Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S tými kolíkmi je problém to pripevniť najmä keď je kryt neorigo a diery presne nesedia. Ja som miesto nich dal obyčajné samorezky a aj v Peugeot servise kde som bol na výmenu oleja ich potom dali normálne naspäť.

Odesláno

Já bych ho tam raději dal, protože jinak ti půjde všechen bordel na motor. A když se podíváš, jak nízko nad zemí je například kompresor klimatizace, tak to bude dostávat z první ruky. :bojim

Odesláno
Já bych ho tam raději dal, protože jinak ti půjde všechen bordel na motor. A když se podíváš, jak nízko nad zemí je například kompresor klimatizace, tak to bude dostávat z první ruky. :bojim

Hmmm... a moze to mat vplyv aj na to ze mi nechladi klima? Bez toho spodneho krytu som najazdil asi 500 km...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mohu poprosit o radu kde se dají koupit šrouby na připevnění toho krytu.

Díky předem

post-21421-14109627398316_thumb.jpg

• O 4 měsíce později...
Guest bimbo34
Odesláno

Ahoj, prosím vás pasuje spodní kryt motoru z \"benzíňáku i na naftový motor, díky.

Odesláno

nepasuje je trochu jiný, použít by šel ale po úpravach otvorů za pomocí vymezení mezer (ňákých sloupečků a tak) ale velikostí je podobný.

[upravil dne 20/2/13 14:40 od bart.lbc]

Odesláno

dajte pokoj s tym krytom...pred par dnami som ho stratil, zaprel a len bum bum som sa zlakol co sa stalo.. (to bolo vecer) no nic som nezbadal, tak som siel dalej.. na druhy den som siel okolo toho miesta. a tak nahodou som pozrel na trau vedla cesty a zbadal som tam plast. a potom ma tuklo ze kurna, vsak to je moje :D troska bol polámany, a ja som ho doladil a namontoval naspat :)

• O 2 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Chtěl bych poprosit o radu.

Někdo tu píše o origo krytu za cca 2500 - 2800 kč, někdo origo za 5000 kč.

Dnes jsem byl v prodejně ND Peugeotu, konkrétně v OV a nabídli mi pouze kryt za 4 480 kč.

Jiná možnost levnějšího (origo za 2500 kč) není.

Zajímalo by mě kde je háček, popř. ve které peugeo prodejně mají kryt za tuto cenu?

Neoriginální kryt raději nechci. Známý si loni koupil neorigo kryt na toyotu a oproti origo to byl papír.

Jasně, že záleží na výrobci, ale i tak.

Díky za odpovědi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...