Šalda Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Mě se to nelíbí, takových je plný vrakoviště Citovat
koblih69 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Já to tušil... teď jsme tam byli na servisu... zrovna pod tím komínkem uprostřed Citovat
Strejdakopec Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 sorry ale jek tophle někdo může hodnotit kladně nechápu...má zrezlou kapotu no a co....když tam bude malej zrezlej kousek každej to zkritizuje..ale celá....tak to už má asi styl....nemám nic proti tomuhle stylu jen to musí být dotažený do dokonalosti a nme tam dát kapotu a jen tak si jí obrousit...navíc to auto vypadá jak kdyby jelo do šrotu..to tak kastle 406 na podvalu bude v lepším stavu Citovat
Marlin Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 No co, tak je to winterkára za půlku mojí výplaty.... Citovat
Y2K Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Pekna winterkara vedel by som si ju predstavit namiesto 405 Citovat
masterjj Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 kombík je hovadina lidstva... jinak proč ne... ale winterkára by měla mít motor tam, kde je hnaná náprava aby tě furt někde nemuseli vytahávat. nejlépe oldschool porsche v tomhle stylu xD Citovat
Jeny Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 kombík určitě menší hovadina jak SUV... není pravda, že hnaná zadní náprava v zimě = pangejt... mít starý porsche tak by rozhodně nepoznalo sníh... Citovat
Rejty Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 ghe ja si rikal ze tohle auto u mne bylo:-D jak se s Yvesem dojeli v tom snehu????? jinak ta kastle je anglicka a uz bez kuže:-D Citovat
rootsky Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Na \"třícu\" se to hodí, zvlášť když se to bude vyvíjet jako celek. Na mém autě se to samovolně vytvořilo taky (odstřikovače světel jsou svinstvo), ale řešit to budu trochu jinak , jak se na \"sporťák\" od pininfariny sluší. Citovat
Marlin Odesláno 7. prosinec 2010 Autor Odesláno 7. prosinec 2010 ghe ja si rikal ze tohle auto u mne bylo:-D jak se s Yvesem dojeli v tom snehu????? jinak ta kastle je anglicka a uz bez kuže:-D Dojeli v pohodě, jen z děčína to stálo za hovno a připadal jsem si jak náklaďák... Jinak, já sem na zimu chtěl speciálně zadokolku.... Kvůli tréninku apod. Jinak bohužel pro mě je předohrab méně ovladatelný a nebezpečnější než zadokolka. Kor co se týká jízdy na sněhu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.