Guest ivo67 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Jedno zrcátko rozmražuje hned a to druhé strašně pomalu ,dalo by se říct že vůbec..je to zrcátkem nebo je chyba někde jinde..třeba v elektrice ale proud tam jde..nevíte někdo kde může být chyba.. Citovat
RichVa Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Jedno zrcátko rozmražuje hned a to druhé strašně pomalu ,dalo by se říct že vůbec..je to zrcátkem nebo je chyba někde jinde..třeba v elektrice ale proud tam jde..nevíte někdo kde může být chyba.. Řekl bych že je chyba v zrcátku - spálená (v Tvém případě zatím \"načatá\") topná spirála .. bohužel se nedá vyměnit jen koupit nové vyhřívané sklo. Citovat
navpoint Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 nebo možná přelomený kablík mezi dveřmi a kastlí. to mám i já Citovat
Guest ivo67 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 dej me tomu že je špatné zrcátko..nevíte jak se vyndá a dá nové.. Citovat
vendelinek Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Zkus podivat sem,už se to tady kdysi řešilo Citovat
Guest ivo67 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 no je to tam hezky popsáno,ale nějak tam nepíšou jak sendat sklíčko.. ale i tak díky.. Citovat
Guest ivo67 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 no dívám se a je to tam napsáno,ale nějak se bojím abych nevylomil ty zoubky na tom krytu,myslel jsem jestli to nejde sundat ze předu..někde jsem o tom čet ale už nevím kde.. no nic,nějak to zmastím.. Citovat
vendelinek Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 no je to tam hezky popsáno,ale nějak tam nepíšou jak sendat sklíčko.. ale i tak díky.. je to tam popsaný,čti pozorněji:D Když se podíváš pod samotný sklíčko do tý štěrbiny tak tam uvidíš koukat 2 drátky. Případně ho lehkým tlakem naklop co nejvíc nahoru. A jeden drátek (jedno jakej) posuň směrem k druhýmu a zatlač ho směrem od sebe. Je to taková pojistka co drží zrcátko. Pak už by mělo sklíčko jít sundat a jseš u motorku. Citovat
Guest ivo67 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 jo jo,díky pánové,teorii už mám, tak jsem zvědav jaká bude praxe.. Citovat
MilanF1 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Já se taky přidám. A chci se zeptat, zda já je mám vůbec vyhřívané, myslím, že ne, ale chtěl bych to ověřit přes SB, díky. Zde je vin: VF37ARHYE33147350 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.