Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sorry ale jek tophle někdo může hodnotit kladně nechápu...má zrezlou kapotu no a co....když tam bude malej zrezlej kousek každej to zkritizuje..ale celá....tak to už má asi styl....nemám nic proti tomuhle stylu jen to musí být dotažený do dokonalosti a nme tam dát kapotu a jen tak si jí obrousit...navíc to auto vypadá jak kdyby jelo do šrotu..to tak kastle 406 na podvalu bude v lepším stavu

Odesláno

kombík je hovadina lidstva... jinak proč ne... ale winterkára by měla mít motor tam, kde je hnaná náprava aby tě furt někde nemuseli vytahávat.

nejlépe oldschool porsche v tomhle stylu xD

Odesláno

kombík určitě menší hovadina jak SUV...

není pravda, že hnaná zadní náprava v zimě = pangejt...

mít starý porsche tak by rozhodně nepoznalo sníh...

Odesláno

ghe ja si rikal ze tohle auto u mne bylo:-D jak se s Yvesem dojeli v tom snehu????? jinak ta kastle je anglicka a uz bez kuže:-D

Odesláno

Na \"třícu\" se to hodí, zvlášť když se to bude vyvíjet jako celek. Na mém autě se to samovolně vytvořilo taky (odstřikovače světel jsou svinstvo), ale řešit to budu trochu jinak :D, jak se na \"sporťák\" od pininfariny sluší.

Odesláno
ghe ja si rikal ze tohle auto u mne bylo:-D jak se s Yvesem dojeli v tom snehu????? jinak ta kastle je anglicka a uz bez kuže:-D

Dojeli v pohodě, jen z děčína to stálo za hovno a připadal jsem si jak náklaďák...

Jinak, já sem na zimu chtěl speciálně zadokolku.... Kvůli tréninku apod. Jinak bohužel pro mě je předohrab méně ovladatelný a nebezpečnější než zadokolka. Kor co se týká jízdy na sněhu.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...