Xplod Odesláno 11. prosinec 2004 Odesláno 11. prosinec 2004 Dneska už mi 406ka nechtěla moc chytnot, tak sem kouknul na svíčky a jsou tam asi origo a auto má 111tis. km. Chtěl bych si udělat radost a koupit nějaké ty lepší svíčky. Nemáte někdo zkušenost se svíčkama co maj zvyšovat výkon?? Předem dik. Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 11. prosinec 2004 Odesláno 11. prosinec 2004 žádné zázračné svíčky nejsou,nejlepší je tam dát osvědčené značky doporučené výrobcem Citovat
Fusion Odesláno 12. prosinec 2004 Odesláno 12. prosinec 2004 já sem taky přemýšlel nad takovýma těma \"super svíčkama\" ale v autodílech mě řekli, že to nemá cenu dávat do \"normálního\" auta, někdy je to dokonce horší... lepší třeba dobrý Boshky nebo nějaká firma na N (si teď nemůžu vzpomenout), popř. v Peugeotu... ale nezoufej, třibodový se hodí třeba do pionýru a přidájí trochu síly, to má kamoš odzkoušený Citovat
sipka Odesláno 12. prosinec 2004 Odesláno 12. prosinec 2004 to Fusion: ty svíčky se jmenují NGK Citovat
Xplod Odesláno 12. prosinec 2004 Autor Odesláno 12. prosinec 2004 Na netu se prodávaj nějaký Iridium power, ale o těch sem slišel že jsou na prd. Neznáte nějaký typový oznčení, třeba od Boshe? Mám blízko jednu podejnu, ale nevim jestli maj katalog na Peugeoty. Citovat
mk405 Odesláno 12. prosinec 2004 Odesláno 12. prosinec 2004 kámoš dával Brisk s tema třema nožičkama a říkal že jsou lepší. mk:papa s Bosch chybu neuděláš ikdyž bych řekl že se platí hlavně za značku. já kdysi kupoval (sice teda žhavky) LDM a vobchodě mi tvrdil že jedině 2x draší bosch jinak že po zimě ostatní můžeš vyhodit, tenkrát bylo pro mě 4x 200,- moc tak jsem koupil LDM a 2roky v naprosté pohodě a pak jsem auto prodal. Citovat
sipka Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Koukni se na www.luja.cz Myslím, že tam maj i elektronickej katalog Bosche. Já tam kupoval svíčky na jaře a stála jedna cca 80 kč Citovat
Hadra Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Mám zkušenost s Boschem.....po 1000km mi jedna úplně odešla....a taky sem tam auto chvíli jelo na 3 válce a kámošovi to dělalo to samý.( možná špatná várka, kupovali jsme je v jedné mototechně)Teďka jsem dal NGK a jsou super.Stály něco kolem kila jedna. Jinak ty 3 bodový nejsou špatný...dělá to brisk. Taky jsou ještě ty bezkontaktový a tam je nějak víc jisker v celým válci nebo tak nějak´...četl jsem leták...a mám pocit, že to dělá taky Brisk Citovat
Ferry Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Bosch ma oznaceni FR 7DC+ a nebo v moji knizce o 406 jsou napsany Champion RC10YCC (mezera ma mit 0.9mm ) Ja jsem na podzim nechal dat primo v zastoupeni peugeota novy svicky a vyndali mi ty Boschky a dali tam zase Bosche.Rekl bych ze zmena byla trochu znat, snizila se i spotreba cca o 0.5l.Cena byla tusim nekde kolem 600Kc i s praci [Editován dne 13/12/04 Ferry] [Editován dne 13/12/04 Ferry] Citovat
Xplod Odesláno 13. prosinec 2004 Autor Odesláno 13. prosinec 2004 Tak sem se bavil s jednim klukem o kterém si myslím ze tomu trochu ruzumí, nebo má aspoň nějaké zkušenosti (dělal u Riegra). A řikal že Brisk jsou na pdr (nic nevydrží), Bosche tak o 10% lepší, ale u nich se platí za značku a jediný co doporučoval, tak NGK a Champion. Tak už ani nevim komu věřit, chce to nadhled Každopádně děkuju za vaše odpovědi. Citovat
Ferry Odesláno 13. prosinec 2004 Odesláno 13. prosinec 2004 Peugeot jeste taky daval Eyquem nebo jak se to psalo, ty jsem mel ve 405 Citovat
Guest xxDave Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Ty BRISK se mi nezdaj špatný, mám je tam a v pohodě, a taky sou asi nejlevnější. Až budu mít prachy tak zkusim ty bezelektrodový. Mimochodem tady jsou: http://www.brisk.cz/cz/pro1c.php Citovat
hloze-ja Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Vypada to dobre. Snad by fakt mel prostor lip prohoret. Ve 130 jsem mel Champion a nevydrzely ani pul roku. A brisk zlaty. Asi bych je dal i do 306. Ceka me to a vzal bych i kabely. Jsou dobry ty nase tusim od Tesly? Citovat
kveton Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 vim ze existujou SUPER SVICKY!!!! Nevim kdo to vyrabi (asi BOSH) a ani nevim typ, ale vim ze maj ten hajzlik co dava jiskru strasne tenkej! Prej se tim zvedne vykon a snizi spotreba, ale jedna stoji asi 500!!!!!!! Citovat
kveton Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 jo a prej ty viceelektrodovy jsou naprd!! Citovat
kveton Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 ted jsem koukal na net a asi to budou ty iridium power Citovat
Garfield Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Napsán autorem xxDave Ty BRISK se mi nezdaj špatný, mám je tam a v pohodě, a taky sou asi nejlevnější. Až budu mít prachy tak zkusim ty bezelektrodový. Mimochodem tady jsou: http://www.brisk.cz/cz/pro1c.php Jo, ty Premium LGS s kruhovým jiskřištěm místo elektrody opravdu nevypadají špatně. Problém je jen v tom, že v tom jejich webkatalogu, kde hledáš typ svíčky pro své auto, vůbec nejsou. Jsou tam jen Super, Extra, Silver, Platin a Tuning... Premium nikde nevidím. Takže víš prd, jaké označení svíčky Premium LGS si máš zrovna pro svůj motor koupit Citovat
Petano Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 ja tam mam tyhle brisky a uplne v klidu ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.