Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jistotu bych měl mít z toho označení gumy, jestli je vyráběna na rychlosti do 240, tak by tuto rychlost měla stoprocentně vydržet, pneumatika je předimenzovaná, takže vydrží i mírně více. A nekupujete si na svoje drobečky, za které jste dali tolik peněz, nějaké olačky od neznačkového severokorejského domácího kutila, ne?

Odesláno

No 150 bych s tím teda nejel.

Normální guma bez toho je na to navržená a homologovaná. Když ti to udělá guma s nějakým sajrajtem uvnitř, je třeba celkem nasnadě, jak se k tomu zachová pojišťovna.

Odesláno

Souhlas, s tím lepidlem v gumě bych se taky nehnal, jak to bude nevyvážené, tak to bude opravdu krásně na silnici tancovat. Já rezevru taky v autě nemám, mám tu lepící sadu, ještě jsem ji nepoužil, ale předpokládám, že při normálním defektu (něco ostré ve vzorku) by se s tím lepit dalo.

Odesláno

Předpokládám, že se to vyváží po lepidle, tedy jestli to půjde. Taky co to udělá, když auto stojí, jestli lepidlo steče? Já nevím, chápu to do pracovních strojů někde na stavbu, kde ta náchylnost k defektu je vysoká a pneu pro pracovní stroje nebo náklaďáky jsou drahý, ale nikdo s nima nejezdí 150. Za mně ne.

Opravnou sadu jsem již použil, i když ne u 5008. Dovezl jsem to do servisu, tam pneu vyčistili a opravili, bylo to naprosto bez problémů. Akorát když jsem se s tím jednou rozjel cca 100, tak už jsem to cítil, přesto, že to kolo bylo normálně nafoukané, bylo to na zadním, nehnaném, přesto se s tím rychle jet nedalo a hned jsem to raději zklidnil.

Odesláno (upraveno)

Hezké video, dlouhý popis toho, co to umí, jak to funguje, jak je to vyrobené. Přesto bych si to do pneu nedal. Za dvacel let, co jezdím (a už jsem pojezdil hodně auty od osobáků po velké dodávky) jsem řešil jediný defekt a vlastně ani ten jsem neřešil, protože se šroubem ve vzorku jsem dojel až do servisu, kde to opravili.

A ještě k těm stránkám: nic proti firmě, která to dodává nebo prodává, ale čím více vychvalovacího textu, tím více  mi to přiípomíná prodej hrnců a vysavačů v sále naší hospody.

Upraveno uživatelem Padre
Odesláno

No hezký reklamní leták, připomíná mi Horsta z teleshopingu. Pro mě za mě si to užij, já k tomu nevidím naprosto žádný důvod.

Baví mě hlášky: odolává extrémním teplotám +45stupňů. Tedy letní pneu v dálničním režimu při vyšší rychlosti bude mít +45 spíš jako pracovní než jako extrémní teplotu.

Nebo že bych si snížil spotřebu o 3-10%? To je fakt k smíchu... Něco v pneumatice mi sníží spotřebu? Proboha jak?

Nebo:

Může VIPSEAL chemicky reagovat s gumovými PNEUMATIKAMI?
Ne VIPSEAL je chemicky neutrální.

hmmmm, nebo spíš už dlouho nejsou "gumové".

Odesláno

V poradku. Kazdy ma na to svuj nazor a nikdo to nikomu nenuti. Odkaz jsem dal jenom kvuli par otazkam ktery by potencionalni zajemce mohl mit. Nasel jsem to na netu a tak jsem to sem dal. Me osobne to nevadi, mam to tam a jsem o dost klidnejsi. Nez pichnout nekde v noci, nekde mezi poli apod., v nakym masakru pri desti, snehu apod a zacit to opravovat a byt zasranej atd. To je pouze muj osobni nazor a nikomu ho nenutim. Jinak doufam a preji vsem, aby tu opravnou sadu nemuseli pouzit a a ja doufam, ze u sveho auto neuvidim jak to opravdu funguje ;-)

Odesláno

No klidně můžeš pneu prorazit, já jsem za posledních 20 let klasicky píchnul jen jednou na služebáku. Opravná sada se vysmrkla a odjel jsem tím cca 90km bez problémů.

Taky jsem za tu dobu 2x prorazil/prořízl pneu, výhradně v zimě. Tak by mi to stejně bylo k ničemu. Byl jsem mokrej a zasranej (a nasranej, musel jsem vyházet kufr), protože jsem musel přehodit rezervu, jednou svoji, jednou půjčenou.

Odesláno

Děkuji za názory ohledně chybějící rezervy. Zatím mám lepící lepící sadu a budu věřit, že ji nebudu potřebovat :-)

Ještě laický dotaz k možnosti přehrávání hudby nejlépe z SD karty, kde již máme oblíbené uloženo. Nemám v autě USB vstup, pouze vstup AUX na jack pod krytkou v klimatizované přihrádce. Řešením asi bude pořídit mp3 přehrávač, který budu napájet přes napájecí konektor 12V přes kablík s redukcí na usb do přehrávače a signál se povede z přehrávače místo do sluchátek do AUX vstupu? Je to tak správně a máte případně tip na nějaký přehrávač? Nebo jiné řešení?

Odesláno

Nebo si do AUX připojit mobil. Případně nevím, jak to máš s bluetooth? Já po zkušenostech s řazením alb na USB flash nakonec došel k tomu, že USB spíš nepoužívám. Jako zdroj používám buď mobil přes BT nebo spíš děti mobil či tablet přes BT.

Dodělal jsem napájecí zásuvku s 2 USB výstupy přímo dovnitř do přihrádky mezi sedadly. Do přihrádky mám pak stažený kabel od Qi nabíječky zabudované do držáku telefonu a ten je zapojený do jedné USB zásuvky. Do druhé USB zásuvky dávám USB lampičku, pokud chci v přihrádce svítit.

Odesláno

transmitter jsem měl na starým autě, kde to hrálo ok, ale v 5008 mi to hrozně píská a škrčí :-(

navíc transmittery se musí přelaďovat tak, aby využívaly právě volnou frekvenci, takže transmitter určitě není pro mne řešení

Odesláno

ale jeste zkusim cervene... ty budou asi lepsi attachicon.gifDSCN1519.jpg [upravil dne 27/10/10 18:49 antired]

Zajimavé, už jsem o něčem podobném uvažoval - modré led osvětlení, postup rozebrání se hodí pro přívod napájení kamery, dovnitř umístit roztrojku na 12v. po provedení připnu foto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...