qmysak Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 mám podobný problém, ale mám 406 2,2 hdi a climatronikem napadla mě bud zaseklá klapka nebo ten radiátor:bojim jak se dá zkontrolovat ta klapka??? Citovat
koblih69 Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 tak radiator se daval novy. a neni to pred tremi, ale pred rokem a pul cca. Nedavno jsem ho proplachoval, voda normalne tekla. Klapka zasekla neni - vizualne overeno. Navic: ze zacatku to topi vic a po ohrati motoru a otevreni termostatu topi vyrazne min. Nejde ti trvale naplno sahara? Citovat
Lubos77 Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 ak je vodny kamen v radiatore, prietok bude mat dobry, lebo kamen je v mozno pol milimetrovej vrstve vo vnutri trubiek, ale s prepustenim tepla je problem. Tiez som to skusal na cliu ktore nekurilo. Prietok dobry, horuce hadice do radiatora aj z radiatora, ale fukal vlazny vzduch. Po vymene radiatora kurilo ako sa patri. Ale kedze si radiator uz menil, tak pravdepodobne bude problem inde.... 306 HDi XS Citovat
navpoint Odesláno 28. listopad 2010 Autor Odesláno 28. listopad 2010 qmysak : ja to udelal tak, ze jsem zespoda skrine topeni vyvrtal diru a pohledove klaku zkontroloval koblih69: sahara spina spravne, teplota motoru je v poradku Lubos77: asi to taky vidim tak, ze zkusim vymenit ten radiator, moc jinych moznosti uz neni Citovat
dzavel Odesláno 28. listopad 2010 Odesláno 28. listopad 2010 Vzhledem k tomu, že to začalo po malé nehodě můžeš mít někde nepatrnou dírku, která přisává vzduch a zavzdušní celý okruh. Citovat
navpoint Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 a jak se da na takovou malou dirku prijit? tect to nikde netece a voda se neztraci Citovat
dzavel Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Známému malinká dírka na palivovém okruhu udělala v dodávce pěkný bordel (auto mu nechtělo občas moc jet). Přišel na to tak, že spoje a místa kde viděl potrubí namazal mydlinkovou vodou a pak poslouchal kde to píská. To, ale u motoru asi neuslyšíš. Možná to natlakovat jestli to pak neproteče:myslim. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 a co tak ještě vyměnit termostat ?třeba otevře naplno a tím to moc netopí . Citovat
navpoint Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 ano, termostat ještě vyměnit zkusím, ten nestojí svět. Natlakovat jsme zkoušeli tou pumpičkou - jak jsem už psal dříve. Nikde to nesyčelo, ani neteklo. Ale jestli je tam naka dirka v radu mikronu, tak bychom to asi neobjevili, ale to by zase asi neprojevovalo takto drasticky Citovat
Capy Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 možná bych to viděl na radiátor. měl jsem to samé na 405. Trubičky v něm asi do poloviny výšky ucpané jakým si blátem (předtím foukala hlava) po výměně zase topila Citovat
Guest servisman Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 Pokud píše že radiátor dával nový před rokem a půl tak bych to na něj neviděl Citovat
navpoint Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 přesně tak. dával se neorigo, ale nový Citovat
navpoint Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 no já tomu taky moc nevěřím, že by to byl radiátor. Ale co teda? Citovat
Lubos77 Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 ak je zly termostat, tak auto sa na prevadzkovu teplotu v tomto pocasi riadne nezahreje ani po 20 kilometroch jazdy... Ak je dobry tak je teplota medzi 70 a 90 po niekolkych kilometroch (na benzinovom motore) ... mne na HDi aj po 10 km jazdy Citovat
navpoint Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 no ja jedu asi 5 km do prace a po 3 uz ma voda pres 70. kdyz zaparkuju u prace, ma voda kolem 80 Citovat
mik_14 Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 Zdravím! Možno poviem sprostosť, ale píšeš že máš model s el. regulovanou klimatizací. Nemohol sa ti pri náraze uvolniť snímač vnútornej teploty. Ja som mal niečo podobné na 206 tam je snímač len tak nacvaknutý a spadol mi za vnútornú priehradku. Teplota aute sa v podstate nadala nastaviť. Ak by tebe snímač spadol niekde pri radiator mohlo by to spraviť čo popisuješ (pri 70 sa snazi kuriť potom sa snimač ohreje a nekuri) Citovat
navpoint Odesláno 30. listopad 2010 Autor Odesláno 30. listopad 2010 bohužel, klapku vzduchu (teplý/studený) jsem vizuálně kontroloval - nastavuje se přesně dle polohy ovladače. Navíc, i kdyby bylo čidlo teploty vzduchu v interiéru v háji, tak by to na maximální nastavenou teplotu stále topilo (si myslim). Teď se to chová tak, že přesto že mám nastaveno pořád na max. to fouká studeně, po částečném ohřátí celkem teple a po dostatečném ohřátí vlažně až studeně [upravil dne 30.11.10 21:53 navpoint] Citovat
navpoint Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 VYŘEŠENO: nakonec to byl přicpaný radiátor K nevíře - byl starý ani ne dva roky. Do chladiče jsem dával novou náplň (fridex + destilka), nikdy z toho netekl žádný sajrajt. Fakt nechápu. Po pitvě radiátoru flexou jsme z jednotlivých trubiček vytáhli něco jako vosk, který byl spirálovitě stočený. Hrozně se to lámalo a mělo to béžovou barvu. Bylo to skoro ve všech trubičkách. Po výměně radiátoru zatím topí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.