Vítek1 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Ahoj vcera jsem umyl auto a koukam ze tam jako vetsina mam malinkej puchyrek, prvne jsem chtel vzit mikro frezku a opravit to mistne ale pak me napadlo ze v papirech od auta se udavá 12 let zaruka na prorezivení. Má cenu to zkusit v Peugeotu na zaruku? Citovat
punkac Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 prorezivění je zkrz na zkrz, máš to zkrz na zkrz? Citovat
Vítek1 Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 no tak predpokladam ze to zkrz je teda krome laku ale auto je stare 6 let takze si klidne jeste pockam az puchyrek praskne zaruku pisou 12 let Citovat
Luboš406k Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Taky mám rez na přední kapotě v tom lemu ve předu. Docela by mě zajímala ta reklamace. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 pokud mas poctive vyplnenou servisku tak no problem, hlavne musi jit o origo puvodni dil. Citovat
chup Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Máš na kapote dierky od kamienkov? Ak ano, tak lak sa berie ako poškodený. Ak nebol opravený v autorizovanom servise, tak sa na to určite záruka nevstahuje. Citovat
Vítek1 Odesláno 15. listopad 2010 Autor Odesláno 15. listopad 2010 ja servisku mam komplet od kaminku to teda samozrejme je ale schvalne zkusim aspon zavolat do Peugeota a prudit je co s tim v nejhorsim ze sebe udelam pitomce a opravim si to sam! Citovat
zoby Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 prorezivěním skrz na skrz se myslí, že je prorezlá díra skrz plech. Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 chup: pro Pe.Tr: je to tak? Musi to byt vse v autorizaku? Protoze, ja to pristi rok budu mit shnile na kasi a to je vuci zakaznikovi peknej omrd, zaplat 1OO tacu na servise za 6 let a my ti pak vymenime shnilou haupnu za 15 tis, protoze vime, ze to stoji za hovno.....uz od vyroby..... Citovat
Qcko Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Z toho atomobilky predsa ziju, z garancnych a povinnych servisnych Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Na záruku zapomeň. I když u Peugeota vlastně zkušenost nemám, ale na jednom firemním Superbu je po dvou letech rez na sloupku předních dveří. Dveře nejsou bourané. Možná ta nějaká odřeninka od supermarketu a tak, ale přijali to k reklamaci. po dvou dnech, když stálo auto v servisu nám zatelefonovali, že: za 1. záruka se vztahuje na prorezivění (díra v plechu alespoň tak veliká, že se Vám do toho vejde ukazovák - slova technika :-) ). 2. něco v tom smyslu, dokažte že ty dveře nejsou rovnané, že je původní lak atd.... ...šeef z toho byl docela dlouho na prášky....ho..da jedny! Na druhou stranu záruku na prorezivjení je třeba brát s rezervou a přistupovat k ní jako k reklamnímu triku. Citovat
kovi Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 Mám r.v. 6/99. Haupna kaput zevnitř vyrezlá jak liška, ted budu řešit levý práh, totálka vyhnilej zevhnitř, jen šuc to držel, nabral jsem sněhovou muldu a vysypalo se to celý a pak pod pravým zadním sedákem co je palivový plovák, když se odkreje ta tlumicí pěna, tak tam mám díru jak vrata. Zlatá 405ka rok výroby 88 a když jsem jí vloni dával do šrotu tak nebyla sežraná jako tohle Citovat
chechet Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 kdyz si rodice kdysi koupili ojetou Felicii kombi, tak uz byla samozrejme rozjeta rez pod horizontalni listou na patych dverich. na auto se jeste vztahovala zaruka na proreziveni a taky ze si to pekne opravili. nejsem si jisty jestli byl plech uz durch, ale spis ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.