Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co se Ti na kolech s pokličkou nelíbí?

To já je zase preferuju, ale pěknejch je pomálu.

Mě se zase nelíbí 4díra na 5i nebo 7i paprskovejch kolech, poklička tu hrůzu schová a není vidět případný odření v tý díře kolem šroubu od klíče.

Co člověk to názor.

Jinak na to odkazu co dal Šalda chybějí minimálně 3 kola co jsou origo na kupé. Nautilusy :blicismajlik, Hoggary a Tacomy (ty bych bral hned). Všechna tedy jen 16\".

[upravil dne 26/12/10 23:41 Dave_k]

Odesláno

z toho naděláte,všechny kola se beztak jedou na jedný lince v Číně a na jedny daj Dotz,druhý Dezent a třetí no name.A kdo v dnešní době nevyrábí v Číne a podobných zemí???

Odesláno

Charlie1 - možná máš pravdu, ale zkus mi pak vysvětlit, proč jsou origo kola mnohem pevnější než no-name sejry, které vidí díry z 5ti metrů a jsou křivé. Já osobně po zkušenostech, které mám, bych jiná než origo kola na autě nechtěl - určitě ne, pokud jako Radek budu jezdit z 90% po okreskách, které se limitně blíží tankodromu.

[upravil dne 27/12/2010 09:19 Medvěd]

Odesláno

Souhlasím s Medvědem, taky chci jedině origo, nikdy jsem s nimi neměl problém, a že jsem už projel hooodně děr :D

A když už neorigo kolo, tak jsou moc drahý, jedno kolo za cca 5000.- :( Aby byli kvalitní, nějaký šméčka za 2000.- kolo nemá smysl kupovat:bojim

Odesláno

Charlie 1: vím že v Ostravě je přímo linka na odlévání, pískování a lakování Alu kol a dělají jak značková kola, tak prvovýrobu třeba pro MB ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...