Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vánoce v podání "Pomáháme obohacení rozpočtu"

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem jel na návštěvu k matce, cesta Letná - Hostivař a zpět. Na Pankráckém úseku D1 mě dojela policejní Oktávka a poměrně drsně se mi nalepila na zadek. Nikam jsem nechvátal, v autě jsem měl prcka, vím, že je tento úsek osazen stacionárními radary a tak tachometr ukazoval přesně 50. Následně jsem i s policajty v závěsu uhýbal na Jižní spojku, kde cajti už mých 70 - 80 nesnesli a svižně (tak stovkou ???) mě předjeli. Následně se nalepili na jiné auto a v následném esíčku mi zmizeli. Dojel jsem je ale na odbočce na Zahradní město, na začátku Švehlovy ulice, kde je na čtyřproudé komunikaci rychlost omezena na 40 km/h. Po rozsvícení zelené se rozjeli na rychlost mnohem vyšší a nalepili se na p*rel staršímu Fiatu, rychlost srovnali s jeho cca 60kou a cca po 1,5 km jízdy jsem je viděl, jak pana řidiče kasírují.

Vánoce jsou svátky klidu a míru, tahle osádka ale určitě byla hodně naštvaná, že musí na Vánoce pracovat a tak se chovali jako lovci - ten řidič Fiatu určitě nejel jako hovado, jen byl ve špatnou chvíli na špatném místě (já bych od cajtů v podobné situaci čekal spíš přimhouření oka a toleranci, než plnění kasy za každou cenu).

[upravil dne 24/12/2010 13:56 Medvěd]

Odesláno

tak to je hnus velebnosti!!! a ještě na vánoce, dělaj machry a hajzly mají na chodbě...

5. Citovat s rozvahou

Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete.

[upravil dne 24.12.2010 15:20 Kurt]

Odesláno

neprekvapuje me to ani trochu, obcas se pristihnu s myslenkou, ze kdyby se mi tahle provokace stala osobne a byl bych jen trochu ve stavu nasranosti, zahamtnu jim to natvrdo pred cumakem

Odesláno

souhlas :), uz jsem to i udelal, dneska me protroubil dement ve slaby audine, protze jsem proste pred stacionarem zacal brzdit z kila na sedesat.....

Odesláno

taky mám ten zážitek, asi je to učí v policejní škole...,po nějaké době, co jeli těsně za mou p.delí jsem pomalu zastavil, zapl varovná světla a šel se dozadu zeptat, co to má znamenat...,klučík za volantem něco mumlal at jedu..., tak jsem se rozjel a oni mě vzápětí předjeli s majákem a na plný plyn, toť vsjo:(

[upravil dne 24/12/10 15:52 ozzy56]

Odesláno

To je normalne. Je to normalny clovek, oblecie si zelenu uniformu a je z neho debil. Presne ako ked normalny clovek si sadne do koncernoveho auticka tak je z neho arogantny debil. A nie je sa potom comu cudovat ze co je to za cloveka ked je v zelenom a sedi v koncernovom aute.

Odesláno

Tak ja som taku skusenost nemal, 2-3 roky dozadu mne 24 teho poobede zastavili zeleny, protoze sem nezastal na stopke (v podstate zastal, jen kole uplne neostali stat), pozrely si papiere, opytali sa ci som nieco nepil, povedal som ze nie, ani mi nedali fukat, vratili mi papiere, a povedali ze ked su tie vianoce tak je to s napomenutim, podakoval som a dokonca mi zazelali stastne a vesele. Nemam s nimi skoro zadne dobre skusenosti, ale tuto boli v pohode ...

Odesláno

No ja som mal tiez par skusenosti so zelenymi. Uz davno som isiel z prace autom domov. Kusok pred barakom ma zastavila hliadka, vypytala si papiere, chodil panacik okolo auta a potom spustil. Ze ci viem co ma vodic za znizenej viditelnosti spravit. Ja ze ano, ze zasvietit svetla. A on ze no a vy co ste nemal. Ja ze zassvietene svetla, ale podotkol som ze sa mi nezda ze by bola znizena viditelnost. Ze sak nech sa pozrie ze nikto tu este nesvieti. On hned ze on riesi mna a nie ostatnych. Skusal som sa nejako z toho vykrutit, ale on trval na svojom. Kedze sa mi dalo uz aj poriadne curat tak som nanho vyletel slusnym sposobom, ze ci on vie ako mam ma zastavovat za znizenej viditelnosti. On ze nie. Ja som mu hned povedal ze cervenym svetlom a on ma zastavoval placackou. Tak som sa ho este opytal ze ci je teda znizena viditelnost, alebo nie. Ocervenel ako to cervene svetlo a uz som sa mohol pekne pobrat na wc. Este dodal ze ci mam zavedenu kablovku ze som taky mudry, ale nato som uz nereagoval, lebo priroda volala.

Odesláno

Este dodam ze tu v irsku by sa mali nasi zeleny ako v raji. Tu nikto nesvieti, kazde pneu ina vzorka a uplne ine rozmery, xenonove sady tu ficia vo velkom, teraz ked snezi, tak sa nikto neunuva ocistit auto, nevidno vobec svetla, smerovky, brzdy, lebo je to pod snehom. Okno ocistene len tak na 30 x30 cm aby aspon cosikaj vydel. No hroza.

Odesláno
Lubk0: takže nezostal. Přečti si zákon o STOP ;)

Nikto sa s tebou nehada (hoc mas dnes tendenci rypat :D ), to bolo povedane len na margo, ze nie som samovrah, alebo nejaky cestny pirat, a stopku som preletel plnou rychlostou ... Tj som pribrzdil, uistil sa ze nic nejde, a az potom pridal ...

Ze som zakon porusil, viem :) A preto som vdacny, ze mi za to pokutu vtedy nedali :)

Odesláno

Lubk0: nemám tendenci rýpat, ale když to čtu, tak se musím smát:

Prve píšeš, že jsi zastavil \"v podstate zastal\", pak dodáváš, že ne tak úplně \"jen kole uplne neostali stat\" - což už je v rozporu s prvním tvrzením. A teď jsi to korunoval \"Tj som pribrzdil, uistil sa ze nic nejde, a az potom pridal\" :D:D:D

Odesláno
:D:xvul jofo alubko: vy je ještě máte zelený alias hluchavky? My už máme modrý švestky. Mezinárodní označení je žampióni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...