Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ono je napováženou když to necháš takhle dlouho. Pokud to bylo ušlý tak stačilo vyřešit problém a jedeš dál, ale pokud se ten kompresor třeba rok neprotočil ani tak to moc slavný není. Navíc bude vhodný rovnou vyměnit sušič...

Odesláno

Při teplotě 0 stupnů +- 0,5 má klima sepnout nebo ne? Dneska se mi docela mlžilo přední sklo, tak jsem před barákem koukal na spojku klimy a netočila se. Hagice kompresou orošený nebyly. Ještě před pár týdny jak bylo pěkný počasí klim vim na 100% že fungovala. Tak nevim, jestli je to normální, nebo jestli uniklo chladivo. Je možný, že jsem někde projel sněhem a porušily se trubky od klimy a chladivo uniklo. :myslim Ale nárazník neni poškozenej. :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

mam problem s klimou....vcera asi v 23:50 sem dojel domu se zaplym automatem.rano nastartuju (pri prvnim otoceni klicku se mi samo zapne automatika) a asi za pul minuty mi auto zacalo zdechat tim stylem ze jel jako kdyby na 3 valce (jel na vsechny 4).napriklad kdyz zaradite rychlost, slapnete na brzdu a pri tom poustite spojku.vypl sem aut. klimu na eco a byl klid.za jizdy sem zapl A/C a bylo to tu zas.po vypnuti v pohode.co by to mohlo byt??? napadl me pridreny kompresor :( mam ted auto v praci v garazi ve stredu ho vytahnu jak se to nezlepsi zas budu mit radost :fnuk

Odesláno

Tohle kompresor dělat nebude. Při naplnění a přeplnění klimy u mýho auta jsem to nedobrovolně vyzkoušel, ten člověk, co to plnil, proklemoval presostat drátem, takže sepnula spojka u přeplněný klimy, kompresor stál, motor na volnoběh běžel uplně normálně a kouřilo se od řemene. :bojim:o Takže motor má na kompresor dost síly i na volnoběh. Zkontroluj spíš ukostření.

Odesláno

ale je zajimave ze sem prijel domu v pohode a neska rano zniceho nic zacal blbnout.a dela to u zapleho kompresoru jak u AUTO tak u A/C.pri vyplem motor jede normalne.na co vsecko navazuje zapnuta klima a kterou kostru hledat??kdyby to byla kostra motoru tak to dela paseku porad :myslim

Odesláno

No opravdu to vypadá tak, jak píšeš. Já píšu, co mam vyzkoušený. Navíc pokud to udělá i za jízdy, tak to tim určitě neni, protože v otáčkách má motor mnohem větší krouták než na volnoběh, takže to by spíš zničil řemen, než by to běželo jakoby na tři válce.

Kde všude hledat kostry, to nevim. :myslim

[upravil dne 20/12/10 09:57 Benžík]

Odesláno

to je mi prave taky zahada.kroutak to ma celkem dost velky tak se divim ze to zacalo kuckat skytat a tak dal aj za jizdy....budu muset hledat.....uz se mi chce v takove zime:grr....zatim diky

Odesláno

pred chvilkou sem vytahl auto z garaze a este v garazi sem zapl klimu a jela bez problemu....tak me napadlo jestli muze v systemu primrznout vlhkost nebo neco podobneho....kazdopadne to v zime nebudu pustat :D....diky vsem za prispevky a rady :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Cvaká vám něco při zapnutí klimy??? mám hdi rok 99 a digiklimu.. Podle mě nechladí a ani necítím žádnou zátěž ani pokles otáček. Zatím není 30°C tak to neřeším ale až to přijde tek ji bude třeba??? co mam zkontrolovat

Odesláno

Zdary, prosim vás, před zimou mi po 3 měsících po naplnění vyprchalo chladivo z klimy. V servisu našli jen jeden nepatrný únik a to u \"ucpávky komresoru\" prý někde pod spojkou a řešení prý jen výměna komresoru. Opravdu to nejde opravit? Kompresor byl normálně funkční, tak mi přijde škoda ho měnit. Každý únik musí přece jít ucpat, nebo ne?

Odesláno
Cvaká vám něco při zapnutí klimy??? mám hdi rok 99 a digiklimu.. Podle mě nechladí a ani necítím žádnou zátěž ani pokles otáček. Zatím není 30°C tak to neřeším ale až to přijde tek ji bude třeba??? co mam zkontrolovat

myslím,že až bude 30 stupňů, tak jí bude třeba, není to nezbytnost, ale je to lepší s ní:ticho

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem dnes (pri prvni jarnim zapnuti) s radosti zjistil ze mi nejde klima :-( mam auto rok a predchozi majitel cca pred 2 lety menil kompresor i napln. v loni na konci sezony rijen/listopad jsem ji napno provetral a vysusil pres topeni. a dnes nic, svetylko se rozsviti lec kompresor nesepne. je to teda asi unikem kapaliny? nemuze byt nekde nejaky zkrat nebo tak neco? nedavno jsem menil poloosy tak jestli se tam s necim nehlo..?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...