Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyjmutí zrcátka

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Ahoj.chtěl bych se zeptat jestli někdo neumí vyndat zrcátko? levé mám prasklé a pravé mi nevyhřívá.tak bych se rád kouknul na to pravé jestli mám připojené drátky.ale nerad bych ho rozbil jako to druhe.předem diky:super

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
zalač na dva dratky dovnitř a hotovo , skličko vyndaš
?

Takže zespodu vydloubnout? jde mi o směr

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak ja som sa včera pokúšal vybrať lavé zrkadlo, lebo mi nefunguje ohrev :grr zo spodu som našiel iba jeden \"drôtik\" alebo ako to nazvať, skúšal som naň tlačiť aj z jednej aj z druhej strany a pri tom to zrkadlo jemne vypáčiť al nič, akurát ten drôtik spravil puk a už tam nieje ani ten :( Je nejaká šanca to zrkadlo vypáčiť bez povolenia tej pružiny a nezlomiť ho???

Odesláno
akurát ten drôtik spravil puk a už tam nieje ani ten

tak teraz pozor, už je to napoly odistené, nech ho nestratíš. Takisto odháč aj druhý drotik a pojde to. Alebo skús tou škvírou pozrieť dovnútra, ako to ty máš urobené - existuje veľa prevedení.

Odesláno

Pokud drátek odskočil, tak ho už jen zkus vyloupnout ven. Lehce po obvodu. Buď ve střehu, jelikož to najednou udělá \"cvak\" a sklíčko je na zemi. :)

Odesláno

Tak sa nezadarilo ani tentokrát, skúšal som to lyžičkou a nič. Už som použil dosť hrubú silu, som mal obavy aby neprasklo zrkadlo, aj tie drôtiky dole som všelijako hýbal a nič :(

Odesláno

Ty v tom hledáš nějakou velkou složitost, ale na tom PDF co dával Honza406 je to pěkně vidět. Oba ty drátky ( napřed jeden pak druhý ) zatlačíš jakoby do toho volného místa mezi nimi a pak směrem dovnitř prostoru zrcátka ( tedy od skla ) tím vyskočí jeden i druhý drátek z těch zámečků ( háčků ) pak stačí zrcátko vytáhnout. Pokud by to bylo někaé zalepené tak bych si udělal ze 2 proužků plechu takový L profil který bych omotal izolepou a pěkně nahoře i dole sklo podobral zezadu. Pokud to děláš veku nahřej to něčím ať to není tak křehké.

post-25417-14109614008037_thumb.jpg

Odesláno

Tak dnes sa mi to zrkadlo podarilo vybrať. Chyba bude v samotnom ohreve zrkadla, keďže som nameral nekonečny odpor, niekde to bude prerušené. Teraz už iba opatrne odlepiť ten zadný plast od zrkadla a potom... sa uvidí :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak to skus cvaknout až to budeš dělat..čeká mě to samé

Odesláno

Tak sa mi to podarilo rozobrať, zajtra sem môžem dať postup aj s nejakými fotkami. Problém je tá samotná vyhrievacia fólia, nevidieť na nej žiadne poškodenie, možno je len zaoxidovaný prechod medzi kontaktami a fóliou ale asi to nieje reálne opraviť. Otázka teraz znie, či je možné kúpiť niekde túto fóliu alebo ako poradíte postupovať?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...