Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Schvalně kdo vyfotí naše pomahače v akci, davejte sem vaše fotografie s popisem místa kde jste zachytili aktivitu pomahačů :)

Náchod nad nemocnicí, směr od Lipí do Náchoda v době kdy projede tak 1 auto za 10 minut:D

post-6656-14109613647887_thumb.jpg

[upravil dne 23/11/10 10:25 Radek Hurvajz]

Odesláno

Peugeotik307: Na tom mi nepřipadne nic divného, třeba jen někoho hledali v okolí (co třeba ztracené děcko). Pak jde o minuty a každý se dopraví, jak může. Než by vypravili autobus, to by chvíli trvalo...

Odesláno
Schvalně kdo vyfotí naše pomahače v akci, davejte sem vaše fotografie s popisem místa kde jste zachytili aktivitu pomahačů :)

Náchod nad nemocnicí, směr od Lipí do Náchoda v době kdy projede tak 1 auto za 10 minut:D

[upravil dne 23/11/10 10:25 Radek Hurvajz]

Tak hlavně tam co stojí teprve začíná zástavba, takže v místech kde měří mi to přijde opravdu dost \"důležitý\" :D

Kdyby se radši ti chujové postavili o kus dolej před školu.

Odesláno
Niečo zo Slovenska / Martin. :papa

Jo jo.Tam jsou dobri piicu...si.

Jednou mne zastavovali v kolone.

10 aut predemnou milion za mnou a on skoci doprotismeru ukaze na mne a ze pry HALT.

Pasy zapnute,telefon na sedacce tak snad jenom ze CZ.

Samozrejme jsem mu nechtel trefit nozicky tak jsem ho objel a jel dal.

Zvedl ruce a NIC.

Dodnes zatim zadne predvolani na vysvetleni tak uvidime.

Ale jsou opravdu blazni.....

• O 2 týdny později...
Odesláno
Že by paródia??? :myslim:aut

Parodie asi ano, viděl jsem to i v TV, ale nějaký pátek už to je. Prostě si na dveře dali Prát a žehlit :), na tom jim určitě nikdo nic říct nemůže. Jenom nevím, jak je to s tím zbarvení ... pokud není reflexní, tak bych to zas tak dramaticky neviděl.

PS: tady je i link na článek na novinkách http://www.novinky.cz/koktejl/158840-video-falesni-policiste-v-praze-perou-a-zehli.html

[upravil dne 3/12/10 17:57 MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...