Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jenom kouknout spise na zadek a vyfuk jak je na tom se rzi apod .... nic moc dramatickeho ...

ale nekde se prece ty podpery musi umistit, me zajima kde presne :)

Odesláno

pod zadne rameno napravy,ja si pomaham aj tak ze to dam pod tazne zariadenie (tam kde je to gulove tahlo priskrutkovane) na vrch toho stojana mozes dat hrubu gumu ,ja ich mam podomacky vyrobene a s tou gumou funguju perfektne

Odesláno

Ale daj si pro takychto podperach pozor, ked clovek usetri a kupi lacnejsie casto sa stava ze niektora z tych noziciek to neprezije:bojim

Odesláno

Tyhle podpěry jsem si taky koupil, ale vyzkoušel jsem je jenom jednou a nevěřím jim. když jsem na ně spouštěl auto a slyšel jak ty podpěry vržou a kroutí se tak jsem to radši dal na dva hevery a jeden špalek. Od té doby mi leží v garáži.

Odesláno

myslím,že toto jsou dobré podpěry--mají tu vodící trubku až na zem, takže se může jen střihnout čep, co zajištuje vnitřní trubku (v nejhorším)

předek pod nápravnici, zadek pod domek táhla zad. nápravy--je to ta trubka, co vede od nápravy dopředu a končí v domku, který je přišroubovaný do karoserie

Odesláno

Já jsem se spíš bál, že se stříhnou ty tenký čepy co drží skládací nožičky, prostě neměl jsem z toho dobrý pocit. Klasická svařená podpěra je určitě lepší.

Odesláno
taky jsem si dělal celosvařované, jsou určitě lepší--pevnější ;)

S tím nelze než souhlasit. Nicméně asi před dvěma lety jsem v Baumaxu koupil ty samé co autor vyobrazuje a drží bez problémů. Co se týká umístění tak pod nápravvnici - jak už tady někdo psal - jen bych doporučil do sedla použít tvrdou gumu nejlépe z dopravníku (pasovky).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...