Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,nevim jestli takhle budete vedet,ale mam v aute plno nezapojenych konektoru co se interieru tyce,treba u spolujezdce jak je topeni ze spoda pod kastlikem tak tam mam plno konektoru,pod sedackou je taky volnej konektor,kdyz vyndam stredovej panel tak tam taky neco malo je...Nevite k cemu to muze slouzit?a druha vec,slo by me tam bez vetsich problemu zadelat digitalni ovladani klima nebo bych musel neco menit?a palubni pc ten display do stredoveho panelu mi pujde zadelat a nekam pripojit?Díky za vas cas :)

Odesláno

no tak ja zitra vypisu ty cisla konektoru jestli to bude ocislovany a snad tu treba budes vedet nebo nekdo kam ty veci patrej...je mi divny ze prave od vyroby to tam nechavaj kdyz k tomu stejne nedaj to co tam patri

Odesláno

Hodně těch konektorů je příprava pro vyšší verzi, např. vyhřívání sedaček, elektrický pojezd sedaček, tempomat, airbag spolujezdce, pokud nemáš, atd, pokud všechno funguje jak má tak je to tak. A k ty automatický digitální klimě, je to na vyměnu komplet klapek, musi dolů celá palubka, musela by se nejspiš dodělavat nějaká elektrika, přišlo by to na těžkej peníz a hoodně práce. Buď rád že máš mechanickou, ono čim méně je ve francouzským autě elektroniky tím lépe.;)

[upravil dne 31/10/10 23:56 Radek Hurvajz]

Odesláno

Pokud jde o venkovní teplotu tak to není problém, ale pokud Ti jde o vnitřní tak to nemá ani digiklima. Ta totiž ukazuje jen jaká je požadovaná teplota v autě.

Překopávka na digi je doooost ošemetná věc. Nejlaciněji Tě vyjde, když seženeš bouračku s digiklimou a přeházíš to z ní. Někdo to tu tuším dělal, ale podle mne zbytečnost, když manuální klima funguje.

Ferry dokonce dával klimu do auta kde před tím ani nebyla, ale je to o možnostech dílů, šikovnosti, času a prostoru. Za 2 odpoledne to na parkovišti neuděláš. ;)

Odesláno
Pokud jde o venkovní teplotu tak to není problém, ale pokud Ti jde o vnitřní tak to nemá ani digiklima. Ta totiž ukazuje jen jaká je požadovaná teplota v autě.

Překopávka na digi je doooost ošemetná věc. Nejlaciněji Tě vyjde, když seženeš bouračku s digiklimou a přeházíš to z ní. Někdo to tu tuším dělal, ale podle mne zbytečnost, když manuální klima funguje.

Ferry dokonce dával klimu do auta kde před tím ani nebyla, ale je to o možnostech dílů, šikovnosti, času a prostoru. Za 2 odpoledne to na parkovišti neuděláš. ;)

No jde mi o tu venkovni,nebo jeste jinak,jde mi o to abych mel v aute co nejvic zajimavostí,protoze ja jsem takovej ten hračičkář co má rad kdyz neco vypada slozite a svítí to :) hlavne mi tedka nedoporucujte kazdej vanocni stromecek :D

Odesláno

Předělat manuální na digi u 406 není moc těžké, protože i manuální má u 406 ty poťapaný servomotorky, takže se toho zas tak extra moc měnit nemusí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...