Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Neviete, vypina sa peugeotu rifter 12V zasuvka po vypnuti zapalovania? Auto pride buduci tyzden a neviem ci objednat aj kit pre napojenie na poistky alebo to pojde zo zasuvky :D

Odesláno (upraveno)

Ahoj, smím vědět, jak si dostal kabel napájení zkr středový panel k zásuvce? Díky

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)
V 6. 9. 2023 at 11:45, rifterlong napsal:

Ahoj, smím vědět, jak si dostal kabel napájení zkr středový panel k zásuvce? Díky

Nijak, v tesneni A stlpu som presiel az k spolujazdcovym noham, tam popod rohoz, popod spolujazdcove sedadlo dozadu az do USB v 2. rade. 

Povodne to malo byt len docasne a planoval som to auto zaviest autoelektrikarovi nech mi pri spataku vyvedie usb C z poistkovej skrine, ale toto riesenie mi nejak neprekaza. 

Upraveno uživatelem abgx1
Odesláno (upraveno)

Díky za info. Již jsem vyřešil Dal jsem pojistkovou odbočku na pojistku zapalovače a vše krásně funguje. Vše umístěno v pojistkové skříni pod volantem.

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Záznamy mi nepřepisuje staré Mivue když má špatnou baterku. Ta kamera maže staré záznamy podle časové značky. A tím jak zapomene při vypnutí datum, tak je zmatená, že nemá starší záznam jak aktuální a nic nemaže. Jen zaplní kartu a konec.
Nemáš stejný problém?

Odesláno (upraveno)

@Péťa neměls mi dát reference na filtr abych případně taky objednal? 😁😘😁🙈😁

mmch ten hw kit mi prijde zbytečny , v obou hyu maka kam jak ma i bez kitu.

Upraveno uživatelem Pe.Tr
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes namontována nová kamera do FoFo,  skoro 3 hodiny práce 😭 To je vždycky opruz tahat ty dráty. A dostat kabel od zadní kamery průchodkou ze zadních dveří pod stropnici. A to jsem to měl zjednodušené, protože jsem nemusel tahat napájení.

Stará čínská kamera rozebrána a objednána nová baterka. Až dojde, tak poreferuji, zda se potvrdí tip od @dracekvo :super

Odesláno

Tak pánové odešla po 6 letech kamera v Peugeotu - TrueCam A5s GPS. A nyní řeším jakou 😐 na zadek nepotřebuji... potřebuji rovnou koupit ještě do C4GP.  Poradíte prosím? Díky

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 13. 1. 2024 at 12:24, dracekvo napsal:

Záznamy mi nepřepisuje staré Mivue když má špatnou baterku. Ta kamera maže staré záznamy podle časové značky. A tím jak zapomene při vypnutí datum, tak je zmatená, že nemá starší záznam jak aktuální a nic nemaže. Jen zaplní kartu a konec.
Nemáš stejný problém?

Baterka dnes dorazila z Číny, hned jsem ji vyměnil a uvidíme. Pokusy začínají ;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno (upraveno)
V 13. 1. 2024 at 11:13, Péťa napsal:

Po výborné zkušenosti dnes opět objednána 70mai Dash Cam A800S-1 Set (2.990,-), k ní hw kit (447,-), 128GB karta (529,-) a polarizační filtr. Půjde buď do Béčka nebo do FoFo. Ve FoFo mi pořád zlobí kamera z Číny a tak přijde vyhodit nebo věnovat (kdyby ji někdo chtěl, funguje, ale nepřepisuje záznamy na kartě).

začala mi na jedne Mio vyskakovat karta ze slotu, sama od sebe . vyskoci klidne ikdyz je auto zaparkovane , pri jizde treba nic , nekdy i dvakrat za jizdu. je to nejak lehce resitelne? 

EDIT : karta ma pravidelne tvary , neni tzv ojeta 😁

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

A dělají to všechny karty, nebo jedna konkrétní? V domačknutém stavu přelepit nějakou kvalitnější páskou a bude držet :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...