Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Takže od dnes som aj ja majiteľom kamery Gemmbird DCAM-002. v celku šikovná kamera, dostal som ju darom, takže s kvalitou som spokojný. Plus je jednoduchá montáž, celá je skrytá fakticky za zrkadlom, nezavadzia vo výhľade. Z vonka fakticky tiež nevydno, lebo je prilepená na tom \"bodkavom\" páse na skle, a tesne pod ním je objektív.. Jedna nevýhoda je pevný držiak, takže ju nejde natáčať, jedine nastavovať v horizontálnom smere. Napájanie mám zatiaľ vyriešené do zapaľovača, drôt sa dal v celku slušne skryť za \"tapacir\". Jedine čo mi vadí, je to že musím mať stále otvorený popolník, z ktorého trčí konektor. Perspektívne by som chcel napojiť kameru na osvetlenie nad zrkadielkom. A tuná by som mal otázku, či niekto nemá skúsenosti s týmto napojením, na P207?. Či je to vôbec zrealizovatelné, tak aby fungovalo automatické spúšťanie kamery pri naštartovaní.... Ak to má niekto spravené, bol by som vdačný, za akýkoľvek návod, alebo popis ako to zrealizovať. Osvetlenie interieru mám jednoduché, bez dažďového senzora, akurát je tam mikrofón na BT.

Odesláno

Nedávno mi to takhle pomáhal napojit zdejší člen ChouLu na čtecí lampičku řidiče na středu stropního panelu (nad vnitřním zpětným zrcátkem). Hádám, že 307 i 207 budou v tomhle podobný. Funguje to dobře. Doporučuju! :super

Zjednodušeně rečeno: Sudáš kryt lampičky, aby ses dostal k drátům na konektory. Rozebereš zapalovačový adaptér napájení kamery a ten dvěma správnými drátky napájíš na drátky, co vedou k té lampičce. Zaizoluješ, vymyslíš, jak to celé zasunout za lampičku pod tapecír, aby to šlo všechno dobře zaklapnout a fertig :roker Když to umíš s pájkou a neprohodíš póly, je to práce ani ne na hodinku :papa

Odesláno

Fajn ďakujem za radu. Dôležitá informácia pre mňa je to s tým konektorom do zapaľovača, že stačí z nej vytiahnuť len \"fuzy\". Keď som dobre pozeral, tak ten konektor má poistku a ledku, čo signalizuje napajanie. Ešte náisť tie správne kontakty v lampičke a pajkovanie to zvládnem. Ináč kamera po prvom testovaní v pohode. Sice čísla na autách rozoznať, len keď stojí auto pred tebou. Páči sa mi na nej, to, že keď auto je odparkované, v prípade pohybu ten dokáže zaznamenať, napr, keď pred tebou zaparkuj auto.....

Odesláno

Ano, tak nějak - vytáhnout z toho kontakty a ty napájet. My jsme to udělali tak, že z té zapalovačové zástrčky jsme vykuchali střeva a zbytečné oplastování zahodili, aby to nebylo tak velké a vešlo se pod tapecír. A navíc ChouLu prostě odšmikl diodu, aby tam neházela falešný světlo v noci odněkud, protože to je při daném účelu zcela zbytečné. Prostě cvak cvak dva kontakty a dioda byla fuč. A na funkci to pochopitelně nemá žádný vliv :papa

Odesláno
Nemáte náhodou někdo tuhle kameru?

http://www.auto-pilot.cz/kamera-do-vozu-beng-v-hd/pro-8376969.html

Sháním instalační cd. Pokud by někdo měl,mohl by ,prosím zapůjčit. Mělo by být i dálkové ovládání,ale to jsem při koupi nedostal.

Děkuji

Taky jsem jí měl, kouknu se jestli mi tu zůstalo cdčko, možná i ta dálka. Jinak s kamerou jsem spokojený nebyl, zasekávala se nebo se resetovalo nastavení, dvakrát reklamace a nakonec jsem jí vrátil.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

S kamerama nemám žádnou skušenost,proto dám dotaz tady jakou kameru do auta pořídit -s kterou máte skušenosti:

Požadavky:

-monitorování jak dění před autem tak i za

-pokud možno Full HD rozlišení

-kvalitní noční záznam

-cena do 6 tis. korun

Díky za pomoc:papa

Odesláno

Osobne vidim problem v noci to jsou mimo mesto / osvetleni / temer vsechny k \"nepotrebe\"

Svetlo je alfa a omega pro kvalitni zaznam nebo jinak kvalitni pristroj je pak k nezaplaceni.

Odesláno

noční vidění u většiny kamer k ničemu... u těch dražších rozpoznáš při bližším pohledu RZ auta... jinak co se týká pohledu vzad... tak podle ÚOOÚ je pořizování tohoto záběru protizákonné... RZ současně s obličejem je osobní údaj... nemluvím pak o tom, když by si to někde šířil...

Odesláno

FullHD = k ničemu, když to nemá odpovídající objektiv.

Dvojitá = k ničemu, pořádně to nestíhá ukládat ani v jednoduché verzi, lepší je pořídit dvě

Kvalitní noční záznam = zapomeň.

V téhle cenové relaci je to prostě jen a pouze velký kompromis objektivů typu špendlíková hlavička, interpolací s různě šíleným výsledkem a celkově nic moc citlivostí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...