Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdo na to nemá, tak nemá vůbec vylízat z auta;)

A má se raději pořád zamykat, víc k tomu nemám co říct;)

Lidi se holt dneska bojí do něčeho montovat, tak raději jen přihlíží, a doufají, že jim se nic nestane:bojim

Odesláno

reknu to takhle, delam u ochranky, a peprak, ale opravdu peprak zabira, nemusi to byt sprej, ale dela se i \"gel\" ktery mu striknes do oci......

a fakt to zabira, spotrebu mame tak 8 baleni na 6 baraku za mesic, a to jsme relativne hodni.....

peprak doporucuji kazdemu, ale jak jsem psal, nemusi to byt sprej. Druhou variantou je teleskop, moc sikovna vecicka, a skladna oproti me palce....

PS: proc vytahovat nuz, kdyz se bude strilet....

Odesláno

Teda jedno je mi svatý a to je rodina do které patří i moje auto. Kopnout do něj je jako kopat mi do dětí. Jsem kliďas, ale v tomto případě by skončil bez zubů někde v příkopě, bo bych se neovládl .... a já se žloutenkou (možná něčím horším) na infekčním. Vždycky sem si myslel, co je to za lidi, že se neumí ovládnout, ale někdy to chápu.

Jednou se mi stalo v Globusu, že se do těch otáčivejch dveří ... respektive jednoho pole ... za nás nacpal nějakej nedočkavej kolík s dalším košíkem a najel ženě na achilovky a pak měl ještě nějaký kecy .... takovej cirkus ste ještě neviděli .... zachránilo ho, že byl fakt posranej až za ušima a vyhrožoval, že se nechá zmlátit a bude na mě marodit ... takový rudo před očima sem ještě neměl a prosil sem boha, ať do mě strčí, abych mu mohl rozmlátit ksicht na srač.y

Pokud někdo ohrožuje mě, nebo ještě hůř mé známé a rodinu, první si zjednávám spravedlnost sám a pak teprve volám chrániče a pomáhače.

P.S. bohužel, pokud narazím na nějakého fakt ranaře, budu sbírat zuby po vozovce já ... ale s tím se holt počítá :D

[upravil dne 7/12/10 19:31 matii]

Odesláno

Tak hlavně, že se nic nestalo. Ono na druhou stranu nevíš, kdy nějakýmu takovýmu kokotoj jebne v kouli a vytáhne kudlu, nebo bouchačku a vystřílí půlku ulice. To se pak nikomu nechce bejt poblíž takovýho místa, natož do něj dobrovolně jít... :bojim:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...