brade Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Taky dávám VIF (letní nebo zimní) - na celou nádrž naleju většinou tak 6 - 8 zátek, jak kdy. Jinak s kvalitou Benziny souhlasím, obecně i s kvalitou třeba Shell u nás. Je to hodně poznat na chodu motoru - beru u Robin Oil a občas u AGIP. Ostatní jsou bohužel znatelně horší... Citovat
ace11 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Ja davam mnozstvi aditiv dle navodu a to jsou myslim 3 zatky na celou nadrz Citovat
Mišak 306 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Dávám Castrol TDA Má to i dávkovač tak že to je i z této stránky super a bydlím na horách a používám to už dvě sezony a žádný problém.. Citovat
benny264 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 jj, spotřeba se v zimě prostě zvedne,ať s VIPem,nebo bez... [upravil dne 7/11/10 09:03 ozzy56] Praveže to nie je tym, skušal som to aj v lete. Dal som VIF(zimny), spotreba 7l/100km, nedal som 6l/100km... Citovat
Stefan00 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Ja dávam tiež celoročne VIF zimný. Predavač mi povedal, že to je v podstate to isté, len zimný ma navyše ingredienciu proti zamrzaniu nafty. Kupil som ho opäť pred 2 týžňami u nás za 9,50 €, 500 ml. Že by zimný zvyšoval spotrebu?:myslim:myslim Mne PC ukazuje dlhodobu spotrebu 6,2l/100 km. Citovat
King81 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Tiez davam letny, zimny VIF. v Autostangl stoji okolo 8€. Citovat
andrej1209 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 jj, spotřeba se v zimě prostě zvedne,ať s VIPem,nebo bez... [upravil dne 7/11/10 09:03 ozzy56] Praveže to nie je tym, skušal som to aj v lete. Dal som VIF(zimny), spotreba 7l/100km, nedal som 6l/100km... Mam podobnu skusenost, ale s letnym VIF... nechapem ako je to mozne, rovnaka trasa (Praha-Bratislava), rovnake pocasie a s aditivom minimalne 0.5l +... je to divne... tankujem na SK (slovnaft, OMV alebo Shell) pripadne v Rakusku znackove pumpy. Inak najvacsi rozdiel v kvalite nafty som postrehol Nemecko vs vsetko ostatne... V Rakusku mi pride pocitovo nafta rovnaka ako SK a CZ... tankujem iba na znackovych pumpach. Citovat
ace11 Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 \"V Rakusku mi pride pocitovo nafta rovnaka ako SK a CZ\" jj ,ale o 4-5kc levnejsi a Rakousko nepridava biopaliva do nafty )) v Cesku ano a to u vsech pump to je jen rozdil Citovat
FrantaCV Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Ahoj. přidávám aditivum při každém tankování. Poprvé ze strachu, aby mi nazamrzla nafta když se teploty sunuly pod -20 st C. Spotřeba je +/- pořád stejná ale chod motoru je o poznání tišší. Citovat
Judes Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Ahoj. přidávám aditivum při každém tankování. Poprvé ze strachu, aby mi nazamrzla nafta když se teploty sunuly pod -20 st C. Spotřeba je +/- pořád stejná ale chod motoru je o poznání tišší. Nemusíš mať strach nafta nezamrzne ani bez aditiva. Keď necháš letnú naftu vystavenú mínusovým teplotám tak sa v nej vytvoria parafínové vločky a tie upchajú palivový filter, ale ku zamrznutiu nedôjde. Pridávaním zimného aditiva zabraňuješ práve tvorbe tých parafínových vločiek. PS: A ako som už písal v inom vlákne tak ja pridávam do nafty aditivum Castrol TDA aj lete aj cez zimu už viac ako 12 rokou a zatiaľ som nemal s palivovým okruhom žiaden problém. [upravil dne 8/11/10 22:01 Judes] Citovat
Marcel00 Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 \"V Rakusku mi pride pocitovo nafta rovnaka ako SK a CZ\" zabudni na to...rakuska nafta je uplne ine kafe ako ta SK CZ... aspon za SK mozem povedat ze urcite ano. nehovorim o premiovych palivach. Vsetko je dodavane na SKK zo Slovnaftu, jednotlive znacky ako OMV, Shell atd uz len davaju svoje aditiva. Okrem toho rakuska nafta je bezsirna, vyssie cetanove cislo oproti SKK ktora ma vyssi obsah siry a nizke cetanove cislo (dodavky z ruska!). Ja ziadne aditivum nedavam ani v lete ani v zime, tankujem len v Rakusku. Uznavam ze tu moznost mam, byvam blizko hranic tak to vyuzivam. Kamos raz pridaval aditivum do nafty v rakusku a pumpar mu tukal na celo ze co to robi. krutil neveriacky hlavou. Citovat
trebor Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 já přidávám VIF letní i zimní, tankuji nejčastěji AGIP zdá se mi že to má nejtišší\"chod motoru ,jednou PKN Orlen motor se zdál hlučnější jelo to stejně ....vždy vršek na cca 20L nafty...a zatím vše ok..... Citovat
ace11 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 jak pise Marcel00,nafta se srovnat neda CZ a Rakousko Citovat
skorpion Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 K tomu Slovnaftu. Jedna známá takhle tankovala u Slovnaftu, do prázdné půlku nádrže. Potom popojela na parkoviště, dala si kafe a cígo a nechala motor běžet. Když pak nasedla do auta, ani nezavřela dveře a motor kleknul a už nešel natočit. Hned jí napadlo, že to bude tankováním a tak si to nechala odtáhnout a prověřit soudním znalcem. Ten potvrdil že motor kleknul v důsledku špatné nafty, která silně nesplňovala normy. Slovnaft se dlouho cukal a odmítal zaplatit škodu. Pak ta známá sehnala prohlášení nějaké laboratoře nebo čeho, která asi týden před tím dělala odběry na různým stanicích včetně Slovnaftu a ten tam dopadl také velice špatně. Až potom u soudu uznali, že Slovnaft musí škodu zaplatit. Kupodivu ten soud trval necelý rok. Ale je to už přes rok co se to stalo. Dneska to může být jinak. Citovat
PavelP123456 Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 tak to tu čtu vše a kukám že dáváte skorem všeci aditivum tak děkuju všem pujdu taky do toho a zimní se može aj dávat v letě že to tak chápem a je to lepší dávat nebo to je jedno Citovat
vrtulnik76 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Má někdo zkušenost po dávkovaní aditiva že se mu zvedla spotřeba o cca. 05-1 lit je to teda aditivum spojena s čističem trysek a proti kouřivosti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.