oni Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 kupoval nekdo? Nebo mohl by mi nekdo doporucit nejaky,abych mel jistotu,ze to tam bude pasovat? A kdyz by meli jeste ochranej pruch na tu odkladaci plochu pro nohu bylo by to super. Citovat
ferrari Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 No, ja ťa nepoteším, aj som kúpil v PL na trhoch za 12€...sadli veľmi dobre...ale pás na odkladani enohy veru nemajú...jo, ja som to urobil tak, že som si obkreslil tie rohože, ktoré som tam mal a podľa nich som kupoval...ako, presne sa nezhodli, ale boli skôr väčšie, takže sú OK... Jo, ponúkali mi aj v Peugeotz predajni, ale stáli 30€ a tiež to boli univerzály... Citovat
RichVa Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 kupoval nekdo? Nebo mohl by mi nekdo doporucit nejaky,abych mel jistotu,ze to tam bude pasovat? A kdyz by meli jeste ochranej pruch na tu odkladaci plochu pro nohu bylo by to super. mno já koupil v Lidlu - univerzály gumové - pasujou tak jak prdel na hrnec - i když nemají ochranej pruh Citovat
oni Odesláno 23. listopad 2010 Autor Odesláno 23. listopad 2010 a kdyz nemaji ten pruch, nepada bordel pak mimo? ja se snad pujdu kouknout primo do peugeota,ale to bude ranec.... Citovat
ferrari Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 U nás v Peugeote ani originály nemajú, tiež iba univerzály, ktoré ale pasujú aj do 306ky...ale ten pruh nemajú...a stoja akolo 30€ a nepáčili sa mi.. Bordel by nemala padať mimo, akurát ma štve, že sa tá plocha časom zašpiní a zoderie...inak ja som auto kúpil s takými textilnými rohožami (tie boli asik origo od výroby) a dalo sa s tým existovať...len sa to veľmi špinilo a ťažko čistilo... Citovat
travis Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 V Autokelly seženeš přesný koberce za cca 400 kč. Citovat
oni Odesláno 24. listopad 2010 Autor Odesláno 24. listopad 2010 dobre, na kelly mrknu, diky za tip Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Budou gumové koberce do 306 pasovat i do Cabria? Je tam stejná podlaha? Víte někdo? Líbí se mě tyto: http://www.oleje-shop.cz/gumove-koberce-peugeot-306 Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 (upraveno) Kruciš, to jsi mě nepotěšil. Díky za info . Ještě to u kamaráda změřím, abych měl představu o kolik je ten rozměr jiný. Upraveno 2. únor 2015 uživatelem Roman Bazi Citovat
rolis7 Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 (upraveno) Koberce som kúpil od firmy Gumárny Zubří. Čistá guma a celkom dobre sedia. Majú aj zvýšený okraj. Mám už druhú sadu, som spokojný. Jedna sada mi vydržala cca 5 rokov. Potom sa predral ten pod vodičom. Ostatné boli OK. Keďže sa nedá kúpiť samostatne, tak sa mení celá sada. Majú to dobre vymyslené. No čo už. Kupoval som to na www.gumko.cz. Upraveno 20. únor 2015 uživatelem rolis7 Citovat
SKS Odesláno 4. duben 2015 Odesláno 4. duben 2015 Ahoj, moje 306 je nasračku, ale doma v garážu mi zůstali gumy do auta tak se můžem domluvit Citovat
morepower Odesláno 4. duben 2015 Odesláno 4. duben 2015 Já bych do kabria gumový koberce nedával. Pořád sem nemoh sehnat přesně padnoucí a typově podle sebe. Nakonec jsem si udělal svoje šablony, koupil luxusní koberec, nastříhal a nechal obšít. Dohromady mě to vyšlo něco přes litr a ty koberečky stojej fakt za to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.