Radek Hurvajz Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Jen chci upozornit na neseriozní jednání člena Joda406 při prodeji tohoto autoradia. V SZ jsem se dohodli na ceně 1400 a že přidá 2 reproduktory 13cm, dnes jsme byli domluveni že si pro autoradio přijedu. Ráno mi přišla SMS že o radio ma zajem otec a že neví ještě jestli si ho vezme, že by prodej odložil na příští týden. Jsem naštvanej na nejvyšší míru. Chapu na jednu stranu je to v rodině, ale vyšplouchnout kupce těsně před předáním přes dohodu s ním je sprostý. Nechce se mi věřit že by nevěděl dříve že otec má zájem o to radio. Odkaz na inzerat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 No, je to sprostý, ale zase Tě to nestálo ani korunu. Jsou i horší podrazy na světě. Tak počkej, co bude příští týden... [upravil dne 13.12.2010 13:29 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Tak trochu mám pocit, že Radek už příští týden o rádio nebude mít zájem Radku plně chápu Tvé rozhořčení, já takhle tady na fóru nabídnul zdarma pneu, dovezl je na smluvené místo a nikde nikdo, volám a Telefonek vypnutej, čekám půl hodiny ... a nic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Tak přesně tohohle pioneera máme doma taky a je to, co se ovládání týče, opravdu nicmoc. Stanice se ladí těma pidi výstupkama vedle kolečka a pro větší ruce je to dosti nepohodlné. Nehledě na to že pro naladění další frekvence nestačí jen ťuknout, ale musíš do podržet - když jsou dvě stanice blíž u sebe, tak jí klidně přejedeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Tak přesně tohohle pioneera máme doma taky a je to, co se ovládání týče, opravdu nicmoc. Stanice se ladí těma pidi výstupkama vedle kolečka a pro větší ruce je to dosti nepohodlné. Nehledě na to že pro naladění další frekvence nestačí jen ťuknout, ale musíš do podržet - když jsou dvě stanice blíž u sebe, tak jí klidně přejedeš. Tak radia si raz hodis do pamete a mas pokoj ne ? Teda do kym nevytahnes baterku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 až zas tak neférový nebol. Áno, dohodli ste sa na niečom, ale aspoň ti poslal tú sms, čiže si sa nikde neprehnal a neprišiel si o žiadne peniaze. Treba sa pozerať na tie pozitívne veci. Autorádií je po nete hafo, hádam zoženieš aj niečo lepšie za tú cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 Ale to jako všechno chapu, jen prostě se tohle nedělá, už to bylo uplně upečený a hotový no. A jak piše Koblih o radio už zajem nemám. A k ty ferovosti, myslim že SMS není nejlepší řešení, když už tak bych zavolal abych věděl že o tom dotyčný na 100% ví, taky jsem tam mohl dneska přijet a koukat že tam nikdo není [upravil dne 13/12/10 15:01 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Lubk0> Tak by to šlo, kdyby to nebylo auto + rádio mýho otce ješity, kterej si to zapojoval sám a nezapojil tam udržovací proud Takže bych mohl po každym vypnutí klíčku vesele nastavovat znovu. Já mam v autě letitou sonku a ta se oproti tomuhle ovládá skvěle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 No, mně už se taky párkrát povedlo něco někomu slíbit a pak zjistit, že už to nemám, buď jsem si to blbě pamatoval nebo si to mezitím vzal kolega. Tak ještěže na mě nikdo nezaložil takové téma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 No to maš kliku, jenže on věděl že to má, a když jsem s nim včera mluvil tak jsme se domluvili že se s nim dnes sejdu a radio koupim. Holt to dopadlo jinak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Jo to mi povidej my jsme se dohodly kdysy ze koupime vectru,jsme na ceste uz pres hodinu,,zbyva asi 15km jizdy a najednou sms:nezlobte se,ale pro auto si prave prijel jiny zajemce ...no neni to na přesdržku?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 No, vzhledem k tomu, kolik jsem měl jeden čas \"zájemců\", co volali, že sedaj do auta a jedou, ale 50km nedojeli ani za dva týdny, zato pak volali kvůli další věci... Někteří pamatují můj inzerátový telefon a seznam v něm, občas jsme jej dával k dobru v hospodě: Blb1, Blb2... Každá taková situace má dvě strany. Ostatně slyšel jsem tu na klubu jakousi historku, kdy si někdo nejmenovaný z klubu objednal odtah u jiného nejmenovaného z klubu, a když ten byl nějakou dobu na cestě, zavolal mu, že smolík, že má někoho levnějšího - půl dne a pár set km v heiselu. Holt je to někdy \"legrace\" z obou stran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Ked niekto dokaze kvoli inzercii \"zomriet\", tak preco nie.... inak to si uz ani nepamatam ako to dopadlo:myslim:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olda Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Žije a dokonce je tu relativně aktivní Odstraněna citace předchoziho přispěvku. [upravil dne 13/12/10 21:25 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 jj, tú fiktívnu smrť si pamätám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Aj ja si pamatam, ale povedalo sa ze uz sa o tom nebude tocit. Skoncilo to k spokojnosti oboch. Vsetko sa vyrovnalo a dalo na spravne miesto. Dotycny to vysvetlil, ospravedlnil, vyrovnal co bolo treba a bolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 jdete s tou fiktivni smrti uz dohajzlu, je to davno vyresena vec, tak nevim, proc to furt vytahujete........ ten clovek mi naferovku prijel napriklad osahat auto, ktery kdysi tady nekomu prodal a dal mi k tomu cenne info.....v podstate jsem diky nemu zjistil, ze jsem kokot ze byl tenkrat blb a zachoval se tak jak se zachoval, to je pravda, ale uz je to fakt stary.... PS: jinak Radku, plne s tebou souhlasim, nedela se to, ale na druhou stranu, to radio je fakt slupka, jestli chces, najdem neco lepcejsiho [upravil dne 13/12/2010 23:55 Scratch] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Ved som to aj tak napisal, ale po slovensky. Tak na mna nekric.:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scratch Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 jofo: na tebe to nebylo , mel jsem ten prispevek otevren dlouho a predbehl jsi me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 13, 2010 Author Share Posted December 13, 2010 Radií je hafo všude, to seženeme v pohodě, bylo pro mladyho do Punťi, ale o to nejde, mě šlo hlavně o princip. Navic Joda je podle profilu jen o par dní starší než muj mladej, vcelku bych pochopil kdyby řekl \"Hele sorry, táta přišel na to že chci prodat radio a hrozně zuří, ja ti to prodat nemužu\" Ale takhle se vymlouvat to se mi nelíbí. Nevim jak to je, ale myslim že za tim něco takovýho je. [upravil dne 14/12/10 00:44 Radek Hurvajz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts