Chepp Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Ty voe... tka to je dobry... teda... mno jo no Olomouc mesto nejlepsich bezdaku... kde se ti to stalo? na tr. miru? Citovat
Šalda Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Kdo na to nemá, tak nemá vůbec vylízat z auta;) A má se raději pořád zamykat, víc k tomu nemám co říct;) Lidi se holt dneska bojí do něčeho montovat, tak raději jen přihlíží, a doufají, že jim se nic nestane:bojim Citovat
PetrCoupe Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 Ty voe... tka to je dobry... teda... mno jo no Olomouc mesto nejlepsich bezdaku... kde se ti to stalo? na tr. miru? Z tř. Kosmonautů na tř.17.listopadu... Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 reknu to takhle, delam u ochranky, a peprak, ale opravdu peprak zabira, nemusi to byt sprej, ale dela se i \"gel\" ktery mu striknes do oci...... a fakt to zabira, spotrebu mame tak 8 baleni na 6 baraku za mesic, a to jsme relativne hodni..... peprak doporucuji kazdemu, ale jak jsem psal, nemusi to byt sprej. Druhou variantou je teleskop, moc sikovna vecicka, a skladna oproti me palce.... PS: proc vytahovat nuz, kdyz se bude strilet.... Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Co doporučuješ za pepřák, když je máte vyzkoušené a osvědčené? Citovat
matii Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Teda jedno je mi svatý a to je rodina do které patří i moje auto. Kopnout do něj je jako kopat mi do dětí. Jsem kliďas, ale v tomto případě by skončil bez zubů někde v příkopě, bo bych se neovládl .... a já se žloutenkou (možná něčím horším) na infekčním. Vždycky sem si myslel, co je to za lidi, že se neumí ovládnout, ale někdy to chápu. Jednou se mi stalo v Globusu, že se do těch otáčivejch dveří ... respektive jednoho pole ... za nás nacpal nějakej nedočkavej kolík s dalším košíkem a najel ženě na achilovky a pak měl ještě nějaký kecy .... takovej cirkus ste ještě neviděli .... zachránilo ho, že byl fakt posranej až za ušima a vyhrožoval, že se nechá zmlátit a bude na mě marodit ... takový rudo před očima sem ještě neměl a prosil sem boha, ať do mě strčí, abych mu mohl rozmlátit ksicht na srač.y Pokud někdo ohrožuje mě, nebo ještě hůř mé známé a rodinu, první si zjednávám spravedlnost sám a pak teprve volám chrániče a pomáhače. P.S. bohužel, pokud narazím na nějakého fakt ranaře, budu sbírat zuby po vozovce já ... ale s tím se holt počítá [upravil dne 7/12/10 19:31 matii] Citovat
dolly1010 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Tak hlavně, že se nic nestalo. Ono na druhou stranu nevíš, kdy nějakýmu takovýmu kokotoj jebne v kouli a vytáhne kudlu, nebo bouchačku a vystřílí půlku ulice. To se pak nikomu nechce bejt poblíž takovýho místa, natož do něj dobrovolně jít... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.