koblih69 Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Zkoušel jsem to 3x a ani jednou se to nepodařilo. Tohle není okno nebo pl spoj. Je to fólie, která se dost hřeje a jak je tenká tak hodně cvičí. Tím pádem když už to opravíš a nasadíš za týden se to zase přeruší. Ale klidně zkoušej Doporučuju neutrácet za blbosti a koupit jiné zrcátko nebo fólii. Pokud chceš ušetřit kup klidně sklo z výhřevem třeba z Favorita nebo felicie a přelep fólii, ale opravovat to nemá smysl. Ono až tu fólii vyndáš tak uvidíš, že je tenká, lakovaná, prostě práce na houby ... Citovat
kovi Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Já se vůbec nezlobím, proč taky... Doporučuju si vyloupnout to původní sklo z plastu už doma a v Kelly si ho pěkně přirovnat. Přece jen je možný, že jiný výroce to bude mít o nějakou tu desetinku jiný. Mě to sedělo, jen v jedné oblině byla cca 0,5 mm spára, kterou jsem dotáhnul tím černým silikonem. Jinak tady je ta UNI fólie těch 289,- je za pár: http://www.terko.cz/cs/topna-samolepici-folie-pro-vyhrivani-autozrcatek-par-12v-3p.html#!prettyPhoto [upravil dne 17/1/12 19:35 od koblih69] Zdravim. jakou verzi koupit 12 nebo 15W ? Abych to neusmažil Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 tak mi nejde zrcátko u řidiče.. jak proměřit jestli tam jde štáva? zkoušečkou na 12V to proměřím ,že svorku dám někde na karoserii a ten bodec na konektor co jde do zrcátka? Citovat
mjtwister Odesláno 4. prosinec 2015 Odesláno 4. prosinec 2015 Do zrcátka jdou dva dráty, každý zvlášť. Na jednom je 12V a na druhém kostra. Takže svorku dej na jeden drát a bodec na druhý, případně prohodit. V jednom případě by mělo svítit. Zrcátko prozměnu u spolujezdce mi po koupi auta taky nešlo, hezká práce s horkovzduškou, pokud teda nemáš funkční z těch tvých vraků. Citovat
krtek 2 Odesláno 4. prosinec 2015 Odesláno 4. prosinec 2015 (upraveno) mne neslo naklapanie zrkadiel a problem bol v tom joisticku ktorym naklapas bolo treba rozobrat a ocistit vodive obrazce plosnaku ci tebe ide len o vyhrev? Upraveno 4. prosinec 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. prosinec 2015 Odesláno 4. prosinec 2015 tak štava tam jde tak vyhřívaní je KO... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.