Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat čím pečujete v autě o kožený potahy?? Mám černou kůži a rád bych, aby dlouho vydržela, čím to ošetřovat? Jak často, rád bych něco osvědčenýho, kvalitního a za rozumnou cenu. Díky za rady.

Odesláno

Okrem bežnej údržby ako napr.spreje špeci na kožu určené a včelí propolis nakoľko tá moja koža je čierna,tak v letných mesiacoch predné sedadlá prikrývam uterákmi,ono totiž keď je auto na slnku,zohrejú sa na neuveriteľné teploty,keď pomaly treba 5 min vetrať aby sa do nich dalo sadnúť . Zadné sedačky sú v pohode , keďže na zadných dverách mám fólie , takže priame slnko je to čo tej koži vadí najviac a potom praská .

Odesláno
Okrem bežnej údržby ako napr.spreje špeci na kožu určené a včelí propolis nakoľko tá moja koža je čierna,tak v letných mesiacoch predné sedadlá prikrývam uterákmi,ono totiž keď je auto na slnku,zohrejú sa na neuveriteľné teploty,keď pomaly treba 5 min vetrať aby sa do nich dalo sadnúť . Zadné sedačky sú v pohode , keďže na zadných dverách mám fólie , takže priame slnko je to čo tej koži vadí najviac a potom praská .

hold jsi si pořídil špatné sedačky co neklimatizují ;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Nevěřím, že kůže je pravá přírodní. Není to jen imitace? To samý jako deklarovaný dřevo ?

Odesláno

Já na kůži patlám Turtle wax platinium series - essential leather cleaner conditioner a je to ok. Oproti předchozímu, co jsem používal předtím to skoro vůbec neklouže. Předtím to bylo jako na klouzačce. Jo a na plasty ArmorAll protectant lesk a je to zatím to nej co jsem našel. Dělal jsem si test na zadních dveřích, proužky a po 14 dnech byl jednoznačně nejhezčí. :D

Odesláno

Já mám koupenej sajrajt od Turtle wax (asi platinum). teprve budu zkoušet.

ale zeptám se , čistíte to předtím ? já jen jestli to vzít třeba saponátem, nebo jenom vodou. abych něco nepodělal.:myslim

Odesláno

Čistý pokud možno bílý hadr, aby na něm byla vidět špína, že to jde dolů a pouze přípravek na kůži. Je to většinou X v jednom. Vodu nebrat. Možná pouze kopřivový šampon a vlhký hadr. Alespoň takhle se dala čistit kožka z ovce aniž by ztvrdla. :D

Teď se dívám na ten ArmorAll, že to je i na kůži. Ale nemám nic tak špinavého,abych to zkusil.

Indulona? Tak možná na boty. U sedačky bych měl strach aby se nenatáhly nitě.:myslim

Odesláno

Iri blaznivi zacali pouzivat WD40 na sedacky a aj na pristrojovku. Tento tyzden uz 3 tie auto. Kurna rob nieco v takom aute. Mastny som bol az zausami. :bojim

Odesláno

Tak já koupil Sonax Profesional a zatím spokojenost, je to pěna, nastříkne se na kůžu rozetře a po pár minutách se rozleští. Kůže v autě zmatněla a vůbec neklouže a vypadá perfektně. Jen mi tam chybí to provonění kůží, takže až budu kupovat někdy příště zkusím ten Sonax nano.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...