dzavel Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Oddie: Nahráváš jen předek? EBAY: http://cgi.ebay.de/Car-Vehicle-Dash-Dashboard-Camera-DVR-Accident-Recorder-/350419322354?pt=DE_Haus_Garten_Heimwerker_Sicherheitstechnik&hash=item51969e85f2#ht_2445wt_905 http://cgi.ebay.de/S1000-Car-Vehicle-Dash-Dashboard-Camera-DVR-Accident-/270675925488?pt=DE_Haus_Garten_Heimwerker_Sicherheitstechnik&hash=item3f058ad9f0#ht_2421wt_908 http://cgi.ebay.de/HD-720P-Car-Vehicle-Dash-Dashboard-Camera-DVR-Accident-/280600375789?pt=DE_Haus_Garten_Heimwerker_Sicherheitstechnik&hash=item415515f1ed#ht_2685wt_908 Ta druhá by za tu cenu stále za zkoušku:). Citovat
kujon106 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 dzavel> Z těch linků co si hodil dva nezasílají do ČR vůbec a třetí možná. Nicht verfügbar für Versand nach Czech Republic.Weitere Versandarten Citovat
dzavel Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Aha nějak jsem zapomněl na ostatní (mám tetku v německu:) ). Podobné nebo stejné budou na .com, co.uk, příp amazon. Citovat
kujon106 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Jj. Taknějak použitelně vypadá třeba toto. Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 Tak jsem tu zas. Zvuk nahrává každá. Nahrávám jen předek, o zadní jsem také uvažoval, ale možná až někdy jednou... ještě nemám ani pevný držák na předek. Co se týče nabídek různých prodejců: tyhle kamerky zřejmě vyrábí hodně firem, a s hodně rozdílnou kvalitou. Od toho se také odvíjí ceny, které se pohybují od cca 50USD do nějakých 130USD za tu s displejem. Pro srovnání, ta první mě před půl rokem stála 160USD, nyní tentýž prodejce nabízí dvě, jednu za asi 50 a druhou za něco málo přes 120. Takže s cenami asi tak - hodnotit české prodejce nehodlám vůbec, a celkově mohou mít stejně vypadající výrobky hodně různou úroveň, což zjistíte až po vyzkoušení... U té druhé netvrdím, že je absolutně nepoužitelná, jen je znatelně horší než ty druhé dvě. Za jasného dne to je celkem v pohodě, jen si špatně poradí s nižší intenzitou osvětlení, a s jasnými body ve tmě. Příklad - když na světlech zastavím za jiným autem, u druhých dvou kamer přečtu SPZ, ta prostřední má místo SZP přepálený flek. Co se týče zkoušení nějakých dalších - možná až někdy, je třeba si uvědomit, že tyhle jsem musel koupit a leží mi v tom prachy, nehodlám kupovat další, dokud se mi tu budou válet tyhle. Tu prostřední předpokládám nikdo chtít nebude, asi půjde časem na aukro, prodávají se tam za 2 tis, tak se startovní cenou tak patnáct stovek... Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Dovolim si dotaz : u tech Tebou testovanych kamerek - jde vzdy na zaznamu bez problemu precist SPZ auta (za dne) ? Na jakou vzdalenost ? Zkousel jsem dnes nahrat ranni cestu autem do prace na mobil (takze format 3gp nebo co - FUJ) pripevneni na vnejsi stranu clonitka u spolujezdce a samozrejme dle ocekavani vysledek je takovy ze jsem rad ze poznam co to prede mnou jelo za auto natozpak abych precetl SPZ (receno s nadsazkou).. Diky Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2011 Autor Odesláno 4. leden 2011 U té první v mov za dne a zatažené oblohy asi 5 metrů při zastavení na světlech za někým, pak jsem to ověřoval na předjíždění na dálnici při zatažené obloze a lehkém protisvětle, tam by šla při troše snahy těsně před míjením také vytáhnout. U té druhé je to horší, u záznamu při zatažené obloze a lehkém protisvětle je místo SPZ jen flek, šla by zřejmě přečíst jen v jasný den. U té poslední šla přečíst na těch cca 5m v pohodě i zašpiněná, při předjíždění v popsaných podmínkách pak zcela bez problémů. Na větší vzdálenost je to horší u všech, ty kamery jsou širokoúhlé, takže čitelnost rychle klesá, na druhou stranu je lepší, že kamera zabírá tak široký úhel. Citovat
Benžík Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Ta poslední má náký video výstup, nebo musíš vyndat kartu a dát jí do pc nebo do nákýho přehrávače když chceš vidět záznam? Citovat
kujon106 Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 Ta popisovaná vlastnost u té druhé kamerky mi přijde jako markantní výhoda. Pro představu - při kolizi zazmatkujete (zapomenete) a vypnete klíček - první kamera přestane nahrávat a situace po střetu, resp. po vypnutí klíčku, je tak nenávratně pryč. Citovat
oddie Odesláno 4. leden 2011 Autor Odesláno 4. leden 2011 Ta bez displeje má videovýstup, je k tomu šňůra s cinchem na konci. Jinak ano, pokračování záznamu u té druhé může být výhoda. Citovat
virnik Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 take niečo si asi obstaram lebo dnes jeden mlady ko...... sku.... mi nedal prednost ja som isiel 90 bolo to mimo obce keby som nedupol na brzdu a nestrhol to do protismeru kde naštastie nič nešlo tak ja sa dolamem a ich tam zabijem ku..... ked je tam zanačka daj prednost v jazde tak zastavim a počkam až vozidlo prejde a nie vyleti na hlavnu ako ko..... kukaj ja mam oktavku a som boch ti zasrani asi tie vodičaky vyhravaju v loteri Citovat
Pinďa Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 pouzivam tuto, mam ji cca pres 2 roky a maximalni spokojenost, jen stridani aut odesel drzak s prisavkou .... na 16gb kartu se vejde 8 hodin Je to tato co používáš cca2 roky. http://www.auto77.cz/Kamerove-systemy-Zaznamove-Kamera-se-zaznamem-obrazu,-IR-prisviceni-Kateg=10083Zbozi=DVR01 Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 taky uvazuji o koupi, vcera na okresce z chomutova me pred slanym ve 170 predjela A8 pres dve plny cary a v proti smeru byly samozrejme v auta, kdybych neubral, tak nevim, co by z nas zbylo :///// Citovat
Stifler Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Scratch: Ale když to někde ukážeš (záznam z kamery), tak si budete moct podat oba dva ruce, páč by vás oba asi za tu rychlost rychle poslali na pěškobus bez řidičáku. Citovat
John_Ice Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 no než to ukážeš tak hold si s tím budeš muset nějak pohrát,třeba jen ukázat ten náraz,tam už bude jenom min rychlost jak to dávali na primě tu černou skřínku,není to nějak předražené?? http://www.datart.cz/katalog/Navigace-GPS-Eyecar-B1-cerna-skrinka-do-auta-predni-zadni-kamera.html Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Stifler: ta snad nebere v potaz rychlost , jsem se trosku rozvasnil, skvely vyhled, nikdo prede mnou Citovat
Stifler Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Scratch: Třeba nebere v potaz rychlost kamera, ale třeba svědci (protijedoucí řidiči) berou. Nebo nedej bože se ti sekne ručička tachometru na tý 170ce nebo tomu v tý Audině. pak už by asi ani žádná kamera jako důkaz nebyla potřeba. Ale už dost Citovat
oddie Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 no než to ukážeš tak hold si s tím budeš muset nějak pohrát,třeba jen ukázat ten náraz,tam už bude jenom min rychlost jak to dávali na primě tu černou skřínku,není to nějak předražené?? http://www.datart.cz/katalog/Navigace-GPS-Eyecar-B1-cerna-skrinka-do-auta-predni-zadni-kamera.html Těžce předražený krám s mizerným rozlišením. To co mám já za 2,2t má stokrát lepší obraz. Nemá to sice GPS (které je stejně k ho.nu), ale o kvalitu obrazu jde především. O víkendu zkusím nahrát někde nějakej neutrální kousek záznamu a někam to dát, ať máte srovnání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.