Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, omlouvám se za nepodstatný téma, ale nějak si nevím rady.

Dnes jsem svou zvědavostí přišel přítulkyni na nevěru. Prostě, zůstala mi přihlášená na pc na facebooku, nedalo mi to, tak jsem se juknul, to jsem ale neměl dělat. Má chyba. Žádám vás o radu, jestli jí říct že to vím, nebo čekat že s tím přijde sama. Dělám jakože nic, ale jen zalezu za roh tak mám zimnici... Čekat, nebo jí to říct?

P.s.: ještě jednou se omlouvám, ale \"kamarádi\" by to hned vytroubili světu...

Odesláno

Hm..to je smutný..ja tohle zjistit,tak sice vim ze tim nic nevyresim,ale nejdriv bych dal pres držku tomu kdo na ni šahá,pac jsem hodne vzteklej člověk kdyz na to prijde a pak bych asi ji na rovinu rekl ze je konec ,ale nevim...je dost mozny ze bych ji dal jeste posledni sanci...Moje pritelkyne je tady tak hodna a mila ze vim a mam jistotu v tom,ze mi tohle jen tak neudela...ale zaklepu to :D

Odesláno

Tohle podle mě nejde dost dobře nechat v sobě, čili jednoznačně říct - a být připravený na nejhorší. Ačkoliv, co je horší, než bejt za vola, že jo.... :nevim

Odesláno

Dadadavid: Nevím, neřeším takový věci násilím, výhruškama nebo tak. Ale jak píšeš, člověk přemýšlí nad druhou šancí, protože má rád a nechce si připustit fakt, že paroháč.

Dnes večer to s ní řešit nebudu, vezmu si prášek na spaní, ráno ji zavezu do školy a popřemýšlím. Ikdyž mám sto chutí jí to říct hned z fleku.... Kur..va, před Vánocema!

Odesláno
Hm..to je smutný..ja tohle zjistit,tak sice vim ze tim nic nevyresim,ale nejdriv bych dal pres držku tomu kdo na ni šahá,pac jsem hodne vzteklej člověk kdyz na to prijde a pak bych asi ji na rovinu rekl ze je konec ,ale nevim...je dost mozny ze bych ji dal jeste posledni sanci...Moje pritelkyne je tady tak hodna a mila ze vim a mam jistotu v tom,ze mi tohle jen tak neudela...ale zaklepu to :D

Magořina. Kdyby ta holka nechtěla, není s ním, řešit kluka nemá smysl, řešit je třeba SEBE.

Odesláno
.... Kur..va, před Vánocema!

Ber to z té lepší stránky, ušetříš za dárek ;)

Řešit HNED, a na \"druhou šanci\" kašli, udělal jednou, udělá znovu, a bude si tě o to míň vážit. Není ta, bude jiná a lepší.

Odesláno

a druhou šanci,za co aby to udělala po třetí jak říkala moje babička ohřejvaná polívka už nechutná tak dobře.

Je to blbý před vánocema,ale řešil by jsem to vyhoštěním i když to bude bolet,tak by jsem ze sebe blbce dělat nenechal.

Odesláno

V téhle fázy, kdy spolu nemáte děti, bych o druhé šanci asi nemluvila.. z vlastní zkušenosti vím, že člověk se nezmění a konec příjde později tak jako tak.. u ženské je to horší v tom, že v tom jsou většinou ještě city. Nevím, co přesně jsi našel, ale do té školy bych jí asi už nevezla.. jak dlouho jste spolu? Každopádně s Tebou soucítím, jak jsem již řekla, zažila jsem to dvakrát, z toho jednou jsem dala druhou šanci, po druhé už to nemělo ani smysl..

Odesláno

P607Olda : Rozejít se bez udání důvodu - budu za toho špatnýho, že já jsem se rozešel, že já mám určitě jinou atd....

No nic, jdu za ní do obýváku. Bude tu dusno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...