Gotrek Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Napsán autorem vector Proč neřekneš, rovnou, že je chyba v MATRIXu a rozvádíš tu diskusy k SP2 , nakonec se dostaneme k tomu, že to není vaše chyba, že to nemáte. Klidně mě uvidíš i na těch 128MB RAM, sice to není žádná slast, ale pokaždě a za to ti ručím to bude rychlejší, než w2k Omlouvám se, ta debata k tomu nějak sama doskákala. Právě mám obavu, že současná konfigurace mašin, které spravuji by XP překousávala dost těžko, možná by ještě k těm XP přežvejkali nějaký základní kancelářský soft, ale to není náš denní chlebíček, my bohužel potřebujeme, aby na tom běžělo to zas... ehm výborné ISKN. Citovat
Marlin Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 s tim ISKN to zas tak hrozne neni..... to co slysim dnes a denne na jeho adresu, tak to neni jeste tak zly Citovat
oddie Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Gotrek: a máš něco lepšího, než je ISKN? Tak sem s tím! Nebo máš snad na mysli \"starý dobrý papír\", jak říkají někteří uživatelé - hlavně protože papír snesl naprosto jakýkoliv bordel? Povídej, rád se nechám poučit, v mém oboru se mi to hodit. Citovat
Gotrek Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Napsán autorem Marlin s tim ISKN to zas tak hrozne neni..... to co slysim dnes a denne na jeho adresu, tak to neni jeste tak zly Jenže to slyšíš z pohledu uživatel, ne z pohledu správce... Ti se vyjadřují ehm trošku jinak. A stejně i většina uživatelů nadává na jeho \"rychlost\"... Citovat
Garfield Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Napsán autorem oddie Gotrek: a máš něco lepšího, než je ISKN? Tak sem s tím! Nebo máš snad na mysli \"starý dobrý papír\", jak říkají někteří uživatelé - hlavně protože papír snesl naprosto jakýkoliv bordel? Povídej, rád se nechám poučit, v mém oboru se mi to hodit. A jjjakému oboru se hodláte vvvěnovati, ssstudente? (prof. Hrbolek, Marečku...) Citovat
oddie Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Garfield: vážně myslíš, že jsem student? Tak to děkuji za lichotku, většinou mě tipujou spíš na domov důchodců Citovat
Garfield Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Napsán autorem oddie Garfield: vážně myslíš, že jsem student? Tak to děkuji za lichotku, většinou mě tipujou spíš na domov důchodců Neboj, vypadáš ještě dobře a mladě, alespoň oproti Kemrovi - skladníkovi ve šroubárně, kterému to v tom filmu Kovářík coby prof. Hrbolek říkal! Jinak samozřejmě nevím, kolik ti je, podle vzhledu tě tipuju tak asi na můj věk. Tj. o čtyři roky starší než Medvěd, to je ještě mládě Citovat
Gotrek Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Napsán autorem oddie Gotrek: a máš něco lepšího, než je ISKN? Tak sem s tím! Nebo máš snad na mysli \"starý dobrý papír\", jak říkají někteří uživatelé - hlavně protože papír snesl naprosto jakýkoliv bordel? Povídej, rád se nechám poučit, v mém oboru se mi to hodit. V čem lepšího? Citovat
oddie Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 No ve všem. Já posuziji systémy jako celek, ne podle jediné věci. Každý systém je jen kompromis. Citovat
Gotrek Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 TO ODDIE: ISKN je dost specifický systém. V podstatě je to druh databáze, ovšem v téhle republice ojedinělý (a tuším, že ani v unii nic podobného není), tedy co do rozsahu a komplexnosti dat, která obsahuje. Citovat
Gotrek Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Napsán autorem oddie Gotrek: vážně? To je mi novina ??? Nechceš mi snad tvrdit, že s tím programem máš něco společného... Např. jsi adminem na katastru, nebo tam pracuješ, či snad patříš mezi jeho tvůrce? Citovat
oddie Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 A copaks myslel, že jsem mechanik, co leží pod špinavou popelnicí, jednou rukou se hrabe v motoru a druhou kliká myší? Tak takového fakt neznám - ba troufl bych si tvrdit, že takový ani nemůže existovat, páč by toho asi moc rukama neudělal. Ba ne, všickni co chodí často na net, mají něco společného s počítačem - buď je IT přímo živí, nebo aspoň za tím počítačem kvůli nějaké kancelářské práci celý den sedí... Jinak ani jedno z toho, co jsi vyjmenoval, nicméně přesto s tím něco společného mám. Můžem o tom někdy pokecat na nějakém srazu Citovat
Gotrek Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 to ODDIE: Věděl jsem, že děláš od IT, ale netušil jsem, že máš něco společného s ISKN. Ještě nakonec zjistím, že jsi měl školil na Oracle a sednu na zadek... OKi, na nějakém srazu to proberem... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Mimochodem co pouzivate aby vas to nepreklopilo na jine cislo. Citovat
Gotrek Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 To 5xM: Jak to myslíš? Aby Ti nějakej dialer nezměnil číslo, kam se připojuješ na net? Jednak jsou nějaké antidialery (teď ti zpaměti žádný nevysypu, protože vytáčené připojení nepoužívám už 2 roky) a pak je taky potřeba omezit nastavení ve win. Třeba pod Win98 byla častá chyba, že v nastavení vytáčení bylo zatrženo povolení, aby si ho PC mohl sám nastavit (nebo tak nějak) Citovat
vector Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Napsán autorem MMMMM Mimochodem co pouzivate aby vas to nepreklopilo na jine cislo. HLAVU :D Ale kdo nemá hlavu, nebo jí nosí jen na ozdobu, nebo krytku krku, může si nechat od Telecom Speed Driver nechat zablokovat tzv. barevné linky. SIce se mu nedovloja číňani a afričani, ale zase nebude mít zruinovanej rozpočet účtem za dialer. [Editován dne 6/1/05 vector] Citovat
Guest MMMMM Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Pokud volam porad z jednoho cisla, tak jiste. Volam porad od jinut a nejsou to moje linky. Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 MMMMM: já mám na notebooku Kerio (www.kerio.cz). Upozorňuju ovšem, že znatelně zpomaluje komunikaci, a pokud nepoužíváš počítač jen uživatelsky a na zaběhlé věci, že dost otravuje. To dělaj ovšem všechny takovéto programy, něco za něco... Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2005 Autor Odesláno 8. leden 2005 blbá otázka ale přeci - může to vytočit i když jsem přes ADSL (spojený s norm. linkou od Telecomu)? oddie, gotrek: představte si takovýho mechanika co by jenom dělal v dílně, měl vedle aut PC a psal by na fóra - představte si tu černou klávesnici, by nebyly vidět písmenka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.