romo11 Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 Pred par dnami mi na mojej 605ke zacalo nieco vrcat spod palubovky. Ide to z miest ako su vyduchy ventilacie a odkladacia schranka pred spolujazdcom. Ten zvuk znie ako nejaky pridrety motorcek ale ventilator to nieje pretoze to vrci aj ked je ventilator kurenia vypnuty. Ked sa interier zohreje tak to vrcat prestane. Neviete niekto poradit kto ste mali demontovanu palubovku co by to tam mohlo vrcat? Citovat
Fusion Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 to bude asi ten motor ventilátoru co je za tím krytem. Mě to taky někdy dělá, stačí do toho s citem koupnout nebo počkat, ono to zachvílu přestane... popř. hýbu rychlostí sem a tam. Co se děje uvnitř nevím, nikdy sem to nerozdělával... Citovat
Ferry Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 Napsán autorem romo11 Pred par dnami mi na mojej 605ke zacalo nieco vrcat spod palubovky. Ide to z miest ako su vyduchy ventilacie a odkladacia schranka pred spolujazdcom. Ten zvuk znie ako nejaky pridrety motorcek ale ventilator to nieje pretoze to vrci aj ked je ventilator kurenia vypnuty. Ked sa interier zohreje tak to vrcat prestane. Neviete niekto poradit kto ste mali demontovanu palubovku co by to tam mohlo vrcat? I kdyz je regulator ventilatoru v poloze vypnuto, vetrak se porad trochu toci, takze to bude urcite ten moturek, ted nevim jestli se da rozebrat a namazat, ale to by v tom byl cert aby to nejak neslo Citovat
Petr605 Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 No nevim, na kastlíkem bývá motorek který ofukuje teplotní čidlo na teplotu v kabině. Taky mi jeden čas vrčel. Dostaneš se k němu tak, že odloupneš tu lištu nad kastlíkem, pak kastlík otevřeš a odloupneš plast na kterém je připevněná žárovička, dál už uvidíš... Tohle vše ovšem za předpokladu, že ten motorek tam máš. Citovat
romo11 Odesláno 16. prosinec 2004 Autor Odesláno 16. prosinec 2004 Dakujem vsetkym, ja to skusim cez vikend pozriet. Ventilator kurania to podla mna nebude, to by sa menilo to vrcanie s prepinamim rychlosti ventilatora. Ten zvuk je stale rovnaky a ide prave z miesta ako je odkladacia schranka. Mam v aute klimu a aj automaticku regulaciu teploty to ma, takze ten motorcek by tam byt mohol... Citovat
Petr605 Odesláno 16. prosinec 2004 Odesláno 16. prosinec 2004 Tak to ho tam určitě máš. Je přesně v místech , kde je na té ozdobné liště ta malinká mřížka v levé části. Citovat
rimmer Odesláno 16. prosinec 2004 Odesláno 16. prosinec 2004 dela mi to taky..je to ten moturek nasavani vzduchu pro cidlo vnitrni teploty vzduchu, dokavad se toci tak to neres pokud to nerachoti. Nic s tim stejne moc neudelas. Kdybys to prece chtel vytahnout, tak to neni slozite..za 10 minut je to venku, koukni se na petrovy stranky www.peugeot605.net, kde sem popisoval rozebrani palubky..mas tak i fotecky jak to vypada a jak se k tomu dostanes. Citovat
romo11 Odesláno 17. prosinec 2004 Autor Odesláno 17. prosinec 2004 Petr605: presne ta mriezka tam je...len som doteraz nevedel na co... Rimmer: mne to vrci pokial sa trochu neohreje interier...zo zaciatku mi to dost vadilo pokial som nevedel co ten zvuk sposobuje...radsej by som bol keby to bolo ticho a nevedel by som ze tam nejaky motorcek je :D Citovat
rimmer Odesláno 18. prosinec 2004 Odesláno 18. prosinec 2004 dela mi to taky tak, jak je chladny vnitrek, tak to nekdy i dost zavrci ale po chvilce to preje a jak je teply vnitrek to to vetsinou nevrci a ani o tom nevim, jen kdyz je hodne ticho tak s otocenym klickem ho slysim, ale myslim ze je to ok. Citovat
romo11 Odesláno 19. prosinec 2004 Autor Odesláno 19. prosinec 2004 Tak som dnes vykuchal ten motorcek a pozrel som sa mu na zub. Bolo to cele zaspinene, aj ten snimac aj vrtulka na motorceku. Nesiel mi cely motorcek vybrat pretoze je k nemu priletovany ten snimac a je to v jadnom plastovom obale. Bolo by treba odpajkovat ten snimac. Tak som aspon prestriekal motorcek s WD40 a on stichol. Uvidim dokedy pretoze dnes bolo u nas dost teplo, ale ked som ho vybral vrcal a potom uz nie. Ked zase bude mrznut napisem co to robi... Citovat
Petr605 Odesláno 20. prosinec 2004 Odesláno 20. prosinec 2004 Já jsem to onehdá (je to už přes rok) celé prostříkal Silkalem a od té doby je klid v každém počasí. Jinak gratuluju k vyřešení problému... Citovat
romo11 Odesláno 21. prosinec 2004 Autor Odesláno 21. prosinec 2004 Takze dnes rano bolo u nas -4st. a ziadne zvuky motorcek nevydal. Mlcal ako hrob. Dakujem vsetkym pritomnym za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.