Guest treborsavol Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 No nevim jestli se tu najde takový kaskadér, který to bude zkoušet. Možná tak maximálně autor toho uploadu. Kvůli ušetřené tisícovce za češtinu přijít o RT3. Alespoň PP205 bude mít zase kšeft Citovat
Guest treborsavol Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 ...čaute ja to už mam za sebou asi dva roky a funguje to na 100%!bal som sa to sa musim priznať ....ale risk je zisk!! Citovat
baffy Odesláno 18. listopad 2011 Odesláno 18. listopad 2011 Od včera sa už s autom rozprávame po slovensky ,vďaka Peter. Citovat
Agrafik Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Nechtělo by to náhodou založit vlákno o RT4? začíná to tu být těžce nepřehledné. Citovat
Joozino Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 nechcelo by sa niekomu cestinu dat do slovenciny ? prelozit prelozim, len to dat dokopy Citovat
adam.bogocz Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Joozino, založ téma \"Lokalizace RT4\" lebo niečo take :-D ... toto je vlákno pro RT3 a je v tom bordel jako blázen... jinak, na ten lokalizační soubor jsem se přeběžně díval a vypadalo to jako shluk 16 bit znaků, takže by to mohlo jít nahradit, jestli o vikendu najdu čas, tak napíšu jednoduchý program pro vytvoření překladu... Citovat
Joozino Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 super to by bolo fajn hadam by som to zvládol aj ja ..ako mne sa čeština strašne páči ale v tomto..ako napr. nebezpecenstvo naledí ..mi mame nebezpečenstvo šmyku. a to je lepsie Citovat
John_Ice Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 to mi chceš tvrdit že šmyk je náledí?máme taky smyk...záleží jak se to přece přeloží... Citovat
redbiker Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 to Tadom: big thanks vse slape, jak ma, jen hlasove povely navigace stale v puvodnim jazyce - mozna jsem udelal neco spatne ja. jinak na mail zaslany pripominky, ale pro jistotu je vypisi i zde: pri bezici navi po stisknuti stredoveho tlacitka je zobrazenem menu druha polozka \"Spatecni trasa\" - melo byt se \"z\"; pri nizkem stavu chladici kapaliny se zobrazi hlaska \"nizka hladina chladiaci kapaliny\" - melo byt \"chladici\"; tot zatim vse - zadne vytky a i takhle obrovska radost, ze si s mym pazoutkem rozumim zase o neco vic tak to ma byt - nikomu neupiram pravo na vydelek (kdyz vi co dela a treba prebira i zaruky), ale takova fans fora by mela byt o tom, kdo komu pomuze - kdyz neco vim, tak poradim. a ne, ze kdyz zadam do googlu \"cestina do rt3\", tak to na me vybleje 10 odkazu i z ruznych for a vsude jenom \"neni problem - 2000,-\" Citovat
alternativ Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 redbiker: Ja mam taky CZ od Tadoma a navigace na me mluvi slovensky, jen cas te hlasky je anglicky, ted si nevzpominam presne co, proste tam kousek zapomnel prehrat. ale zase takova zavada to neni Zkus to mozna prehrat jeste jednou. Citovat
tomku Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Ahoj, potřeboval bych do RT4 přeloženou němčinu do češtiny. Stačí přejmenovat složku \"EN\" na \"DE\" a ty dva soubory v ní na ..DE..? Bude to chodit? Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 tomku: toto je sekce pro RT3, někdo tu sice začal míchat RT4/5 ale už je na to nové téma.. tady a tady jsme jednomu členovi pomáhali s instalací čeeštiny a upgrade fw Citovat
tadom Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Díky, jsem rád že jste spokojeni, mám připravených pár úprav, ale absolutně nemám čas. Snad o vánocích bych se na to mohl podívat. Citovat
alternativ Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Tadom: A nechtel bys tam preci jenom dat cesky jazyk do hlasove navigace? Jinak jsem spokojeny, jenom pri hlasove navigaci to: 1. mluvi slovensky, ale cislo silnice, ci nazev ulice to rekne anglicky. 2. na dipleji je cesta pres krizovatku rovne, i sipka na pristrojovce ukazuje rovne, ale hlas rekne, pokracujte do prava. Citovat
xpetrix Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Slovencina alebo cestina pre Phedru s rt3 5.52 VAN sa nenajde?Dakujem Citovat
adam.bogocz Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Tadom: A nechtel bys tam preci jenom dat cesky jazyk do hlasove navigace? Jinak jsem spokojeny, jenom pri hlasove navigaci to: 1. mluvi slovensky, ale cislo silnice, ci nazev ulice to rekne anglicky. 2. na dipleji je cesta pres krizovatku rovne, i sipka na pristrojovce ukazuje rovne, ale hlas rekne, pokracujte do prava. 1. to čtění názvu silnic nezměníš.. snaží se to anglicky přečíst české názvy, to by se tam musen nahodit český fonetický slovník..a ten nikdo zatím nerozlouskl.. co ale udělat můžeš, je že si vypneš čtení názvů silnic a ulic, bude tě jen navigovat Citovat
Mike407 Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 A to mně už to mluví česky. Sice mě to trochu potrápilo, než jsem to vychytal, ale už to šlape. Jinak ty názvy ulic viz. to, co psal Adam. Česká hlasová syntéza sice existuje, ale do RT3 ji bohužel nenacpeš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.