Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Měnil jsem dnes filtr a bohužel se mi podařilo ulomit ti silnější přívodní tyčku. Jde stím ještě něco dělat? nebo sehnat nové víčko a popřípadě kde sehnat... Děkuji moc Bohouš

Odesláno

Opravit se to dá ( dovnitř se zataví tenkostěnná trubička a zaleje se ta patka) . Jezdil jsem takhle 20 tis. km a kdybych neměnil celý těleso tak jezdím dodnes. Pokud to starý těleso za nějakou zbytkovou cenu chceš tak se ozvi. Dám na to záruku, že na téhle straně už to neulomíš :D

Odesláno

No sláva .... už několikrát si mi pomohl radou ...... koblih69

....Zkoušel jsem to přilepit , ale marně,,,,, za kolik by si nechal ten vršek? jedná se o filtr Bosch . Důležité je to že na to dost chvátám ... Nevěděl bys poradit jak to zatím propojit bez filtru??? Je to sice riziko , ale já auto potrřebuji každý den. Dík moc

Odesláno

asi máš tenhle, ne?

No já bych to nedělal, riskuješ, že se ti dostane bordel do čepadla ... nicméně samozřejmě pokud vezmeš 2 kovové trubičky a spojíš je hadičkou tak to bude funkční. Jinak pokud hledáš nápad kde sehnat tenkostěnné trubičky různých průměrů tak mrkni na nějakou starou přenosnou TV nebo rádio. Výsuvná prutová anténa je dobrý zdroj nepřeberného množství průměrů :D

Za ten můj opravený chci 200,- + poštu. Tedy za komletní těleso. Samotný víčko prodávat nechci. Zítra to můžu vyfotit a v pátek poslat.

PS: na to nouzový propojení se vykašli, riziko kapající nafty na rozpálenej motor mě nenaplňuje klidem :myslim

[upravil dne 3/11/10 23:11 koblih69]

post-25417-14109613407675_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...