Pata Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Milan+: bavím se o relativně novém voze, kde je to kvůli záruky, nebo na tu taky nehraješ? (ps. ona servisní historie se loguje taky do PC, stejně jako u Peugeotů...) a pak jsou díly, které v druhovýrobě těžko seženeš. A pokud ano? Rameno 6,5tis, spojka 7,5. Připočti ceny čidel u elektroniky, kterou kromě MB nekoupíš, pod litr neuslyšíš ani dobrý den Myslím, že za 7,5 máš u C2 celý motor Citovat
Milan+ Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 V něčem máš pravdu,ale zaruku u auta z 05,leda tak na lak a rez a to Ti povím,nevím o nikom kdo by to uplatnoval,tam to má výrobce sakra vyzkoušené. Já to mám z itošky a taky tam nikdo historii nevyplnoval,bylo to od ženský a tak tam je předpoklad,že jezdila do servisu,ale jak jsme to prolezli tak vše v poho. Nemám z toho až takový strach. Citovat
Vítek1 Odesláno 31. prosinec 2010 Autor Odesláno 31. prosinec 2010 tak ja znam jednoho rejpala co reklamuje rez u 6 let staryho auta Matiz popřipade Spark toho se docela bojim prece jenom uz si hraje na auto zato tico ma karbec a automatickej sytic resenej jakymsi termostatem a motor myslim od suzuky. No v nedeli ji uvidím tak ji zkusim neco z tohodle vlakna nadhodit Citovat
Medvěd Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Ta Panda II. generace je docela povedený auto. V mém okolí se několikrát vyskytuje jako druhé auto v rodině a v podstatě 100% spokojenost (jednoduchý auto na kterém se nemá moc co podělat). Citovat
Holland Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Přítelkyně má C1:Damax spokojenost:superjinak jestě preferuje R CLIO:P Citovat
winco Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 twity mi pride ako dobre auto pre ženu už som sa v nom projel a vykonovo je to super, ked sa chce tak spotreba za 5l/100km jak nič a ma taky posuvne stoličky zadne takže kofor sa da zväčšiť. Ale viac sa mi lubia tie stare modeli ako tie novšie a da sa zohnať krasne lacno v dobrom stave ina to tico je super auto sme ho mali tak pred 12 rokmi a bolo to super auto do mesta, všade sa mestilo a ked nie tak si ho vepcal do tašky a šiel s nim peši [upravil dne 31/12/10 12:13 winco] Citovat
kujon106 Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Ta nová panda není špatná, jezdil jsem s tou 1.2 a je to kupodivu docela živý, spotřeba taky ucházející, jen to má opravdu tragicky malej kufr - záleží jestli to by ti vadilo. Jinak ale autíčko OK Citovat
Pata Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 to mi připomíná, že si kamarád hodně pochvaloval i20ku Citovat
Pinďa Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 A co Nissan Micra????? Má to různé motory: benzin- 1,- , 1,2 a diesel 1,5. Citovat
NicolasB Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Sice je to už nad limit ale špatné by to možná nebylo http://peugeot.sbazar.cz/206-sw-1-4hdi-skoro-novy-vuz-prvni-majitel-koupeno-v-cr-brno-o5034565.html [upravil dne 2.1.2011 19:43 NicolasB] Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Super hláška: \"...vůz po starším pánovi - ročník 1929. Ježděno jen na nákup, k doktorovi a na hřbitov :-) Důvod prodeje: Koupě nového vozu Hyundai.\" Citovat
Vítek1 Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 no mamince se prave zacal libit foxik ale nevim co ten motor http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/volkswagen/fox/8429800 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Myslim, ze ta 1.2 ve foxu je HTP s Juniroky Pokial ano, tak to je nieco strasneee ... Inak ja by som zobral, Fiat Punto Classic ... Koupis v poho 2005 okolo 70-80 tis. Kč, s 1.2 44KW bohato staci, v pohode s klimou atd ... Diely za facku, servisne naklady male ... http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/punto/8067888 Citovat
Vítek1 Odesláno 2. leden 2011 Autor Odesláno 2. leden 2011 tak to punto zni asi nejlepe ale samozrejme v Brne zadne neni Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Myslim, ze u punta se da velmi lahko vytipovat nejake v okoli, po prvem majiteli, pre ktere sa da vybrat viacmenej na istotu ... A usetrene penize myslim pridu vhod ... To je len moj nazor, je priemerne priestranne, je spolahlive a velmi jednoduche ... Pravda dizajnove neni ten classic ziadny velky fesak, ale svoju ulohu si plni Citovat
Mik.e Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Super hláška: \"...vůz po starším pánovi - ročník 1929. Ježděno jen na nákup, k doktorovi a na hřbitov :-) Důvod prodeje: Koupě nového vozu Hyundai.\" :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 2. leden 2011 Odesláno 2. leden 2011 Do toho Foxe bych já osobně nešel. a) tento typ není v ČR moc rozšířený (netuším, zda se sem vůbec ofiko vozil) a tak můžou být i problémy s náhradními díly - třeba na kastli) b) šicí stroj s Fóbie HTP nepatří zrovna k vychvalovaným jednotkám c) ošklivější interier jsem snad neviděl (a to takovou věc většinou neřeším). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.