PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Zdravím, omlouvám se za nepodstatný téma, ale nějak si nevím rady. Dnes jsem svou zvědavostí přišel přítulkyni na nevěru. Prostě, zůstala mi přihlášená na pc na facebooku, nedalo mi to, tak jsem se juknul, to jsem ale neměl dělat. Má chyba. Žádám vás o radu, jestli jí říct že to vím, nebo čekat že s tím přijde sama. Dělám jakože nic, ale jen zalezu za roh tak mám zimnici... Čekat, nebo jí to říct? P.s.: ještě jednou se omlouvám, ale \"kamarádi\" by to hned vytroubili světu... Citovat
Přema Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Ona ti to neřekne........hned ji to vpal do ksichtu........nebo chceš ze sebe dělat nadále paroháče????? Citovat
Ajdamek Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 přívázat za auto a demonstrativně ji tahat po městě samozřejmě bych to na ní vybalil a poslal ji do.prdele, nemá cenu se zahazovat s děv.kou Citovat
Dundee Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Přesně tak, při první příležitosti se do ní pusť a hlavně si ji nenechávej v bytě/ domě (pokud nebydlíš ty u ní). Citovat
Dadadavid Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Hm..to je smutný..ja tohle zjistit,tak sice vim ze tim nic nevyresim,ale nejdriv bych dal pres držku tomu kdo na ni šahá,pac jsem hodne vzteklej člověk kdyz na to prijde a pak bych asi ji na rovinu rekl ze je konec ,ale nevim...je dost mozny ze bych ji dal jeste posledni sanci...Moje pritelkyne je tady tak hodna a mila ze vim a mam jistotu v tom,ze mi tohle jen tak neudela...ale zaklepu to Citovat
Přema Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 jj.okamžitě vyhodit na mráz.......... Citovat
Dundee Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 hodna a mila ze vim a mam jistotu v tom,ze mi tohle jen tak neudela... Nekecej, v tomhle si nemůže bejt jistej nikdo, leda bys měl doma šeredu:aut Citovat
Kurt Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Tohle podle mě nejde dost dobře nechat v sobě, čili jednoznačně říct - a být připravený na nejhorší. Ačkoliv, co je horší, než bejt za vola, že jo.... Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Dadadavid: Nevím, neřeším takový věci násilím, výhruškama nebo tak. Ale jak píšeš, člověk přemýšlí nad druhou šancí, protože má rád a nechce si připustit fakt, že paroháč. Dnes večer to s ní řešit nebudu, vezmu si prášek na spaní, ráno ji zavezu do školy a popřemýšlím. Ikdyž mám sto chutí jí to říct hned z fleku.... Kur..va, před Vánocema! Citovat
Radka S. Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 když je ti nevěrná v době, kdy spolu chodíte, tedy v době zamilovanosti... je to na pováženou :-( Citovat
Přema Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 HNED........jak se z toho vyspíš vše bude jinak Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Hm..to je smutný..ja tohle zjistit,tak sice vim ze tim nic nevyresim,ale nejdriv bych dal pres držku tomu kdo na ni šahá,pac jsem hodne vzteklej člověk kdyz na to prijde a pak bych asi ji na rovinu rekl ze je konec ,ale nevim...je dost mozny ze bych ji dal jeste posledni sanci...Moje pritelkyne je tady tak hodna a mila ze vim a mam jistotu v tom,ze mi tohle jen tak neudela...ale zaklepu to Magořina. Kdyby ta holka nechtěla, není s ním, řešit kluka nemá smysl, řešit je třeba SEBE. Citovat
P607Olda Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Je otázka, jestli jí to říkat, přijde se na to že jsi se díval, kam jsi (podle jejího mínění) neměl. Rozejít se bez udání důvodu. Citovat
oddie Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 .... Kur..va, před Vánocema! Ber to z té lepší stránky, ušetříš za dárek Řešit HNED, a na \"druhou šanci\" kašli, udělal jednou, udělá znovu, a bude si tě o to míň vážit. Není ta, bude jiná a lepší. Citovat
Sagic Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Nenechávej to být, normálně si s ní o tom promluv a ono už to nějak dopadne.. Citovat
elton Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Rozejít se bez udání důvodu. Tak to je první rozumná věc, co tu někdo napsal. Citovat
Michael coupé Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 a druhou šanci,za co aby to udělala po třetí jak říkala moje babička ohřejvaná polívka už nechutná tak dobře. Je to blbý před vánocema,ale řešil by jsem to vyhoštěním i když to bude bolet,tak by jsem ze sebe blbce dělat nenechal. Citovat
P607Olda Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 Jiná otázka je, že nevěrné jsou všechny. Je jenom otázka, zda o tom víme, nebo ne. Citovat
CelticGirl Odesláno 19. prosinec 2010 Odesláno 19. prosinec 2010 V téhle fázy, kdy spolu nemáte děti, bych o druhé šanci asi nemluvila.. z vlastní zkušenosti vím, že člověk se nezmění a konec příjde později tak jako tak.. u ženské je to horší v tom, že v tom jsou většinou ještě city. Nevím, co přesně jsi našel, ale do té školy bych jí asi už nevezla.. jak dlouho jste spolu? Každopádně s Tebou soucítím, jak jsem již řekla, zažila jsem to dvakrát, z toho jednou jsem dala druhou šanci, po druhé už to nemělo ani smysl.. Citovat
PetrCoupe Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 P607Olda : Rozejít se bez udání důvodu - budu za toho špatnýho, že já jsem se rozešel, že já mám určitě jinou atd.... No nic, jdu za ní do obýváku. Bude tu dusno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.