Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevím jak na to, Objednací kód: DO BESVMD069

[upravil dne 13/3/13 20:24 od Honza54]

[upravil dne 13/3/13 20:27 od Honza54]

[upravil dne 13/3/13 20:28 od Honza54]

[upravil dne 13/3/13 20:30 od Honza54]

Odesláno

Co jak máš provést? Jka sem dát kód no označíš ho myší pravý tlačítkem dáš kopírovat, přepneš se do tohohle oka a dáš vložit :D

Třeba takto: Objednací kód: DO BESVMD068B

Odesláno
Koupil jsem tuto kamerku HD_Wing_Camera za cca 40 USD, osadil jsem 16GB micro SD kartou a zatím spokojenost. Trochu nevýhoda, že nemá displej pro okamžité sledování videa. Hodina videa zabere při tomto režimu asi 6 GB. Při nastavení rozlišení = fine kamera podává takovéto výsledky (50% velikost).

[upravil dne 13/2/13 12:56 od Cyklon]

Jak rz přečteš z toho nějaký?

[upravil dne 13/3/13 20:54 od davidekcz]

Odesláno

Jak rz přečteš z toho nějaký?

[upravil dne 13/3/13 20:54 od davidekcz]

No, jak jsem psal RZ se dá číst tak do vzdálenosti 10m. Nevýhodou této kamerky je, že nemá displej. Myslím, že při případné události by to ale vadit nemělo - záznam je na paměťové kartě. Kamerku jsem pravda koupil pro model letadla, takže v autě to používám, jen aby se jinak nějak využila :)

Odesláno

Tak jsem nakonec objednal tuto, co výše doporučuje Cinicman. Líbí se mi poměr parametry/cena. Málokterá kamerka má 1080p (1920x1080) a takové praktické kompaktní provedení ;)

Odesláno

JJ viděl jsem už asi dvě takové na ebay. Cena tuším kolem 70USD. Byly tam dvě kamery, jedna na těla a druhá drátová. Ta drátová měla horší parametry.

Já bych spíš uvítal kameru bez dipleje a nedaří se mi žádnou najít :).

Odesláno
Ako by to malo fungovať? Zvlášť objektív a zvlášť krabička s displejom a kartou? Alebo? :myslim

no malinka kamarka ktera neni videt bud za sklo nebo do masky. A od ni drat ke krabicce schovane treba v kastliku spolujezdce. Zadne pitome draty prisavky co cokoli jineho viditelneho. Zadna starost o sundavani na sidlisti. A uplne nejlip kdyby to bylo bez displeje a baterky

Odesláno

Dzavel: kamerka ještě nedorazila, ale jak psal Cinicman, tak se snad sama spustí otočením klíčku (když dostane šťávu z 12V zásuvky). Nebo tys myslel tu mini kameru z HobbyKingu? - tu jsem zasadil do pouzdra z mobilního telefonu. Takže se ovládá ručně dvěma tlačítky. Baterie vydrží tak 2 hodiny.

[upravil dne 16/3/13 19:28 od Cyklon]

Odesláno

Umistneni za zrcatkem problem neni - pravda ty prisavky jsou desne,ale drzi.

Mam to umisnene podobne jak odkazuje JOFO a bez problemu.

No a pokud prisavka vadi proc neudelat neco podobeho v lepsim?

Jde jen o \"sirsi \"U\" profil\" ?

A ke kvalite ma cip s rozlisenim 1,3Mpx plne HD?

Nebude to jen interpolovane?

Co treba zalozit tema a tam davat neupravena videa z kamer?/odkazy

Protoze jedna vec je papir a druha vec je prave realny provoz?

Na nasich autech pouzivame problematicke a vsude diskutovane DOD Gs600/300 a krom noci plna spokojenost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...