oddie Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Pokud majitel patřičně sleví, když to po startu blbne, osobně bych koupi toho D klidně riskl. Citovat
vpavel Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Pokud majitel patřičně sleví, když to po startu blbne, osobně bych koupi toho D klidně riskl. Prave auto je v bazaru je dovezeny z venku , a dnes tam byl jenom nejaky manik ....co vyluxsuje aut .pokusim se zavolat zitra pak dam vedet : jinak link toho 306ku je tady : http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/8603338 cenovka je 54000 hotove ,jinak leasing 49999 auto ma blbe nasazeni kapota ,a nastrikani zadni naraznik ,a uplne zeravy vyfuk , jen Euro 2, bourani to neni , [upravil dne 30/1/11 18:17 vpavel] Citovat
robo27 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Zdravím Keďže mi môj motor - dw8 horšie v zime štartoval tak som sa dal na kontrolu žhavičov a pri tej príležitosti aj kontrolu vôle ventilov s nasledovnými hodnotami: SVVSSVVS - 15,30,30,0,0,30,30,12 Takže tie nulové hodnoty sú úplne mimo. Nechápem prečo práve tieto dva valce ale OK... Teraz otázka na zdatnejších: čo stým mám robiť? nastaviť vôľu správne? čo ak to nechám tak? neviem ako dlho to môže byť takto, čo ak je už ventil podpálený? odrazu dať dole aj hlavu?? ďakujem PS: horší štart pravdepodobne spôsoboval uvoľnený žhavič - jeden zo 4 bol slabo dotiahnutý a okolo neho bolo zaolejované akoby to okolo neho vytláčalo.... [upravil dne 24/5/11 18:10 robo27] Citovat
m4rt4s Odesláno 2. září 2020 Odesláno 2. září 2020 Chlapi ty ventily se serizuji jestli jsem dobře pochopil: vacka ven, hydraulický zdvihatka ven a mezi zdvihatkem a ventilem by měla bejt podložka? Pár motoru vw jsem dělal, ale žádný neměly podložky... Ve většině případů se dělala hlava, kde to mechanik všechno opravil, jen se opravena hlava namontovala.... Oni se zabrousi ventily nebo vymění sedla atd... Takže si myslím, že měří vzdálenost dosednuti ventilů (vzdálenost driku ventilu) Citovat
Hafity Odesláno 2. září 2020 Odesláno 2. září 2020 (upraveno) Mezi zdvihátkem a ventilem je opravdu podložka.... A dělá se v hodně rozměrech, aby se vymezila správná vůle, neboť zdvihátka u tohoto motoru NEJSOU hydraulická.... Měří se vzdálenost mezi vačkou a zdvihátkem.... "Vajíčko" na vačce musí být vždy nahoru.... A pozor! Tento motor bývá nakloněn dozadu, takže neplatí nahoru = kolmo.... Upraveno 2. září 2020 uživatelem Hafity ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. září 2020 Odesláno 2. září 2020 tam hydraulické zdvihátka nejsou , nejprve změříš vůle, zapíšeš a vytáhneš vačku, vyměníš podložky kde je třeba a smontuješ a zase měříš..., tohle vymezování vůlí ventilů vynalezl chuj, užil sem si s fiatama... Hafity ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 2. září 2020 Odesláno 2. září 2020 (upraveno) Ford taky.... Zlatý starý Škodovky, nebo TU od PSA.... Upraveno 2. září 2020 uživatelem Hafity Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.