jirkaj Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Zdravím, možná blbej dotaz ale nenašel jsem nikde jednoznačnou odpověď. Trochu jsem si poladil čumák o auto předemnou a musím toho celkem dost měnit vč. světel. A tak otázka zní-Jak poznam světla z evropský 406 a z anglána?!! Myslím jak je rozeznám aby mě někdo neprodal blbý. Myslim si že ty anglický budou svítit do silnice,nepletu-li se. A ještě jedna otázka když už to je vepředu všechno KO tak je jedno jestli to bude old nebo new? Nebo né?! Nárazník,kapota světla maska chladiče sahary,to všechno je v p... . dík za odpovědi:papa Citovat
midistar Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 ja som mal podobný problém lenže ja som nabúral do psa. Ja mám zrejme anglické svetlá ktoré svietia dosť do zeme a nič nieje vidieť. Ak zapnem dialkové tak tiež svietia do zeme a vyššie sa to už nedá nastaviť. a ohľadom tých dielov ja si myslím že čo by som ja bral čisto nové tak to je sahara tak akurát. Ja som narazník, kapotu, predné čelo a svetlá kupoval z iného auta čiže od ruky. Chcel som zobrať aj chladič ale nepasoval. Citovat
Ferry Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 anglicka svetla se daji poznat podle sipek, ktere jsou na krycim plexi, na anglickych je o jednu sipku mirici, tusim doprava, vic, ale musel bych se podivat abych si byl jistej prestavba na novej model by nemela byt problem, kdyz je to bourany v tomhle rozsahu a budou se menit vicemene vsechny dily. takze kdyz sezenes komplet predek z novyho modelu tak klidne [upravil dne 26/12/10 14:55 Ferry] Citovat
Benžík Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Výška se dá snadno doštelovat šroubkama na světlech. Anglický se liší tvarem kužele světla, na levý straně svítí moc nahoru, ale ne tim, že by to svítilo do země. Označení na světlech nevim. [upravil dne 26/12/10 18:25 Ferry] Citovat
Dave_k Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 2midistar: U Tebe bude asi problém v nasazení motůrku ovládání sklonu na světlo samotné. Musíš tu kuličku zacvaknout do světla. Mě se to stalo na sedanu při dodělávce těch motorků. Jeden nebyl zacvaklej a ani na seřízení na to nepřišli a řekli, že to nejde seštelovat. Doma jsem na to pak při důkladný prohlídce přišel. Citovat
midistar Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 mne tie šrúby niejako nefungujú... skušal som ich dvíhať a vôbec to nešlo svetlo ostalo na mieste ani trošku sa nedvihlo [upravil dne 26/12/10 18:24 Ferry] Citovat
Edison Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Vypadlé táhlo motorku z vidliček parabol? Citovat
koblih69 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Světla ti tam půjdou, ale u STK tě asi vyhodí, teda pokud to hodí na Regloskop, já měl zašedlou jednu parabolu ( předchozí majitel tam dal 100W žárovky... ) a kresba byla jen neostrá, měl plnou hubu kecú ale ukecal jsem to. Mimochodem říkal něco jako, že mám štěstí, že ty světla nejsou z Angličáka, že s tím tam jezdí tolik lidí, že je hned vyhazujou. Kažopádně pokud ti zbyla vnitřní parabola tak jí prohodíš za 10 minut do anglickýho světla a máš klid. Citovat
Ferry Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 u stareho modelu 406 nedela tvar paprsku parabola ale kryci plexi (vroubokovani na nem) takze vymenit parabolu nepomuze, to se da u svetel z noveho modelu s cirym plexi Citovat
koblih69 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Jo to je pravda, nevšiml jsem si, že je to HDI, ale old... pak jedině parabolu clonit takovým tím samolepícím trojúhelníkem. To by mohlo projít i u STK, ale je to hnusný.... Občas se na Aukru seženou i části světel, ale ono když nové stojí 1400,- tak nevím jeslti to má smysl řešit. Citovat
jirkaj Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 Jo to je pravda, nevšiml jsem si, že je to HDI, ale old... pak jedině parabolu clonit takovým tím samolepícím trojúhelníkem. To by mohlo projít i u STK, ale je to hnusný.... Občas se na Aukru seženou i části světel, ale ono když nové stojí 1400,- tak nevím jeslti to má smysl řešit. Tak kdybych sehnal světlo za 1400 tak to neřeším jen vědět kde mají takový lidovky:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Neříkám, že je to top kvalita, ale asi budou svítit líp než 15 let staré z vrakáče: http://aukro.cz/item1382113674_nove_predni_svetlomety_peugeot_406_r_v_95_99.html Jinak Depo v AK je za 1700 bez slevy, stačí mít kartičku klubu.... Citovat
Qcko Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Svetla z anglicana tam nedavaj, pretoze su otocene zrkadlovo oproti nasim... ale ak by si bol sikovny, tak si myslim ze by sa dalo pouzit telo z anglicana a vnutornosti z tvojich, ak su pouzitelne, to by fungovalo Citovat
marko306 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 neni na anglických svetlách aj inak natočená žiarovka? Myslím tým, že nie je vodorovne, ale je mierne vytočená. Citovat
Qcko Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Nie je, je to tak isto ako u nas, akurat ze ked postavis nase svetla oproti stene, tak mas ten \"zlom\" smerom doprava hore a ked postavis anglicana oproti stene, tak mas zlom dolava hore...logicky je to preto aby si neoslnovat auta v protismere a kedze oni jazdia po druhej strane, tak je tam tento rozdiel Horsie je to pri starych svetlach (co maju kresbu na skle), tam je pre anglicku a europsku verziu ta kresba ina a nedaju sa vobec zamenit [upravil dne 27/12/10 21:50 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.