Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

moc návody tam nejsou, jsem z toho tak trochu guma :-))

Radši bych to zkusil přes to F8, jen nevím co potom dál, mám dát jen nouzový režim nebo něco jinýho?? Nechci radši ten počítač připojovat k internetu, tudíž nevím jak bych udělal ten LOG, klidně to přeinstaluju, ale nevím v biosu jak :(

Odesláno

No v BIOSu budeš mít někde něco co bude mít v názvu \"Boot...\" buď se tam volí 1., druhé třetí zařízení nebo se ukážou všechny a ty je mezi sebou přesunuješ. Ty potřebuješ mít nastavené jako primární zařízení ( tedy to na 1. místě ) CD ( resp DVDRW ) .

Odesláno

hotovo, ale když dám start, tak tam nevidímm na výběr : příslušenství, jak jsi psal výše:myslim

Ale tady ten vir už není:)

[upravil dne 29/12/10 20:08 Šalda]

Odesláno

Tak už mě valííííííííííííííííííííííííííííííí:D

Dal jsem hned můj antivir aby mě projel celej kompl, máte nějaký rady co ještě použít na vyčištění pc?

Odesláno

Šaldo, vyflákni se na body obnovení a stáhni si ISO Rescue CD AVG: http://www.avg.com/cz-cs/avg-rescue-cd

Vypal to na CD (pokud máš Nero, tak po stažení jen klikneš na ten soubor, spustí se Nero a dáš vypálit).

Potom z tohoto CD nastartuješ, dáš aktualizovat databázi a potom Scan on demand (je to vždy první volba v menu). Proskenuješ, nalezené můžeš nechat přejmenovat nebo odstranit, pak restartuješ PC a můžeš pracovat ve Windows.

Odesláno

No tak ted dej na disk C pravej klik Vlastnosti a dole u obrazku je vyčištění disku na kartě další možnosti dej smazat body obnovení

To CD co doporučuje Kurt je na odvirování PC

[upravil dne 29/12/10 20:20 Radek Hurvajz]

Odesláno

Šaldo - to, co jsem radil, je na odvirování, pokud Windows nenabíhají, případně v nich nelze spustit antivir.

Nicméně pokud je vyřešeno, tím lépe - můj postup tedy můžeš směle ignorovat (nebo jej použít, až si zaviruješ počítač příště :ticho).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...