Dadadavid Odesláno 13. prosinec 2010 Odesláno 13. prosinec 2010 jdete s tou fiktivni smrti uz dohajzlu, je to davno vyresena vec, tak nevim, proc to furt vytahujete........ ten clovek mi naferovku prijel napriklad osahat auto, ktery kdysi tady nekomu prodal a dal mi k tomu cenne info.....v podstate jsem diky nemu zjistil, ze jsem kokot ze byl tenkrat blb a zachoval se tak jak se zachoval, to je pravda, ale uz je to fakt stary.... PS: jinak Radku, plne s tebou souhlasim, nedela se to, ale na druhou stranu, to radio je fakt slupka, jestli chces, najdem neco lepcejsiho [upravil dne 13/12/2010 23:55 Scratch] Koukám,ze mi tu asi unikl v drivejsi dobe zajimavy clanek mam rad takovyhle pribehy s happy endem odkaz na to,co se tenkrat resilo asi neni,ze?Jen pro zajimavost. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. prosinec 2010 Autor Odesláno 13. prosinec 2010 Dadadavid: Nech to spát, opravdu nemá cenu to vytahovat, a pokud to na foru najdeš tak si to přečti a nech si to pro sebe. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. prosinec 2010 Odesláno 14. prosinec 2010 radek:super:super:super princip je princip, to chapu, pokud budes do punti shanet dal, tak mam v garazi zesilovac 400W a basak 400W ground zero, necham oboje za 2500 (50% sleva z moji nakupky, oficialky byla 10tis) , ale pocitej, ze ti to prida na konich, protoze je to uz sila........asi to uz do auta nedam ://///////////////////////////////////, nebude kam, kdyz se vse podari, bude tam kocarek a pytle na prebalovani........ [upravil dne 14/12/2010 01:11 Scratch] Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2010 Odesláno 14. prosinec 2010 Scratch: tak to si pořiď kombíka a prodej motorku Citovat
Medvěd Odesláno 14. prosinec 2010 Odesláno 14. prosinec 2010 Nebo k motorce \"lodičku\" - jako dítě jsem v ní několikrát jel a byl to nezapomenutelný zážitek Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. prosinec 2010 Odesláno 14. prosinec 2010 doufam: ze k temto drastickym zmenam nebudu muset sahnout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.