Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja nekrmim ale mluvim to je za prve...a samozrejme to byly takovy ty vztahy na 2-3 mesice a konec...ale me to proste mrzelo a byl sjem z toho vzdy dlouho spatnej...mel jsem cca 4-5 takovych vztahů..

[upravil dne 19/12/10 19:13 Dadadavid]

Vztah je dle mého něco, když ti dva spolu už mají nějaké dlouhodobé zážitky, radosti i strasti, určitě to není tříměsíční chození (respektive šukání) :D Tři měsíce ti koluje v krvi hormon a to nevidíš, neslyšíš, zkrátka jsi zamilovanej. Vztah je hlavně o toleranci a ne o tom, že za tři měsíce jeden nebo druhej zjistí, že si nevyhovujou z jakéhokoliv hlediska - je to taková zkušební doba :D :D

no tak pozor :D ja poprve šu*al az s tou moji,s kterou jsem aktualne :)
Odesláno
[no tak pozor :D ja poprve šu*al az s tou moji,s kterou jsem aktualne :)

no jo, někdo dřív a někdo později, jeden horňák, druhej dolňák a nakonec jeden makový a druhej tvarohový :D:D:D:D

Odesláno

Dadadavid: a co je tedy ten \"vztah\"? Třikrát týdně na zmrzlinu?

Pokud ta tvoje má spoustu plyšáků a studuje, počítej s tím, že až dospěje, můžeš si užít leccos. Mimochodem - o rozcházení se tu nepíše, ona nevěra je tak trochu něco jiného. ;)

Odesláno

Kritickým okamžikem je vždy nějaká větší změna. Typicky maturita, nástup na vejšku nebo do práce, ukončení vejšky a nástup do práce, změna práce atd. Tohle vždy prověří vztah, jaké má základy a zač stojí. Taky při téhle změně zásadně přijdou nové možnosti a lákadla, noví kolegové...

Odesláno
Dadadavid: a co je tedy ten \"vztah\"? Třikrát týdně na zmrzlinu?

Pokud ta tvoje má spoustu plyšáků a studuje, počítej s tím, že až dospěje, můžeš si užít leccos. Mimochodem - o rozcházení se tu nepíše, ona nevěra je tak trochu něco jiného. ;)

No ty moje prvni vztahy byly proste prochazky,drzeni za ruku a vsechny tyhle blbosti...ja nikdy nebyl nejak na kraviny abych chlastal kouril atd..ba ani nemuzu mam na to vysoky tlak a po cigarete se mi udela spatne...ale jako je pravda ze muj aktualni vztah je teprve ten opravdovej se vsim vsady,dostkrat jsme se driv hadaly ale vzdy jsme to prekrocily a sly dal,zivot je dost kratky na to aby se do nej mely vejit jeste nejaky zbytecny hadky,kdyz clovek vi,ze se stejne usmiri protoze resi hovadinu...myslete si co chcete,ja vim cim jsem prosel a jak jsem zil a ziju a to uz nikdo z vas nezmeni;)

Odesláno

Se ženou jsme spolu už 31 let a bez nevěry,věřte-nevěřte,za ženušku nemluvím.ale věřím ji!!!!!!!! :papa

také říká ,,kdo je bez viny hoď po mě kamenem\" :aut

Odesláno
Kritickým okamžikem je vždy nějaká větší změna. Typicky maturita, nástup na vejšku nebo do práce, ukončení vejšky a nástup do práce, změna práce atd. Tohle vždy prověří vztah, jaké má základy a zač stojí. Taky při téhle změně zásadně přijdou nové možnosti a lákadla, noví kolegové...

Tohle je čistá pravda,ale pevne verim ze moje milá ví co má stejne jako ja...nemuzu nic tvrdit na 100% ale pevne verim ze spolu budeme velice dlouho..tedy dokud nas smrt nerozdeli,coz jestli si skutecne koupim az zacnu makat coupe 3.0 nebo 607mičku...tak nevim ,ale myslim,ze tu moc dlouho nebudu :D protoze ruku na srdce,kdo by to nesešlápl mít 3litr v aute??

Odesláno

Pokud spolu nepícháte, tak ne :P

Ano, tak nějak to bude - jen jsem to nemohl napsat. (Quod licet Iovi, non licet bovi.)

Odesláno
Kritickým okamžikem je vždy nějaká větší změna....

Jo jo přesně tak... a taky první společná dovolená :)

Aka: proc byt s nekym, kdo chce nekoho jinyho, hm? ... to beru, ale proč při tom musí dělat z toho druhýho debila a rovnou mu to neřekne?

Odesláno
Kritickým okamžikem je vždy nějaká větší změna....

Jo jo přesně tak... a taky první společná dovolená :)

Aka: proc byt s nekym, kdo chce nekoho jinyho, hm? ... to beru, ale proč při tom musí dělat z toho druhýho debila a rovnou mu to neřekne?

Jojo,na dovoleny jsem se svoji milou uz byl :) v Chorvatsku :)ale to jeste ridil tata :)

Odesláno

No jednodušší to je, ale o to je to potom horší pro toho druhého když se to dozví...

No nic, asi by bylo jednodušší chodit opravdu jenom na tu zmrzlinu, jenže ono se to potom vždycky nějak zvrtne... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...