navigacecesky.cz Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 ja psal, že vy nemáte od firmy, která vyrábí aktualizační sw licenci k tomu, aby jste jí nahrál k volnému stažení na net. Co se týká koncernů VW,PSA,BMW,AUDI atd, tak oni nejsou majitelé softwéru, ale navigace (hardware). tzn že oni Vám ani licenci dát nemohou a nedivím se že Váš známý o ničem neví. Pokud by jste měl licenci k jakémukoliv operačnímu syst., který něco stojí, tak nebudete dávat něco zadarmo z pochopitelných důvodů. pokud se bavíme o operačním systému, tak je více způsobů, jak tam data dostat nebo pozměnit...proto také přebíráme záruku za jednotku... odpověděl jsem Vám na mail a více se k tomu už vyjadřovat nebudu [upravil dne 22/2/11 12:51 navigacecesky.cz] Citovat
John_Ice Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Mohu jenom říct,jen toto,nescháněl jsem češtinu,pro mě za 2000kč byla zbytečnost,jednou mě kontaktoval ,,člen,, ,že mi ji tam šoupne za 500kč...chvilku jsem uvažoval,i dotyčný to může potvrdit,že jsem hned na to neskočil,rozmyslel jsem si to a jel jsem si ji tam šoupnout....nešlapalo ,,jenom,, hlasové vytáčení. Někde jsem se tu zmínil a p.Bartoš se nabídl,že mi to tam kopne i zadarmo...poděkoval jsem,že nechci,že jsem stejně z Kolína a kvůli tomu do Ostravy nepojedu,nabídl schůzku v Praze...opět jsem po tom neskočil hned(asi jsem divnej),ale asi po 10dnech jsem se ozval,jestli to teda platí s tou češtinou a tak jsme se dohodli a já na p.Bartoše zas nemohu říct ani popel,protože mi to tam dal grátis.Tak asi nějak. Citovat
tadom Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 Jsem tady ten z té špatné strany sporu (ten špatný) ale neuzavřeme to tady a nesmázneme ty zbytečné keci kolem? Zbytečně to tady špiní, mě nezmění budu ji nabízet dál free, oni budou stále naštvaní. Jen tady nebude ten \"hnůj\", každý máme svou pravdu a neustoupí nikdo (jen Přema pochopil, že až tak nebezpečný nejsem). Citovat
John_Ice Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 já tě přece neodsuzuji....ale nemohu ani pohanit druhou stranu ale jinak vlákno je dobré,od toho to tu je.... Citovat
Marcel00 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 vlakno je otrasne... hlavne od druhej strany Citovat
John_Ice Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 vlakno je otrasne... hlavne od druhej strany co je druhá strana?? Citovat
Marcel00 Odesláno 22. únor 2011 Odesláno 22. únor 2011 tam to zacalo... druha strana=druha strana vlakna Citovat
Andy22 Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 Je to sice krásná debata, kdo tu navigaci umí naučit \"dobre cesky\", ale já ji chci mít i s diakritikou! Pokud to profíci za 2k Kč zvládnou, jdu do toho, ale jinak je to lepší v angličtině [upravil dne 26/4/11 22:21 Andy22] Citovat
tadom Odesláno 26. duben 2011 Odesláno 26. duben 2011 diakritika nelze na to je tam málo místa. Citovat
Agrafik Odesláno 27. duben 2011 Odesláno 27. duben 2011 Takže. Udělal jsem si bobříka odvahy a vrazil jsem tam tu češtinu. Je tam a je celkem ok. Profi češtinu jsem neviděl, takže nemohu srovnávat. Hlasové ovládání ok. Navi jsem nezkoušel. Cd vypáleno 10x míň to nešlo. Nahráno přímo na V6.62. Bez problémů. Podotýkám, že moje Rt3 má mechaniku v dobré kondici, jinak bych to ani nezkoušel a nechal to raději profíkům. Citovat
Pedros007 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Já jsem svou 407 zakoupil již s Češtinou, kterou tam nechal nainstalovat maník za 1.500,-Kč šlape parádně. http://www.{reklama nepovolena}.cz/system_rt3.html Citovat
Raiser Odesláno 14. květen 2011 Odesláno 14. květen 2011 Chlapi jako nový člen tohoto fora Vás všechny zdravím.Mám dotaz a veklkou prosbu.Je tu někdo z okolí Tábora popřípadě CB,kdo by byl ochoten mi nainstalovat CZ do mé nově koupené 407 SW.Rádio asi RT 4 Menu je do kruhu rok výroby 07. Nebráním se ani zpoplatněné pomoci. Díky David Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 diakritika nelze na to je tam málo místa. diakritika by šla,jako u všech ostatních aut...u RT4 a 5 by to neměl být problém, u RT3 se musí jen vytvořit nový font... Zvažujeme jen zda se to vyplatí,když většina lidí dá přednost ceně před kvalitou EDIT: jen pro ukázku,že to jde. zatím jen u jednoduchých čárek. [upravil dne 17/5/11 12:37 navigacecesky.cz] Citovat
tadom Odesláno 17. květen 2011 Odesláno 17. květen 2011 Ale prosím tě to že s dlouhým Á problém není, ví každý alespoň trošku znalý kódování písem, ukaž mi to s Ř, Ž, Ě.... Pane bože, že to máš zapotřebí Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 psal jsi,že diakritika nejde...tak jsem ukázal, že jde...co se týká ž,š,ě tak i to se dá,ale je to více práce,protože se u velkých písmen musí zmenšit celé písmo, tak jako to máme např. u BMW nebo AUDI. A máš pravdu, nemám to zapotřebí se hádat se nebudu,stejně vždy napíšeš opak. Citovat
Pechy Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Jen bych doporučil se vyvarovat celé blamáži navigacecesky.cz - zvláště pak p. Charvátovi z Dolních Kralovic. Děs běs:bojim Frčel bych za Přémou nebo za někým z fóra. Peněz by mi líto nebylo rád je za službu dám a ještě radši je dám někomu z klubu! Citovat
Návštěvník Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Hmm, mě naopak pan Charvát moc pomohl s instalací češtiny a dal mi to dokupy po zásahu amatéra. Citovat
Pechy Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 To je ono. Já bych zase nedal dopustit na Peugeot Humpolec. Každému sedí něco jiného. Pokud mluvíš o amatérech, tak bych s tímto pojmenováním začal právě u pana Charváta. Každý máme možnost volby Citovat
Návštěvník Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 Jasný každej má možnost volby a každej má jinou zkušenost. Ale když ti někdo do auta kde máš verzi software 5,5 dá verzi 6,63 a tvrdí že je to v pořádku - to je amatér a nic o tom neví. Po každym nastartování se mi objevovala hláška že mám špatnej sw a pokaždý jsem to musel escejpem mazat. Navíc mi ten amatér z Humpolce suše oznámil, že neví co by s tím měl dělat, že je to takhle v pořádku. Ani náznak vrácení peněz, nebo snaha nějak věc řešit. Co tobě provedl pan Charvát? Citovat
alihen Odesláno 18. květen 2011 Odesláno 18. květen 2011 to bud rad, ze sa radio neodporucalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.