Guest Džůny Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Já jsem měnil servoolej dneska, rozpojil jsem hadici pod motorem a kroutil volantem, vyteklo cca 0.6 litru ale zbytek zůstal v nádržce, pár mm pod riskou \"min\". Z hadice už nic neteklo ať jsem dělal co jsem dělal. Je to takhle normální, nebo jsem něco udělal špatně? Příp. můžu zbytek oleje z nádobky zkrátka jen nějak odsát a nalít nový? Citovat
Guest Džůny Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Prosím, opravdu nikdo? Omlouvám se za tak brzký up, ale potřebuji to dát dopořádku dnes, dokud mám volno... děkuju. Citovat
Qcko Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 A tocil si volantom zio strany na stranu pomaly? (samozrejme pri zdvihnutom predku vozidla). Citovat
Guest Džůny Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Ano, točil. Předek byl zvednutý. Zkusil jsem i jednu stranu dát níž, ale nepomohlo. Je jedno, jestli je víčko nádobky při vypouštění otevřené? Hotovo. Zase tam třetina nádržky zůstala a nemohl jsem to ani za nic dostat ven. Tak jsem nastartoval, čerpadlo si vcuclo olej do hadic, vypl jsem to, vypustil zbytek, nalil nový olej, odvzdušnil. Teď už jde točit krásně zlehka. [upravil dne 1/2/12 12:32 od Džůny] Citovat
Dančák Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Trochu to tu oživím:D jde o to, že když jsem kouknul do nádobky od serva tak tam není čístý olej, ale vypadá to jako jahodový mléko (lehce růžový) zkrátka do oleje to má hodně daleko, vypustil jsem toho asi 1litr, prostě co šlo, ale po nalití nového a nastartování to propláchlo trubky a je tam zase to samý.....na navíc když jde motor na volnoběh tak jde volant ztuha jakoby servo nefungovalo, stačí trochu přidat a je to ok, tedy co teď s tím? Znovu vypustit, tentokrát na chvilku nastartovat aby vytekla i ta trocha co tam někde zůstala nebo je prostě servo KO, že nedává takový tlak? Popřípadě co se tam do toho oleje dostalo, že tam je to co tam je? Citovat
koblih69 Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Pokud jsi nevypustil vše tak se nediv... jinak to napřed musíš odvzdušnit. Pokud potrvá ta reakce na zvýšené otáčky tak prostě nedává čerpadlo dostatečný tlak. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 K čemu startovat ? stačí zvednout předek a kola vždy otáčet do krajních poloh - rejdu a vyteče samo. Pak se jen nalil olej opět se daly kola do krajních poloh ,několikrát do prava a doleva a pak dolít, pak třeba po menší jízdě jsem opět dolil nepatrně a byl klid. Citovat
Dančák Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Vypustil jsem vše bez startování, hodněkrát jsem otáčel do krajních poloh i předek pustil na zem, vysál komplet nádobku atd. ale vždycky tam asi trochu zůstane....potom jsem samozřejmě několikrát odvzdušnil, hladina je na max ale furt stejný....bohužel mám auto chvíly a nepamatuju si jestli před výměnou oleje šlo na volnoběh řízení takhle těžko:( startovat jsem to chtěl jen aby čerpadlo vyhnalo ten malinkej zbytek co někde asi zůstal v trubkách.... Citovat
koblih69 Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Pokud je olej zpěněný je to buď špatně odvzdušněné nebo je tam netěsnost. Pokud má jen nestandardní barvu pak je to prostě tím smícháním, ale to nebude na závadu, aspoň né zásadně. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Zpočátku může pěnit než se to 100% odvzdušní, Já vyměnil protočil volantem za chodu motoru, pak dolil a dál už neřešil a zatím je klid -to jsem měnil před 3 roky Citovat
Dančák Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Není zpěněný jako jsem měl třeba na 407, je to prostě růžový mlíko.....nechápu kde se to tam vzalo, každopádně jestli tam třeba 0,1L zbylo a 1L jsem vyměnil tak to asi tou kapalinou nebude a hold koupím teda ještě jednu flašku dextron II a z vrakáče jiný servo a uvidíme, jinak najeto má 300tis.km Citovat
koblih69 Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Mimochodem co jsi tam dal za značku? PS: ideální je proměřit tlak co dává servo a máš jistotu. Citovat
Dančák Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Jo s tím tlakem tj jasný, ale než abych dal pár stovek za měření, to radši za to koupím jiný servo přehozený to je za pár minut a je to....a dal jsem tam total fluide atx (dexron II) Citovat
edo172 Odesláno 8. září 2014 Odesláno 8. září 2014 ja som mal presne to iste na mieste išlo točiť tažko s volantom ale po pridany plynu išlo lahko toćiť,tak som kupil druhe servo (použite)a teraz ide krasne lahučko točiť volantom. Citovat
Dančák Odesláno 13. září 2014 Odesláno 13. září 2014 Tak další poznatek, když je auto po delším stání studené (tudíž i servo) tak jde posilovač krásně tak, jak má, ale jakmile se ohřeje, přestane na volnoběh fungovat, servo čerpadlo už mám koupené, tak to v týdnu vyměním a děj se vůle boží..... Citovat
SKIMAN Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 Chcel by som sa spýtať ako sa odvzdušňuje servo? Keď tam je naliaty nový olej? A s vypúštaním pri peugeot 406 2.0 16v 1998r.v., kde sa to dá rozpojiť? Citovat
OK406 Odesláno 31. leden 2016 Odesláno 31. leden 2016 Rozpojí se na spodku vedení trubek od serva: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.