Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zkoušel jsem to 3x a ani jednou se to nepodařilo. Tohle není okno nebo pl spoj. Je to fólie, která se dost hřeje a jak je tenká tak hodně cvičí. Tím pádem když už to opravíš a nasadíš za týden se to zase přeruší. Ale klidně zkoušej ;)

Doporučuju neutrácet za blbosti a koupit jiné zrcátko nebo fólii. Pokud chceš ušetřit kup klidně sklo z výhřevem třeba z Favorita nebo felicie a přelep fólii, ale opravovat to nemá smysl. Ono až tu fólii vyndáš tak uvidíš, že je tenká, lakovaná, prostě práce na houby ... :bojim

• O 7 měsíců později...
Odesláno
Já se vůbec nezlobím, proč taky... Doporučuju si vyloupnout to původní sklo z plastu už doma a v Kelly si ho pěkně přirovnat. Přece jen je možný, že jiný výroce to bude mít o nějakou tu desetinku jiný. Mě to sedělo, jen v jedné oblině byla cca 0,5 mm spára, kterou jsem dotáhnul tím černým silikonem.

Jinak tady je ta UNI fólie těch 289,- je za pár: http://www.terko.cz/cs/topna-samolepici-folie-pro-vyhrivani-autozrcatek-par-12v-3p.html#!prettyPhoto

[upravil dne 17/1/12 19:35 od koblih69]

Zdravim. jakou verzi koupit 12 nebo 15W ? Abych to neusmažil :D

• O 3 roky později...
Odesláno

tak mi nejde zrcátko u řidiče..

jak proměřit jestli tam jde štáva?

zkoušečkou na 12V to proměřím ,že svorku dám někde na karoserii a ten bodec na konektor co jde do zrcátka?

Odesláno

Do zrcátka jdou dva dráty, každý zvlášť. Na jednom je 12V a na druhém kostra. Takže svorku dej na jeden drát a bodec na druhý, případně prohodit. V jednom případě by mělo svítit.  

Zrcátko prozměnu u spolujezdce mi po koupi auta taky nešlo, hezká práce s horkovzduškou, pokud teda nemáš funkční z těch tvých vraků.

Odesláno (upraveno)

mne neslo naklapanie zrkadiel a problem bol v tom joisticku ktorym naklapas bolo treba rozobrat a ocistit vodive obrazce plosnaku ci tebe ide len o vyhrev?

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...