Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jasne ze je dobre \"mit\" i kameru vzadu \"ALE\" nas bananov - litera zakona toto \"zakazuje\".

Osobne nevidim problem a ani duvod pro ne - a dodavam pokud nedelam nic co odporuje beznemu \"chovani\" nemam duvod proc se obavat.

Kamery mame na kazdem rohu na netu je vse propojene a navic na \"srackach\" typu FACEBOOK napiseme na sebe vse i to co nevime :D

Ale zaznam nedej boze zverejneny volne na netu je hriiiiich nejvetsi zavaznosti :D:D

A jak se napsalo bezpoctukrat neni plne HD jako HD a cena ne vzdy odpovida tomu co dane udelatko dokaze.

Odesláno

až na to, že to video nebo respektive ukázka není z jednoho záznamu...

1) motorkář narazí do auta z prava a pádá dopředu směrem k řidičově straně a vepředu přepadne u spolujezdce

2) při příjezd k autu je celá v černym, při pádu má na sobě něco bílého

3) asi největší fail...

neregistrujte motorkáře, ale okolí... pohled dozadu naznačuje stojící auto ze kterého je záznam pořízen a vpravo vedle něj stojí zaparkovaná auta a vlevo jezdí... při pohledu dopředu je to stejně... :D nemělo by to být náhodou naopak...? :roker

Odesláno

No je fakt ze ma na sobe neco bileho ale jinak jeden obraz je \"mozna\" jen otoceny o 180°

Autobus tak nejak odpovida .....

Rada stojicich aut ..... stromy .....?

Odesláno
No je fakt ze ma na sobe neco bileho ale jinak jeden obraz je \"mozna\" jen otoceny o 180°

Autobus tak nejak odpovida .....

Rada stojicich aut ..... stromy .....?

nepřijde mi to, že vy to bylo vertikálně otočeno proč by si s tim někdo hrál...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Rad se svezu rychle rad si zablbnu ale to prase na videu v uvodu hmm beze slov.

Sice mu to jelo pekne to se musi nechat ale v takovem provozu proste vytahnout z auta a udelat jednoduche skoleni s vetou na konci \"A vis za co to bylo\".

Jen predstava ze se nekdo lekne .....

Odesláno

pomozete mi najst kameru ktora ma dobru kvalitu nocneho nahravania (rozpoznanie tvare na parkovisku v noci) a dokaze nahrat 24 hodin zaznamu na jednu kartu? do 64gb

vdaka

Odesláno
tak jsem koupil tuto

http://pctuning.tyden.cz/hardware/36-ostatni/25196-velky-test-sesti-kamer-do-auta-vyplati-se-byt-pripraveny?start=6

zatím bádám, mám vní malou kartu jen 3G, musím koupit trochu větší

Mám podobnou - oni do tohohle housingu dávají různá, ale podobná střeva, takže je to trochu loterie. Z mé strany zatím +/- spokojenost. Ale jsou tu větší odborníci, kteří sami zkoušeli více různých tipů...

Odesláno

Jen na skok a mozny napad pro ostatni.

Zhruba po roce se nam jedna z kamer DOD GS600 zblaznila a zacala se chovat tak jak je nejednou popsano tedy \"ridic\" sledoval kameru zda funguje nez aby kamera sledovala pocinani ridicovo ci lepe ostatnich.

Vymena baterky pomohla a kamera jede jak ma.

Vydrzela cca 25tis/km?? Nepocital jsem to presne.

Baterka prisla z HK za cca 200Kc vymena rozebrani prepajeni dvou dratku slozeni = 15min prace.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...