Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Senzor deště P406

Guest Chozeluizskuner

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Tak pro příště doporuču nejdřív pročíst fórum a pak dodělávat a montovat:aut Ušetříš si spoustu nervů :D

Ale přiznávám, že taky často využívám metodu pokus/omyl:papa

vy čtete návody? já teda prvně skoušim :P no a osobně moc tu o dodělání senzoru neni.vlákno sem založil kde mi nejvíc pomohl obrázek kterej sem tu nazdílel ale o nějakym gelu sem neměl potuchy.ted vyrážim do K+M tak uvidim

Odesláno
Tak pro příště doporuču nejdřív pročíst fórum a pak dodělávat a montovat:aut Ušetříš si spoustu nervů :D

Ale přiznávám, že taky často využívám metodu pokus/omyl:papa

vy čtete návody? já teda prvně skoušim :P no a osobně moc tu o dodělání senzoru neni.vlákno sem založil kde mi nejvíc pomohl obrázek kterej sem tu nazdílel ale o nějakym gelu sem neměl potuchy.ted vyrážim do K+M tak uvidim

Dej vědět, jak si v autosklo K+M dopadl.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak sem tam byl a šel sem rovnou za montérama s krámem sem se neobtěžoval pač vim kam by to vedlo... v dílně bylo v pohodě a řeklim mi že na 406 nemaj ale dali mi zadágo z toyoty nějakej věčí a zachvilku se du pokusit vyříznout a nainstalovat do auta.zachvilku vás budu informovat dál jak to s tim mojim senzorem teda je :)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak mnohokrát děkuju HURVAJZOVI že mi poradil linak bych bádal a bádal...... senzor už mi jde a martin má radost :)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Spíš se divim že sem si toho tématu nevšiml pač sem se tu snažil dočíst co nejvíc... každopádně mám radost že je to funkční.nakonec sem tam ty geli pro toyotu nalepil dva na sebe pač byli o maličko hubenější.ale za to mi to nádherně sedlo na sklo a když sem koukal na sousedovo 406 na jeho senzor tak tam má vzduchové bubliny mezi sklem a gelem a já to mám připláclí nádherně..

Odesláno

kdyz tu resite ty senzory tak se taky zeptam.. kdyz to dam na automat po nastartovani tak to normalne facha jak ma ale jakmile nekam dojedu (treba do kramu) necham packu v poloze automat a chcipnu auto a po naslednem nastartovani sterace nic a to musou padat treba traktory... musim vzdy dat packu dolu a pak zas na automat aby to jelo... je to normalni???

Odesláno

Ja by som sa chcel sýtať na stárnutie toho gelového zázraku medzi senzorom dažďa a sklom......

Môj senzor keď ho spustím stiera ako intervalový spínač hneď po spustení, ale po asi 4 zotretiach a ľahkom kvapkaní (kedy by naozaj nemusel stierať) spustí sa stieranie kontinuálne a prestane až kým nevypnem dažďový senzor a tak sa to opakuje.....

Umyl som okno cele s liehom nech nie je mastné, nepoužívam prípravky ako je anti rain a hned som vymenil aj ramienka stieračov, ktoré by mohli byť mastné...

Nepomohlo

Myslíte že by pomohlo vymeniť či skontrolovať gelový vankúšík? slnečné opotrebovanie?

Ďakujem za všetky názory

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevim že by se projevovalo nějaké stárnutí, ale možné to je, problemy s dešťovým senzorem hodně často pocházejí právě od toho Gelu, doporučuju vyměnit, pokud by to nepomohlo muže být na vině i ten snímač. Těžko říct takhle od stolu

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Skúsim objednať nový gel vymením a ked nie, tak samotný senzor, Dá sa objednať ten gelový vankúš v Peugeote alebo niekde inde? Autosklo?

Skus to,ale když sem byl v K+M tak mi řekli že nedá, a samotnej senzor je hodně drahá záležitost.jestli to nepujde obědnat tak si sežeň na toyotu gel,ze kterého si opatrně vyřežeš stejné velikosti.osobně sem dal dvě vrstvy na sebe protože ten gel byl o drošku tenčí ale zato když sem senzor přidělal na sklo tak to nádherně vyplňuje plochu mezi sklem a senzorem:super

Odesláno

Čo lejete do nádobky na ostrekovač v zime??? aj niečo s antirain-om? asi nie.... Čo nezanecháva čmuhy na skle a nemetie ten senzor? skúšal som aj vyčistiť plochu nad ním ale nezlepšilo sa to.....:myslim

Odesláno

klasickou nemrznouci kapalinu do ostrikovacu :D ... co jineho ???? ja do -40, protoze ji mam zadara .... :)

jinak, kdyz jsme u tech senzoru, tak jsem mel cest vyzkouset ten slavny senzor v octavii2 ... a vidim, ze se vw poradne od peugeotu nic nenaucil ... v me 406 funguje naprosto bezvadne a spolehlive, presne tak, jak mi vyhovuje, v o2 to stoji za houby, chaoticke, nespolehlive ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...