Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů

Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů  

1. 1. Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů

• a) ano
      79
    • b) nevím
      12
    • c) ne
      8

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

mnoho napsano, pripojuju se

proc neobetovat par korun pro neco, kde mi je dobre?

vzdyt clovek vyhodi daleko vic penez za veci, ktere ani nemaji smysl....

PS: co podpora lva?? Bude zase nejaka takova akce? Scratchovi jsou pripraveni :)

Odesláno

tkay myslim ze neni nad cim premyslet.... na stazy moc casu nemam.... nahradni dily v autokelly nekupuji protoze mam servis.. Jen podporuji to ze se jednou za cas sejdu s dobryma lidma na dobre akci.. ;)

Odesláno

Nepotřebuji aby se mi řádné členství nějak vyplatilo, ikdyž zcela jistě své výhody přínáší, tak kvůli nim jím nejsem. Jsou to lidi, kteří tenhle klub utváří a to, že jsem řádným členem mi přijde, že se tak k nim hrdě hlásim :papa

Odesláno

Pripojuji se pod kladne odezvy Petre (+ cele vedeni) - klidne bych platil treba i vic, jelikoz se mi to uz beztak vratilo a pak jak tu jiz nekolikrat padlo - proc neprispet na dobrou vec :papa

Odesláno

Zda se to vyplatí, to je třeba rozdělit na dvě sorty: peněžní a nepeněžní.

Nepeněžní - získám zde zdarma informace a dobře pokecám ve všemi zúčastnými. Srazy jsou super. Toto je hlavní důvod přispívání.

Peněžní - nakupuji v AK, takže nějaká ta sleva se hodí a při nutných výdajích se mi už příspěvek na členství vrátil (sem chodím teprve od ledna 2010).

Takže dvojnásobná spokojenost. Status \"toto forum je můj domov\" snad mluví za vše ;)

PS: přestože moje finanční situace v rodině není zrovna růžová, těch 25 Kč měsíčně (300 za rok) nejsou drancující sumou a rád ji pošlu znovu ;).

PSS: ony jsou nějaké vánoční dárky, to fakt nevím :aut takže je můžete zrušit :D

Odesláno

Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?

vše už tady bylo psáno a tak bych se jen opakoval,např: Přema , Medvěd

jen ve zkratce,rád podporuju dobrou věc:)

Odesláno

Celkom by bol zaujímvý názor tých čo hlasovali nie. Je ich na klube väčšina a nik sa neozve? Zrejme ide predsedovi hlavne o nich.

Už v nadpise je \"Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů\" nepíše \"řádných členů\"

[upravil dne 14/12/10 21:08 pastorek]

Odesláno

Kdo využívá slevy,tomu se to určitě vyplatí,já to využil jen jednou a to na samolepky z E-shopu:o.Platím od samého začátku a budu platit dál,i když mi to nic nepřinese z hlediska finančního,jen podporu klubu.

Odesláno
Celkom by bol zaujímvý názor tých čo hlasovali nie. Je ich na klube väčšina a nik sa neozve? Zrejme ide predsedovi hlavne o nich.

Už v nadpise je \"Vyplatí se řádné-placené členství v klubu?-pohled ze strany členů\" nepíše \"řádných členů\"

[upravil dne 14/12/10 21:08 pastorek]

Většina lidí to nejspíš nepovažuje za nutné... Na srazy nejezdí, díly koupí na internetu(třeba ode mně:aut) mnohem levněji než na slevovou kartičku, nestahují žádné materiály ze stránek klubu... Většinu těch lidí si myslím to ani nenapadlo a nebo se jim to prostě platit nechce a chodí si sem jen pokecat... Je spousta for a jsou lidi kteří jsouv třeba v deseti a kdyby měli všede platit členské příspěvky..... Navíc si myslím že to každý bere tak že je to dobrovolné, tak proč platit, nebo on taky neplatí, tak proč bych měl platit já...

Odesláno

Hlasoval som ano.

nedá sa vyčísliť čo som získal zaplatením členského: tie priatelstvá, zážitky , relax

hocikedy by som zaplatil po tychto skusenostiach s ešte menším váhaním.

300 som dal za uplne kraviny a toto je fakt na podporu dobrej veci ktorá spája ludí bez rozdielov

Odesláno

godzila.01: když úplně pominu emoční a rodinnou stránku fóra (a to nejde...), tak pochybuju, že zrovna já z Ostravy nakoupím od Tebe z Plzně levněji, rychleji a pohodlněji, než s kartičkou v Kelly ;)

Odesláno

godzila: Já třeba navštěvuji jen toto forum. Nemám FB ani nic podobného. Setkal jsem se s dobrými lidmi, mám z toho přínos, tak proč nepřispět pár korun. Ale jinak s tebou souhlasím, lidi mohou celý den ležet v internetu, takže všude platit nechtějí. Podle mě brzy se budu na netu platit, protože reklama to neuživí ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...