Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Milan+: bavím se o relativně novém voze, kde je to kvůli záruky, nebo na tu taky nehraješ? (ps. ona servisní historie se loguje taky do PC, stejně jako u Peugeotů...)

a pak jsou díly, které v druhovýrobě těžko seženeš. A pokud ano? Rameno 6,5tis, spojka 7,5. Připočti ceny čidel u elektroniky, kterou kromě MB nekoupíš, pod litr neuslyšíš ani dobrý den :) Myslím, že za 7,5 máš u C2 celý motor :aut

Odesláno

V něčem máš pravdu,ale zaruku u auta z 05,leda tak na lak a rez a to Ti povím,nevím o nikom kdo by to uplatnoval,tam to má výrobce sakra vyzkoušené. Já to mám z itošky a taky tam nikdo historii nevyplnoval,bylo to od ženský a tak tam je předpoklad,že jezdila do servisu,ale jak jsme to prolezli tak vše v poho. Nemám z toho až takový strach.

Odesláno

tak ja znam jednoho rejpala co reklamuje rez u 6 let staryho auta :D Matiz popřipade Spark toho se docela bojim prece jenom uz si hraje na auto :) zato tico ma karbec a automatickej sytic resenej jakymsi termostatem a motor myslim od suzuky. No v nedeli ji uvidím tak ji zkusim neco z tohodle vlakna nadhodit

Odesláno

Ta Panda II. generace je docela povedený auto. V mém okolí se několikrát vyskytuje jako druhé auto v rodině a v podstatě 100% spokojenost (jednoduchý auto na kterém se nemá moc co podělat).

Odesláno

twity mi pride ako dobre auto pre ženu :) už som sa v nom projel a vykonovo je to super, ked sa chce tak spotreba za 5l/100km jak nič a ma taky posuvne stoličky zadne takže kofor sa da zväčšiť. Ale viac sa mi lubia tie stare modeli ako tie novšie a da sa zohnať krasne lacno v dobrom stave

ina to tico je super auto sme ho mali tak pred 12 rokmi a bolo to super auto do mesta, všade sa mestilo a ked nie tak si ho vepcal do tašky a šiel s nim peši

[upravil dne 31/12/10 12:13 winco]

Odesláno

Ta nová panda není špatná, jezdil jsem s tou 1.2 a je to kupodivu docela živý, spotřeba taky ucházející, jen to má opravdu tragicky malej kufr - záleží jestli to by ti vadilo. Jinak ale autíčko OK ;)

Odesláno

Super hláška:

\"...vůz po starším pánovi - ročník 1929. Ježděno jen na nákup, k doktorovi a na hřbitov :-) Důvod prodeje: Koupě nového vozu Hyundai.\"

Odesláno

Myslim, ze u punta se da velmi lahko vytipovat nejake v okoli, po prvem majiteli, pre ktere sa da vybrat viacmenej na istotu ... A usetrene penize myslim pridu vhod ... To je len moj nazor, je priemerne priestranne, je spolahlive a velmi jednoduche ... Pravda dizajnove neni ten classic ziadny velky fesak, ale svoju ulohu si plni :)

Odesláno
Super hláška:

\"...vůz po starším pánovi - ročník 1929. Ježděno jen na nákup, k doktorovi a na hřbitov :-) Důvod prodeje: Koupě nového vozu Hyundai.\"

:D:D:D

Odesláno

Do toho Foxe bych já osobně nešel.

a) tento typ není v ČR moc rozšířený (netuším, zda se sem vůbec ofiko vozil) a tak můžou být i problémy s náhradními díly - třeba na kastli)

b) šicí stroj s Fóbie HTP nepatří zrovna k vychvalovaným jednotkám

c) ošklivější interier jsem snad neviděl (a to takovou věc většinou neřeším).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...