Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vyhřívané zrcátko

Recommended Posts

Odesláno

Jedno zrcátko rozmražuje hned a to druhé strašně pomalu ,dalo by se říct že vůbec..je to zrcátkem nebo je chyba někde jinde..třeba v elektrice ale proud tam jde..nevíte někdo kde může být chyba..:cool:

Odesláno
Jedno zrcátko rozmražuje hned a to druhé strašně pomalu ,dalo by se říct že vůbec..je to zrcátkem nebo je chyba někde jinde..třeba v elektrice ale proud tam jde..nevíte někdo kde může být chyba..:cool:

Řekl bych že je chyba v zrcátku - spálená (v Tvém případě zatím \"načatá\") topná spirála .. bohužel se nedá vyměnit jen koupit nové vyhřívané sklo.

Odesláno

no je to tam hezky popsáno,ale nějak tam nepíšou jak sendat sklíčko..:D ale i tak díky..

Odesláno

no dívám se a je to tam napsáno,ale nějak se bojím abych nevylomil ty zoubky na tom krytu,myslel jsem jestli to nejde sundat ze předu..někde jsem o tom čet ale už nevím kde..:mrk no nic,nějak to zmastím..

Odesláno
no je to tam hezky popsáno,ale nějak tam nepíšou jak sendat sklíčko..:D ale i tak díky..

je to tam popsaný,čti pozorněji:D

Když se podíváš pod samotný sklíčko do tý štěrbiny tak tam uvidíš koukat 2 drátky. Případně ho lehkým tlakem naklop co nejvíc nahoru. A jeden drátek (jedno jakej) posuň směrem k druhýmu a zatlač ho směrem od sebe. Je to taková pojistka co drží zrcátko. Pak už by mělo sklíčko jít sundat a jseš u motorku. :papa
Odesláno

Já se taky přidám. A chci se zeptat, zda já je mám vůbec vyhřívané, myslím, že ne, ale chtěl bych to ověřit přes SB, díky. Zde je vin: VF37ARHYE33147350

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...