Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

včera jsem si jel pro přední destičky protože ty co tam byly už měly nejlepší za sebou,chtěl jsem bud origo nebo ferodo ale kámoš mi dal zadara destičky fri-tech.A proto se chci zeptat jestli s nima máte nějaký zkušenosti nebo nějaký reference, včera jsem je nasadil tak chvíli než se zajedou a pak uvidíme, ale budu vděčnej za vaše zkušenosti

Odesláno

kdyz se prehraly na trilitru, tak uznavam, ze dostaly sadu, ale stejne me zaskocilo, ze prestaly brzdit UPLNE -tzn dojet na kvalt, dokud auto nezastavi. ted je mam ve fiatu marea TD a smrdi z kazdeho delsiho kopce.

na auto, ve kterem jezdi lide, bych je nedal.

[edit] btw taky jsem je mel zadarmo :)

[upravil dne 8|11|10 14:46 .mycTD]

• O 1 rok později...
Odesláno

No nevim??? Já mám od FriTech komplet brzdy kotouč+destička předek+zadek na mé 807 a nemůžu si je vynachválit. A to je to těžké auto. Mám přesně opačnou zkušenost. Brzdy nevadnou ani z dlouhých kopců a destičky nepískají. A to jezdím hodně včetně Itálie, Francie a 2x v roce Norsko, kde se sjíždí dost veliké kopce u fjordů a z hor. Přijde mi, jako že jsi koupil něco jiného. Já je koupil na www.naautomobily.cz a přišly v červených krabicích s potiskem FriTech. Dělaji i další díly ale je třeba jim napsat. Dobře jsem tam koupil např.poloosu a rameno.

Odesláno

Mně je ještě před lety doporučovali \"rodinní\" garážníci, naši je měli na Feldě i Octávce, byly to normální destičky za výbornou cenu.

Odesláno

K destičkám Fri-Tech mám drobné výhrady:

1) moc nebrzdí

2) při intenzivnějším brždění je to katastrofa

3) není moc destiček, které praskají a pak se odloupávají od podkladové desky.

za mě teda nee :bojim

Odesláno

no já jsem je zkusil, ve předu mám destičky, najeto přes 10000km a jsou v phodě, a brzděj dobře, o vánocích jsem dal dozadu kotouče i destičky a auto brzdí o poznání líp než z předchozíma (oboje bylo ferodo)

to koblih69: to jsi toho ještě moc neviděl:D vzadu jsem měl destičky ferodo a na levý brzdě obě popraskaly a vypadávaly po kouskách ven, to byl taky důvod výměny brzd

Odesláno

..vidiš to koblih ja som mal zase vase slavne Brembo platnicky a stali za hovno brzdili biedne tvrde ako skala...

..neviem ale fritech ma rozne kategorie platni a zvacsa brzdia dobre sam som jedny mal raz davno,ale prehriať sa daju akekolvek ked niekto stojí na brzdach ako debo

Odesláno

Já je mám doma v zásobě a taky nevím co mám čekat.....

Jinak teď mám orig. ( Ferodo ) zhruba v 1/2 životnosti.

S tím pískáním....jsem snad ještě neviděl a neslyšel 307 co by nepískala.... :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...