Danoš306 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 cuss mam na vas takovy dotaz, jde rozkuchat sedacka bez vyhrivani a dat tam vyhrivani s uplne stejne sedacky akorad s vyhrivanim?? (na vrakaci sem nasel 306tku ktera ma uplne stejne sedacky jako ta moje (takovy ten zaklad - sede bez stelovani vysky, operek atd) ale ma vyhrivani tak sem si rikal jestli by to nejak neslo ze bych ji rozkuchal a predelal to na moji (tu z toho vrakace si tam dat nemuzu protoze je roztrhana, ma vybuchlou patronu a jiny vroz potahu) prosim o rychle odpovedi mam je zamluvene do zitrka predem moc diky!! Citovat
MilanF1 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 A máš v autě přípravu na výhřívání? Čudlíky na spouštění apod? OTÍK17 ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Pokud jsou ty sedáky tvarově stejný tak to předělat jde. To by měla být práce na jedno odpoledne. Nejlépe se to samozřejmě dělá tak že ty svoje sedačky vyndáš z auta. Máš ověřeno, že to vyhřívání funguje? Stačí aby byl přelomenej drát a už to nejde. Opravovat to je pěkná piplačka. Propípni si to měřákem jestli není obvod přerušenej. [upravil dne 4/11/10 19:03 Dave_k] Citovat
Danoš306 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 oks diky moc za rady, jj sedacky jsou uplne stejneho tvaru akorad ty na to vrakaci maji jiny vzor na potahu a jsou protrhane jak svina, no overene jestli je to vyhrivani funkcni to nemam ale propipnu to jak rikas, no elektriku nevim jestli mam nachystanou, mam tam jeste jednu patici na rele volnou (je hneda) a porad nemuzu prijt na to k cemu je, ale kdyz sem mel nachystanou patici na rele a zamek na zadni okna tak si myslim ze to nachystane asi bude, idu to zkusi prozkoumat :D [upravil dne 4/11/10 20:04 Danoš306] Citovat
Danoš306 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 tak elektrika je nachystana :D to hnede rele ktere sem tak dlouho nevedel k cemu je tak je v vyhrivani sedadel sem si to mohl zjistit hned sem ocas v knizce sem si nasel ze pojistka F20 - 30A je vyhrivane sedadel a multimetrem sem si ji propipl s patici a je to ona sice je to zase nachystane tak jako u tech zadnich oken tzn ze to slo k zamku z. oken a od zamku kajsik do riti a nepodarilo se mi zjistit kam takze sem hned za zamkem napajel novy cerveny drat a vedl ho do zadu, u sedacek to udelam tak ze to povedu primo od rele takze vyreseno ted jen doufam ze to vyhrivani bude v poradku kdyby nebylo da se nejak opravit??? Citovat
Danoš306 Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 tak sem byl dnes na tom vrakovisti a zjistil sem ze sedacky jsou nefuncni :( asi bude tam nekde preruseny obvod ve vyhrivani jak ste psali odpojil sem konektor a propipnul obvod multimetrem, nic, tak sem zmeril odpor jestli tam treba neni moc velky a ze by na neho pipak nereagoval, a odpor je nekonecny, a to na obou sedackach je to normalni aby byly obe spatne??? da se to nejak opravit nebo je nemam vubec brat?? [upravil dne 6/11/10 09:35 Danoš306] Citovat
čakom Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 je to uplne normalni že jsou obe nefunkčni. opravovat to nema cenu. koukni sem Citovat
Danoš306 Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 tak nakonec sem se rozhodl ze si ty stare sedacky prece jen koupim protoze kdyz sem se nad tim navodem zamyslel tak je to celkem hard core a mel bych strach at mi nezhori prdel a nebo nevyhori auto no nwm no zapojit na prutko drat, vzdyt tam je zkrat ne?? to musi vyhazovat pojistku navic ten odber to bych ani nenastartoval tak to jeste zkusim s tema staryma neni tu nekde navod na opravu starych?? Citovat
Jarmilson Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Mam dotaz, vyhřívané sedačky v 306 Break mám Origo, ale nehřejou. ještě jsem moc nepátral proč, tak se chci zeptat, kde bych měl začítkdybych to chtěl zprovoznit ? Citovat
Ferry Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 v podstate je vse napsano vyse v tomto vlakne, proste na 90% prerusene topne draty Citovat
Woiser Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Nechci zakládat nové vlákno tak mojí otázku nacpu sem. Naskytla se mi výhodná koupě sedaček, ale bohužel jak už to tak bývá řidičovo sedadlo je poničené. Myslíte, že by se s tím dalo něco udělat? Napadlo mě přečalounit celou vrchní část sedačky, na kolik by to vyšlo a myslíte, že by to vůbec šlo udělat? Zbytek sedaček je zachovalá, jen ta řidičova dostávala na prd°l Citovat
P607Olda Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Na přečalounění se zeptej místního čalouníka, dělá se to běžně. Je otázka stejného materiálu, anebo nějakého nenápadně-podobného. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.