Tornado Odesláno 18. prosinec 2004 Odesláno 18. prosinec 2004 Neznate někdo internetovej obchod, kde maj velkej vyber klinovych remenu? Mam dodelavanou klimu tak potrebuju extra rozmer, kterej nikde kde jsem byl nemaj. Diky... Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2004 Odesláno 19. prosinec 2004 Zkus ten extra rozmer napsat do google. Snad pomuze... Citovat
Ferry Odesláno 19. prosinec 2004 Odesláno 19. prosinec 2004 Napsán autorem Tornado Neznate někdo internetovej obchod, kde maj velkej vyber klinovych remenu? Mam dodelavanou klimu tak potrebuju extra rozmer, kterej nikde kde jsem byl nemaj. Diky... omluva za off topic, ale docela by me zajimalo jak jsi tu klimu dodelaval Citovat
Tornado Odesláno 19. prosinec 2004 Autor Odesláno 19. prosinec 2004 Ta uz tam byla kdyz jsem to koupil z bazaru. Byl tam 5 drazkovej klinak, ten se menil a dali mi tam 6 drazkovej. No a jelikoz kolecko na klime je 5 drazkovy, tak se ta 6. drazka remenu ureze a zacne se remen protahovat, prokluzovat a nakonec se rozmlati tak ze zustanou jen 3 drazky remenu a cely mesto vi ze jedu. Dalsi remen jsem pak uz zkousel dotahovat a to pomaha, ale je potreba ho po case opet dotahnout. V servisu rikali ze by pomohl prave ten 5 drazkovej, ale nemuzu ho sehnat. Tak to zkousi tady... Citovat
Fx Odesláno 23. prosinec 2004 Odesláno 23. prosinec 2004 Tornado: V Praze kdyz jedes od Andela nahoru k Motolu, tak po pravy strane tusim v Plzensky ulici je kousek za Andelem obchod, kde je obrovskym pismem na vyvesnim stite napsany \"Klinove remeny\" - zda se, ze to je specialka jen na ne... Ale nevim, odkud jsi:papa Citovat
Tornado Odesláno 23. prosinec 2004 Autor Odesláno 23. prosinec 2004 Diky za rady!Jsem ze Střední moravy, tak ta Praha je asi marna, ale na te adrese tam to vypada dobre. Po svatkach jim zkusim zavolat... Diky všem... Citovat
-=Michal=- Odesláno 29. prosinec 2004 Odesláno 29. prosinec 2004 Dodělaná klima, to si vůbec nedokážu představit. Někdo koupil v Makru pokojovou LG klimačku, místo motoru dal kladku a pak to celý namontoval do 406ky ? Na střeše vozíš výměník ? :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.