Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem vector

Proč neřekneš, rovnou, že je chyba v MATRIXu a rozvádíš tu diskusy k SP2 , nakonec se dostaneme k tomu, že to není vaše chyba, že to nemáte.

Klidně mě uvidíš i na těch 128MB RAM, sice to není žádná slast, ale pokaždě a za to ti ručím to bude rychlejší, než w2k

Omlouvám se, ta debata k tomu nějak sama doskákala. :D

Právě mám obavu, že současná konfigurace mašin, které spravuji by XP překousávala dost těžko, možná by ještě k těm XP přežvejkali nějaký základní kancelářský soft, ale to není náš denní chlebíček, my bohužel potřebujeme, aby na tom běžělo to zas... ehm výborné ISKN.

:papa

Odesláno

Gotrek: a máš něco lepšího, než je ISKN? Tak sem s tím! Nebo máš snad na mysli \"starý dobrý papír\", jak říkají někteří uživatelé - hlavně protože papír snesl naprosto jakýkoliv bordel? Povídej, rád se nechám poučit, v mém oboru se mi to hodit.

Odesláno
Napsán autorem Marlin

s tim ISKN to zas tak hrozne neni.....:D to co slysim dnes a denne na jeho adresu, tak to neni jeste tak zly :D

Jenže to slyšíš z pohledu uživatel, ne z pohledu správce...

Ti se vyjadřují ehm trošku jinak.

A stejně i většina uživatelů nadává na jeho \"rychlost\"...

:bojim

Odesláno
Napsán autorem oddie

Gotrek: a máš něco lepšího, než je ISKN? Tak sem s tím! Nebo máš snad na mysli \"starý dobrý papír\", jak říkají někteří uživatelé - hlavně protože papír snesl naprosto jakýkoliv bordel? Povídej, rád se nechám poučit, v mém oboru se mi to hodit.

A jjjakému oboru se hodláte vvvěnovati, ssstudente? (prof. Hrbolek, Marečku...) :D

Odesláno
Napsán autorem oddie

Garfield: vážně myslíš, že jsem student? Tak to děkuji za lichotku, většinou mě tipujou spíš na domov důchodců ;)

Neboj, vypadáš ještě dobře a mladě, alespoň oproti Kemrovi - skladníkovi ve šroubárně, kterému to v tom filmu Kovářík coby prof. Hrbolek říkal! :D

Jinak samozřejmě nevím, kolik ti je, podle vzhledu tě tipuju tak asi na můj věk. Tj. o čtyři roky starší než Medvěd, to je ještě mládě :P

Odesláno
Napsán autorem oddie

V čem lepšího?

Odesláno

TO ODDIE: ISKN je dost specifický systém. V podstatě je to druh databáze, ovšem v téhle republice ojedinělý (a tuším, že ani v unii nic podobného není), tedy co do rozsahu a komplexnosti dat, která obsahuje.

Odesláno
Napsán autorem oddie

Gotrek: vážně? To je mi novina :)

???

Nechceš mi snad tvrdit, že s tím programem máš něco společného...

Např. jsi adminem na katastru, nebo tam pracuješ, či snad patříš mezi jeho tvůrce?

Odesláno

A copaks myslel, že jsem mechanik, co leží pod špinavou popelnicí, jednou rukou se hrabe v motoru a druhou kliká myší? Tak takového fakt neznám - ba troufl bych si tvrdit, že takový ani nemůže existovat, páč by toho asi moc rukama neudělal. Ba ne, všickni co chodí často na net, mají něco společného s počítačem - buď je IT přímo živí, nebo aspoň za tím počítačem kvůli nějaké kancelářské práci celý den sedí...

Jinak ani jedno z toho, co jsi vyjmenoval, nicméně přesto s tím něco společného mám. Můžem o tom někdy pokecat na nějakém srazu ;)

Odesláno

to ODDIE: Věděl jsem, že děláš od IT, ale netušil jsem, že máš něco společného s ISKN.

Ještě nakonec zjistím, že jsi měl školil na Oracle a sednu na zadek... :D

OKi, na nějakém srazu to proberem...

Odesláno

To 5xM: Jak to myslíš? Aby Ti nějakej dialer nezměnil číslo, kam se připojuješ na net?

Jednak jsou nějaké antidialery (teď ti zpaměti žádný nevysypu, protože vytáčené připojení nepoužívám už 2 roky) a pak je taky potřeba omezit nastavení ve win. Třeba pod Win98 byla častá chyba, že v nastavení vytáčení bylo zatrženo povolení, aby si ho PC mohl sám nastavit (nebo tak nějak)

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

Mimochodem co pouzivate aby vas to nepreklopilo na jine cislo.

HLAVU :D:D

Ale kdo nemá hlavu, nebo jí nosí jen na ozdobu, nebo krytku krku, může si nechat od Telecom Speed Driver nechat zablokovat tzv. barevné linky. SIce se mu nedovloja číňani a afričani, ale zase nebude mít zruinovanej rozpočet účtem za dialer. ;)

[Editován dne 6/1/05 vector]

Odesláno

Pokud volam porad z jednoho cisla, tak jiste. Volam porad od jinut a nejsou to moje linky.

Odesláno

MMMMM: já mám na notebooku Kerio (www.kerio.cz). Upozorňuju ovšem, že znatelně zpomaluje komunikaci, a pokud nepoužíváš počítač jen uživatelsky a na zaběhlé věci, že dost otravuje. To dělaj ovšem všechny takovéto programy, něco za něco...

Odesláno

blbá otázka ale přeci - může to vytočit i když jsem přes ADSL (spojený s norm. linkou od Telecomu)?

oddie, gotrek: představte si takovýho mechanika co by jenom dělal v dílně, měl vedle aut PC a psal by na fóra - představte si tu černou klávesnici, by nebyly vidět písmenka :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...