Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vcera jsem umyl auto a koukam ze tam jako vetsina mam malinkej puchyrek, prvne jsem chtel vzit mikro frezku a opravit to mistne ale pak me napadlo ze v papirech od auta se udavá 12 let zaruka na prorezivení. Má cenu to zkusit v Peugeotu na zaruku?

Odesláno

Máš na kapote dierky od kamienkov? Ak ano, tak lak sa berie ako poškodený. Ak nebol opravený v autorizovanom servise, tak sa na to určite záruka nevstahuje.

Odesláno

ja servisku mam komplet od kaminku to teda samozrejme je ale schvalne zkusim aspon zavolat do Peugeota a prudit je co s tim v nejhorsim ze sebe udelam pitomce a opravim si to sam! :P

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

chup: pro Pe.Tr: je to tak? Musi to byt vse v autorizaku?

Protoze, ja to pristi rok budu mit shnile na kasi a to je vuci zakaznikovi peknej omrd, zaplat 1OO tacu na servise za 6 let a my ti pak vymenime shnilou haupnu za 15 tis, protoze vime, ze to stoji za hovno.....uz od vyroby.....

Odesláno

Na záruku zapomeň. I když u Peugeota vlastně zkušenost nemám, ale na jednom firemním Superbu je po dvou letech rez na sloupku předních dveří. Dveře nejsou bourané. Možná ta nějaká odřeninka od supermarketu a tak, ale přijali to k reklamaci. po dvou dnech, když stálo auto v servisu nám zatelefonovali, že:

za 1. záruka se vztahuje na prorezivění (díra v plechu alespoň tak veliká, že se Vám do toho vejde ukazovák - slova technika :-) ).

2. něco v tom smyslu, dokažte že ty dveře nejsou rovnané, že je původní lak atd....

...šeef z toho byl docela dlouho na prášky....ho..da jedny! Na druhou stranu záruku na prorezivjení je třeba brát s rezervou a přistupovat k ní jako k reklamnímu triku.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Mám r.v. 6/99. Haupna kaput zevnitř vyrezlá jak liška, ted budu řešit levý práh, totálka vyhnilej zevhnitř, jen šuc to držel, nabral jsem sněhovou muldu a vysypalo se to celý a pak pod pravým zadním sedákem co je palivový plovák, když se odkreje ta tlumicí pěna, tak tam mám díru jak vrata. Zlatá 405ka rok výroby 88 a když jsem jí vloni dával do šrotu tak nebyla sežraná jako tohle :bojim

Odesláno

kdyz si rodice kdysi koupili ojetou Felicii kombi, tak uz byla samozrejme rozjeta rez pod horizontalni listou na patych dverich. na auto se jeste vztahovala zaruka na proreziveni a taky ze si to pekne opravili. nejsem si jisty jestli byl plech uz durch, ale spis ne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...