou hlídat vnouče :D dobře zařínené to budeš mít:super

Odesláno

sarkomi: oni byli celí nažhavení ... táta, až trochu vyroste, máma hlídá dnes spolu s Adél a včera tam byla Adél máma ... prostě si myslím, že až trochu povyroste o hlídání Kryšti nouze nebude ... :super A ještě "Pata" má blokaci ná hlídání ... :D

Odesláno

hrozně se mi na tomto celém P-C líbí,že si tady velmi dobře popovídá každý bez rozdílu věku. At ti je 18 nebo jak píše Jajanko 57,zde se tento věkový rozdíl zcela strácí. Fakt paráda.:potlesk:potlesk:potlesk:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Neon

A ještě "Pata" má blokaci ná hlídání ... :D

aby ses nedivil, az 309tka prigumuje pod okna :mrk:D:D:D

[upravil dne 5/2/2008 Pata]

Odesláno

myryn-ko zlatý!

Veľmi rád by som veril tomu testu,lebo výsledok tvrdí,že mám skutočných 52,5 roka (-4,5 ) a dožijem sa 81 rokov.:mrk

Aj keď som na svoj vek celkom zachovalý a optimista,v osemdesiatke asi budem ťažko preháňať svoje levíča (lvíče) po hustej pavučine prvotriednych diaľníc pretínajúcich prekrásne zákutia našej drahej domoviny! :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Jajanko

myryn-ko zlatý!

Veľmi rád by som veril tomu testu,lebo výsledok tvrdí,že mám skutočných 52,5 roka (-4,5 ) a dožijem sa 81 rokov.:mrk

Aj keď som na svoj vek celkom zachovalý a optimista,v osemdesiatke asi budem ťažko preháňať svoje levíča (lvíče) po hustej pavučine prvotriednych diaľníc pretínajúcich prekrásne zákutia našej drahej domoviny! :D:D:D

Tak to Ti přeji do těch 81ti let hodně zdraví a ujetých km bez nehod - i když o té husté pavučině prvotřídních dálnic dost pochybuju. Možná se jí dožijí naše děti :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: chotemicak

28

To bílý triko s krajkama ti sluší :D

To jo, a jak se hezky usmíváš na toho nafoukance vedle sebe...:P

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Tak když jsou na řadě ti starší(zkušenější)--mám řidičák 36 let a věk??? ozzy1956:papa:roker

Tož to jsem na tom stejně. :papa :papa

Teda skoro - řidičák od 9/6 1972 - což ještě není celejch 36 let . :myslim

[upravil dne 6.2.2008 myryn]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...