BV406 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 zdar chlapi, muzete mi, prosim, nekdo odfotit kam presne nebo nejlepe umistit tento typ podper http://www.uni-max.cz/podpery-lehke-prestavitelne/d/ pod 406 restyl kombi ??? jedna se mi o predek i zadek, mozna uz to tu nekde je, ale ja to nenasel pokud by to slo, potreboval bych to do vecera , zitra to potrebuju zvednout ... diky moc Citovat
Hauke Ivo Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Ještě by to chtělo co na tom autě budeš dělat, jinak se to vepředu dá posadit pod nápravnici... Citovat
BV406 Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 jenom kouknout spise na zadek a vyfuk jak je na tom se rzi apod .... nic moc dramatickeho ... ale nekde se prece ty podpery musi umistit, me zajima kde presne Citovat
krtek 2 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 pod zadne rameno napravy,ja si pomaham aj tak ze to dam pod tazne zariadenie (tam kde je to gulove tahlo priskrutkovane) na vrch toho stojana mozes dat hrubu gumu ,ja ich mam podomacky vyrobene a s tou gumou funguju perfektne Citovat
Qcko Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Ale daj si pro takychto podperach pozor, ked clovek usetri a kupi lacnejsie casto sa stava ze niektora z tych noziciek to neprezije:bojim Citovat
Driver Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Tyhle podpěry jsem si taky koupil, ale vyzkoušel jsem je jenom jednou a nevěřím jim. když jsem na ně spouštěl auto a slyšel jak ty podpěry vržou a kroutí se tak jsem to radši dal na dva hevery a jeden špalek. Od té doby mi leží v garáži. Citovat
krtek 2 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 tak tak Qcko ako vravis, ja som si ich vyrobil sam a na materiale som nesetrlil udrzali by v pohode i nakladak Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 myslím,že toto jsou dobré podpěry--mají tu vodící trubku až na zem, takže se může jen střihnout čep, co zajištuje vnitřní trubku (v nejhorším) předek pod nápravnici, zadek pod domek táhla zad. nápravy--je to ta trubka, co vede od nápravy dopředu a končí v domku, který je přišroubovaný do karoserie Citovat
Driver Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Já jsem se spíš bál, že se stříhnou ty tenký čepy co drží skládací nožičky, prostě neměl jsem z toho dobrý pocit. Klasická svařená podpěra je určitě lepší. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 taky jsem si dělal celosvařované, jsou určitě lepší--pevnější Citovat
FrantaCV Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 taky jsem si dělal celosvařované, jsou určitě lepší--pevnější S tím nelze než souhlasit. Nicméně asi před dvěma lety jsem v Baumaxu koupil ty samé co autor vyobrazuje a drží bez problémů. Co se týká umístění tak pod nápravvnici - jak už tady někdo psal - jen bych doporučil do sedla použít tvrdou gumu nejlépe z dopravníku (pasovky). Citovat
BV406 Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 super, diky za tipy ... nejak se s tim popasuju ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.