comm Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 ja mam na zadku starline ako som pisal hore a potom starline vychadza s pasu kde sa vyrabaju aj jedna znacka co sa tu ospevuje nebudem menovat. Ja osobne som tomu neveril az kym som nevidel. Inak poznam vela ludi co dalo na 406 starline kotuce a su spokojny na bezne pouzitie to bohate staci. Citovat
Vítek1 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 ja jsem dal za komplet Brembo predek zadek a desky 5100 by me zajimalo o kolik prijdou mene ty starline? Citovat
BV406 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 ja mam na zadku starline ako som pisal hore a potom starline vychadza s pasu kde sa vyrabaju aj jedna znacka co sa tu ospevuje nebudem menovat. Ja osobne som tomu neveril az kym som nevidel. Inak poznam vela ludi co dalo na 406 starline kotuce a su spokojny na bezne pouzitie to bohate staci. kdyz uz neco nakousnes, tak to dopovez ... jinak verohodnost takove prispevku je nulova , ktera znacka to je ? a kde jsi to videl ? se pochlub Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Starline nevyrábí nic, takže nepochybně veškeré komponenty se vyrábějí spolu s jinými a brandují zn. Starline. Což může na jedné straně znamenat super kvalitu a na duhé naprostou katastrofu. Zásadní nevýhoda ale je, že nikdo nezaručí, že se po měsíci nezačne brandovat úplně jiný výrobce s úplně jinou kvalitou. Stejně tak je dost pravděpodobné, že například na stejný auto budou Brzdové destičky \"Starline\" na předek od jiného výrobce než na zadek. takže i informace o tom, kde se kdy vyráběly destičky Starline mnoho neznamená. Nicméně tím netvrdím, že nemůžou být dobré, jen že mám raději jistotu ... Citovat
Vítek1 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 pokud vim tak vetsinou to funguje tak ze to co nesplni kvalitu vyrobce se preprodava nejake B ckove znacce aby to nemuseli vyhodit. Citovat
godzila.01 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Vesměs je to tak jak psal Vítek1.... Starline překupujou to nejlevnější co na trhu je, tudíž se krásně může i stát že si koupíte brzdy od starline a přední kotouče+desky a zadní kotouče+desky budou každé od jiné značky .... Nevím no, prodávám kvalitní produkty, třeba ATE většinou za nejnižší ceny na internetu a nemyslím si že ušetřit pár stovek a koupit si starline je dobrý nápad, at se každý rozhodne sám, ale brzdy jsou základ auta, protože co neubrzdíš to neukecáš Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 No ono hlavně je potřeba přemýšlet. Když se podívám třeba na A. K. tak Přední desky Starline na 406 jsou za 1186,- a FERODO PREMIER stojí 1152,- ( ceny bez slev ) ... Neříkám, že je to top, ale rozhodně větší záruka kvality. A ostatní značky jsou o 100-300,- dražší, takže moc nechápu nad čím přemýšlet, když budu šlapat víc na plyn tak tohle probendím na jedný nádrži a pořádný desky mi vydrží 50 tis. km.... [upravil dne 3/4/11 22:57 koblih69] Citovat
Osvi Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 No ono hlavně je potřeba přemýšlet. Když se podívám třeba na A. K. tak Přední desky Starline na 406 jsou za 1186,- a FERODO PREMIER stojí 1152,- ( ceny bez slev ) ... Neříkám, že je to top, ale rozhodně větší záruka kvality. A ostatní značky jsou o 100-300,- dražší, takže moc nechápu nad čím přemýšlet, když budu šlapat víc na plyn tak tohle probendím na jedný nádrži a pořádný desky mi vydrží 50 tis. km.... [upravil dne 3/4/11 22:57 koblih69] Mně vydrží v pohodě přes 80 tis. Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Určitě, já jenom zjednodušil přirovnání jaký má smysl ušetřit 1-3 stovky na minimálně 50 tis. Mě vydrží přední tak 65 a zadní okolo 50tis. Většinou ale proto, že je měním dříve při nějaké související opravě. Kdbych je dojížděl úplně bylo by to jistě o něco víc. Citovat
comm Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 bv406 to ze nie je pre teba a pre vas ostatnych vierohodny moj prispevok to ja budem akceptovat. Ja len som napisal to co som videl dalej to nebudem rozoberat a ani sa m nechce. ja osobne preferujem TRW. Citovat
Pefox Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Ja som zisťoval ceny v A.K. a nie je to rozdiel \" 1-3 stovky \". Konkrétne kotúče Starline 25E za kus, Ferodo 71E za kus,ATE 65E za kus. Týpek v A.K ma ubezpečoval, že kvalita je rovnaká ako značkových, a je tam záruka 2 roky. Tak teraz neviem? Chcem, aby boli brzdy v dobré, ale nechcem do auta dávať zbytočne veľa euri. Chcem ho za cca 2 roky vymeniť, za niečo novšie. Popozerám ešte iné predajne autosúčiastok ,ako sa hýbu ceny. Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Ja som zisťoval ceny v A.K. a nie je to rozdiel \" 1-3 stovky \". Konkrétne kotúče Starline 25E za kus, Ferodo 71E za kus,ATE 65E za kus. Týpek v A.K ma ubezpečoval, že kvalita je rovnaká ako značkových, a je tam záruka 2 roky. Tak teraz neviem? Chcem, aby boli brzdy v dobré, ale nechcem do auta dávať zbytočne veľa euri. Chcem ho za cca 2 roky vymeniť, za niečo novšie. Popozerám ešte iné predajne autosúčiastok ,ako sa hýbu ceny. Tak nevím jeslti mluvíme o tom stejným - viz obrázek.... Edit, nemluvíme, já psal o destičkách.... PS: neřeš to, pokud máš pocit, že ti Starline vyhovuje a že je to stejná kvalita tak OK. Můj názor je ( a u brzd obzvlášť ) že nemám důvod to ani zkoušet. [upravil dne 4/4/11 19:12 koblih69] Citovat
skorpion Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 Já měl na originálech najeto 200 a bez problému . Sice už to bylo trochu znát a když se hodně zahřály tak bylo cejtit že se trochu zvlnily, ale po ochlazení zase dobrý . A na to že to auto je dost těžký, navíc diesel se 170 koněma a ty brzdy i na tu 130ti koňovku byly slabý, si myslím že je to chvályhodná výdrž. Já bych každopádně na brzdách nešetřil, může tam jít i o život pokud se něco pos...... Ale pokud jezdíš stylem né víc jak 2 tisíce otáček, brždění motorem s pomalým dojezdem na křižovatku a nikdy né rychleji než 100 km/h a okrsky stylem \"kufr plný nezabalených skleniček a na okně plato vajec\" , Starline ti stačí . Ale nezapomeň že může stačit jedno vetší prohřátí a pokud je ta ocel nekvalitní, pukne jak skořápka a pokud ti to tam někdo střihne na dálnici, ty na to šlápneš a oni to v té stovce nevydržej, můžeš jenom doufat že se nikdo nezabije. Samozřejmě to může udělat i u Bremba, jenže zatímco u Bremba to udělá jeden kotouč z tisíce, u Starline třeba dva ze sta. Takže podle mě lepší zaplatit o 3 stovky navíc pro vyšší bezpečnost a máš to na 5 let . Citovat
BV406 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 tak mi dneska od godzilly prisly predni kotouce ate powerdisc a desky k tomu ... krasa ... o vikendu budu nahazovat, tak jsem zvedav Citovat
h4wk3y Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 tak je nehod moc daleko, at je pak najdes ... A nebo je hod az ke me do garaze ... Citovat
Vítek1 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 tak ja mam zatim najeto 50 km na brembach zatim nic zavratneho jedinej poznatek ze kdyz jsem brzdil z dalnice do zastaveni tak brzdili porad stejne a nevadli jako predesle Citovat
h4wk3y Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 to jsem zvedavej, az to zajedes... jen kvuli tomu to tu porad sleduju ... Citovat
godzila.01 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 tak mi dneska od godzilly prisly predni kotouce ate powerdisc a desky k tomu ... krasa ... o vikendu budu nahazovat, tak jsem zvedav Tak už to přišlo, super, mám tetko angínu tak jsem to posílal se zpožděním.... Doufám že budou sloužit dobře a dlouho... hlavně je pořádně zajed, at si to sedne.... Citovat
BV406 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 a diky za vonku jinak pisou v papirech, ze se zajizdi minimalne 200 km Citovat
Vítek1 Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 to jsem zvedavej, az to zajedes... jen kvuli tomu to tu porad sleduju ... no ono to chvilku bude trvat ale vcera jsem jim docela dal i zadky byli pekne horky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.