Guest Chozeluizskuner Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 Ahoj.chtěl bych se zeptat jestli někdo neumí vyndat zrcátko? levé mám prasklé a pravé mi nevyhřívá.tak bych se rád kouknul na to pravé jestli mám připojené drátky.ale nerad bych ho rozbil jako to druhe.předem diky:super Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 paLcem nahoře zamačkni a koncem lžičky dole zalač na dva dratky dovnitř a hotovo , skličko vyndaš Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 zalač na dva dratky dovnitř a hotovo , skličko vyndaš? Takže zespodu vydloubnout? jde mi o směr Citovat
loque Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Tak ja som sa včera pokúšal vybrať lavé zrkadlo, lebo mi nefunguje ohrev zo spodu som našiel iba jeden \"drôtik\" alebo ako to nazvať, skúšal som naň tlačiť aj z jednej aj z druhej strany a pri tom to zrkadlo jemne vypáčiť al nič, akurát ten drôtik spravil puk a už tam nieje ani ten Je nejaká šanca to zrkadlo vypáčiť bez povolenia tej pružiny a nezlomiť ho??? Citovat
P607Olda Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 akurát ten drôtik spravil puk a už tam nieje ani ten tak teraz pozor, už je to napoly odistené, nech ho nestratíš. Takisto odháč aj druhý drotik a pojde to. Alebo skús tou škvírou pozrieť dovnútra, ako to ty máš urobené - existuje veľa prevedení. Citovat
Dave_k Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Pokud drátek odskočil, tak ho už jen zkus vyloupnout ven. Lehce po obvodu. Buď ve střehu, jelikož to najednou udělá \"cvak\" a sklíčko je na zemi. Citovat
loque Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 aha, tak to idem skúsiť, ja som myslel že som to zlomil skúsim to vylúpnuť, dúfam že o chvílu nebudem riešiť nové zrkadlo Citovat
loque Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Tak sa nezadarilo ani tentokrát, skúšal som to lyžičkou a nič. Už som použil dosť hrubú silu, som mal obavy aby neprasklo zrkadlo, aj tie drôtiky dole som všelijako hýbal a nič Citovat
koblih69 Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 Ty v tom hledáš nějakou velkou složitost, ale na tom PDF co dával Honza406 je to pěkně vidět. Oba ty drátky ( napřed jeden pak druhý ) zatlačíš jakoby do toho volného místa mezi nimi a pak směrem dovnitř prostoru zrcátka ( tedy od skla ) tím vyskočí jeden i druhý drátek z těch zámečků ( háčků ) pak stačí zrcátko vytáhnout. Pokud by to bylo někaé zalepené tak bych si udělal ze 2 proužků plechu takový L profil který bych omotal izolepou a pěkně nahoře i dole sklo podobral zezadu. Pokud to děláš veku nahřej to něčím ať to není tak křehké. Citovat
loque Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Tak dnes sa mi to zrkadlo podarilo vybrať. Chyba bude v samotnom ohreve zrkadla, keďže som nameral nekonečny odpor, niekde to bude prerušené. Teraz už iba opatrne odlepiť ten zadný plast od zrkadla a potom... sa uvidí Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Tak to skus cvaknout až to budeš dělat..čeká mě to samé Citovat
loque Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Tak sa mi to podarilo rozobrať, zajtra sem môžem dať postup aj s nejakými fotkami. Problém je tá samotná vyhrievacia fólia, nevidieť na nej žiadne poškodenie, možno je len zaoxidovaný prechod medzi kontaktami a fóliou ale asi to nieje reálne opraviť. Otázka teraz znie, či je možné kúpiť niekde túto fóliu alebo ako poradíte postupovať? Citovat
koblih69 Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Když se koukneš sem: tak tam píšu o 3 variantách jak to třeba řešit. Citovat
loque Odesláno 18. prosinec 2010 Odesláno 18. prosinec 2010 Vďaka, ten thread som už raz čítal, len som ho teraz nevedel nájsť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.