Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest treborsavol
Odesláno
No nevim jestli se tu najde takový kaskadér, který to bude zkoušet. Možná tak maximálně autor toho uploadu. Kvůli ušetřené tisícovce za češtinu přijít o RT3. :D

Alespoň PP205 bude mít zase kšeft :D

Guest treborsavol
Odesláno

...čaute ja to už mam za sebou asi dva roky a funguje to na 100%!bal som sa to sa musim priznať ....ale risk je zisk!!:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Joozino, založ téma \"Lokalizace RT4\" lebo niečo take :-D ... toto je vlákno pro RT3 a je v tom bordel jako blázen... jinak, na ten lokalizační soubor jsem se přeběžně díval a vypadalo to jako shluk 16 bit znaků, takže by to mohlo jít nahradit, jestli o vikendu najdu čas, tak napíšu jednoduchý program pro vytvoření překladu...

Odesláno

super to by bolo fajn :) hadam by som to zvládol aj ja :)..ako mne sa čeština strašne páči ale v tomto..ako napr. nebezpecenstvo naledí ..mi mame nebezpečenstvo šmyku. a to je lepsie :D:)

Odesláno

to Tadom: big thanks :papa

vse slape, jak ma, jen hlasove povely navigace stale v puvodnim jazyce - mozna jsem udelal neco spatne ja.

jinak na mail zaslany pripominky, ale pro jistotu je vypisi i zde:

pri bezici navi po stisknuti stredoveho tlacitka je zobrazenem menu druha polozka \"Spatecni trasa\" - melo byt se \"z\";

pri nizkem stavu chladici kapaliny se zobrazi hlaska \"nizka hladina chladiaci kapaliny\" - melo byt \"chladici\";

tot zatim vse - zadne vytky a i takhle obrovska radost, ze si s mym pazoutkem rozumim zase o neco vic :)

tak to ma byt - nikomu neupiram pravo na vydelek (kdyz vi co dela a treba prebira i zaruky), ale takova fans fora by mela byt o tom, kdo komu pomuze - kdyz neco vim, tak poradim. a ne, ze kdyz zadam do googlu \"cestina do rt3\", tak to na me vybleje 10 odkazu i z ruznych for a vsude jenom \"neni problem - 2000,-\"

Odesláno

redbiker: Ja mam taky CZ od Tadoma a navigace na me mluvi slovensky, jen cas te hlasky je anglicky, ted si nevzpominam presne co, proste tam kousek zapomnel prehrat. ale zase takova zavada to neni :)

Zkus to mozna prehrat jeste jednou.

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych do RT4 přeloženou němčinu do češtiny. Stačí přejmenovat složku \"EN\" na \"DE\" a ty dva soubory v ní na ..DE..? Bude to chodit?

Odesláno

Tadom: A nechtel bys tam preci jenom dat cesky jazyk do hlasove navigace? Jinak jsem spokojeny, jenom pri hlasove navigaci to:

1. mluvi slovensky, ale cislo silnice, ci nazev ulice to rekne anglicky.

2. na dipleji je cesta pres krizovatku rovne, i sipka na pristrojovce ukazuje rovne, ale hlas rekne, pokracujte do prava.

Odesláno
Tadom: A nechtel bys tam preci jenom dat cesky jazyk do hlasove navigace? Jinak jsem spokojeny, jenom pri hlasove navigaci to:

1. mluvi slovensky, ale cislo silnice, ci nazev ulice to rekne anglicky.

2. na dipleji je cesta pres krizovatku rovne, i sipka na pristrojovce ukazuje rovne, ale hlas rekne, pokracujte do prava.

1. to čtění názvu silnic nezměníš.. snaží se to anglicky přečíst české názvy, to by se tam musen nahodit český fonetický slovník..a ten nikdo zatím nerozlouskl.. co ale udělat můžeš, je že si vypneš čtení názvů silnic a ulic, bude tě jen navigovat ;)

Odesláno

A to mně už to mluví česky.:) Sice mě to trochu potrápilo, než jsem to vychytal, ale už to šlape. Jinak ty názvy ulic viz. to, co psal Adam. Česká hlasová syntéza sice existuje, ale do RT3 ji bohužel nenacpeš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...