Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska už mi 406ka nechtěla moc chytnot, tak sem kouknul na svíčky a jsou tam asi origo a auto má 111tis. km. Chtěl bych si udělat radost a koupit nějaké ty lepší svíčky. Nemáte někdo zkušenost se svíčkama co maj zvyšovat výkon?? Předem dik.

Odesláno

já sem taky přemýšlel nad takovýma těma \"super svíčkama\" ale v autodílech mě řekli, že to nemá cenu dávat do \"normálního\" auta, někdy je to dokonce horší... lepší třeba dobrý Boshky nebo nějaká firma na N (si teď nemůžu vzpomenout), popř. v Peugeotu... ale nezoufej, třibodový se hodí třeba do pionýru a přidájí trochu síly, to má kamoš odzkoušený :)

Odesláno

Na netu se prodávaj nějaký Iridium power, ale o těch sem slišel že jsou na prd. Neznáte nějaký typový oznčení, třeba od Boshe? Mám blízko jednu podejnu, ale nevim jestli maj katalog na Peugeoty.

Odesláno

kámoš dával Brisk s tema třema nožičkama a říkal že jsou lepší. mk:papa

s Bosch chybu neuděláš ikdyž bych řekl že se platí hlavně za značku. já kdysi kupoval (sice teda žhavky) LDM a vobchodě mi tvrdil že jedině 2x draší bosch jinak že po zimě ostatní můžeš vyhodit, tenkrát bylo pro mě 4x 200,- moc tak jsem koupil LDM a 2roky v naprosté pohodě a pak jsem auto prodal.

Odesláno

Mám zkušenost s Boschem.....po 1000km mi jedna úplně odešla....a taky sem tam auto chvíli jelo na 3 válce a kámošovi to dělalo to samý.( možná špatná várka, kupovali jsme je v jedné mototechně)Teďka jsem dal NGK a jsou super.Stály něco kolem kila jedna. Jinak ty 3 bodový nejsou špatný...dělá to brisk. Taky jsou ještě ty bezkontaktový a tam je nějak víc jisker v celým válci nebo tak nějak´...četl jsem leták...a mám pocit, že to dělá taky Brisk

Odesláno

Bosch ma oznaceni FR 7DC+ a nebo v moji knizce o 406 jsou napsany Champion RC10YCC (mezera ma mit 0.9mm )

Ja jsem na podzim nechal dat primo v zastoupeni peugeota novy svicky a vyndali mi ty Boschky a dali tam zase Bosche.Rekl bych ze zmena byla trochu znat, snizila se i spotreba cca o 0.5l.Cena byla tusim nekde kolem 600Kc i s praci

[Editován dne 13/12/04 Ferry]

[Editován dne 13/12/04 Ferry]

Odesláno

Tak sem se bavil s jednim klukem o kterém si myslím ze tomu trochu ruzumí, nebo má aspoň nějaké zkušenosti (dělal u Riegra). A řikal že Brisk jsou na pdr (nic nevydrží), Bosche tak o 10% lepší, ale u nich se platí za značku a jediný co doporučoval, tak NGK a Champion. Tak už ani nevim komu věřit, chce to nadhled :)

Každopádně děkuju za vaše odpovědi.

Odesláno

Vypada to dobre. Snad by fakt mel prostor lip prohoret. Ve 130 jsem mel Champion a nevydrzely ani pul roku. A brisk zlaty. Asi bych je dal i do 306. Ceka me to a vzal bych i kabely. Jsou dobry ty nase tusim od Tesly?

Odesláno

vim ze existujou SUPER SVICKY!!!! :)

Nevim kdo to vyrabi (asi BOSH) a ani nevim typ, ale vim ze maj ten hajzlik co dava jiskru strasne tenkej!

Prej se tim zvedne vykon a snizi spotreba, ale jedna stoji asi 500!!!!!!!

Odesláno
Napsán autorem xxDave

Ty BRISK se mi nezdaj špatný, mám je tam a v pohodě, a taky sou asi nejlevnější.

Až budu mít prachy tak zkusim ty bezelektrodový. Mimochodem tady jsou: http://www.brisk.cz/cz/pro1c.php

Jo, ty Premium LGS s kruhovým jiskřištěm místo elektrody opravdu nevypadají špatně. Problém je jen v tom, že v tom jejich webkatalogu, kde hledáš typ svíčky pro své auto, vůbec nejsou. Jsou tam jen Super, Extra, Silver, Platin a Tuning... Premium nikde nevidím. Takže víš prd, jaké označení svíčky Premium LGS si máš zrovna pro svůj motor koupit :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...