automale Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 ktory internetovy prehliadac najmenej zatazuje PC? Mam len 256RAM a po poslednej aktualizacii Opery mam toho plne zuby. po chvilke brazdenia netom takmer s PC nehnem. IT Explorer nechcem ani vidiet. Naj bola zatial pre mna Mozzila Firefox ale tam som to tiez po jednej strasne vydarenej aktualizacii vzdal. Neskusal som este Google chrome ale nemam na to chut. Najradsej by som sa vratil k Mozzile. V podstate som bezny uzivatel - stacia mi zalozky a otvaranie samostatnych kariet v jednom okne. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Firefox je OK, Google chrome taky, bude asi i rychlejší, nebo zkus Safari, lidi si to docela chválí, je dost podobný FF Citovat
MilanF1 Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Já nikdy neměl rád přechod na nový prohlížeč, nechtěl jsem si zvykat. Ale Google Chrome mě hned upoutal svoji rychlostí a jednoduchostí - na první pohled vidíš jen záložky + lištu adresa (případně oblíbené). Na malém ntb super věc, mám více pixelů pro net. Chrome měl v úvodu problémy, že často padal, ale nyní je to OK. Navíc se mi líbí, že když omylem zavřu záložku, tak si ji rychle mohu obnovit. Nebo když spadne PC (vypnou proud), tak mi Chrome nabídne načtení původní záložek, což je fakt super. Když musím kvůli jedné aplikaci zapnout IE, tak se modlím, abych to tam vyřešil a pracoval zase na Chrome. PS: mám PC a procesorem Atom, takže žádné dělo Citovat
automale Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 ok diky asi teda este skusim Google Chrome. praveze ani ja nemam rad prechod na iny prehliadac preto som sa uz radsej pytal. za posledny pol rok som vystriedal 3 uz ma to nebavi. Citovat
Qcko Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 No vidis to, ja okrem IE pouzivam denne Mozzilu, Operu aj Chrome, kazdy ma svoje urcenie Citovat
oddie Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Chrome mi na netbooku padá, nevím proč, a dost mě to se*e. Citovat
Edison Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 Celoobrazovkový režim s nadefinovanými panely má jak MSIE tak FF. Ostatní neznám, ale asi to uměj taky. V tom bych preference nehledal. Každý má svá pro a proti. Já používám FF. Už proto, že umí přepínat jádra MSIE/mozila, takže co nechodí s jedním, chodí s druhým. A navíc si umí nastavení jádra pro jednotlivé URL pamatovat, takže přepínání ani nevnímám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.