Přejít na obsah

Popel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

O uživateli Popel

  • Datum narození 13.6.1971

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    Ing.
  • Město
    Opatovice nad Labem
  • Stát
    Česká republika

Popel's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Popel

    podsvícení středového panelu

    Problém s podsvícenou !vypnutou klimou" mám stejný, ale ledku ve stropním osvícení jsem nezaregistroval, nenašel, dnes to rozeberu. Honda CRv má tlumenou modrou - velice příjemná zaležitost vůbec neruší a střed je lehce osvětlen.
  2. Popel

    JBL Hudba

    JJ, přední měniče jsou v poho, hrajou měkce, zato zadní to je jako z ťamanského dvojčete, už jsou vyměněny, pořídíl jsem komponentní HERTZ a výškáče jsem umísnil dozadu na lem kufru - paráda. Nyní řeším umístnění aktiv SBW pod přední sedačku spolujezce, až bude hotovo, připojim foto.
  3. Popel

    JBL Hudba

    Eltone, auto jsem neobjednával, byla to nabídka ze salonu, jinak JBL bych tam "přikupil" :-)
  4. Popel

    JBL Hudba

    Tak jsem dnes navštívil prodejce, JBL je jen za příplatek a na přání, standartně vozy nejsou vybaveny (prý), sub-vana od eltona je možná ale nebyli mi schopni říci co obsahuje (repro?, zesilovač?) a už vůbec ne zda se na moji výbavu dá připojit. Montuje se pod sedačku spolujezce pod koberec do volného prostoru k zadnímu ventilátoru klimatizace - proto ten šílený výlisek. Není jisté zda je tam příprava pro tento "wofer" - odhadní cenovka na tuto instalaci cca15-20tKč, takže asi passseee. Vypadá to v první řadě na montáž zadních komponentních 130mm repro + 25/45mm tweter na bok zavazadlového prostoru a poté instalaci SBW pod sedadlo spolujezdce - zde provádím vyběrové řízení :-), podle vítěze pak řešení napájení. Další oříškem bude napojení výstupu audia basbox, radio prý nemá klasický DIN nizkoúrovňový výstup - cinch (rádio typ - WIP sound), nevíte někdo zda toto rádio ho má?
  5. Popel

    JBL Hudba

    Souhlas s RomanemK, vše jsem testoval, ladil, ale ten zadek je nevýrazný i přes třetinové navýšení hlasitisti. Zadní repro hraje jako středobas, zastřené repro, být to JBL to by hrálo úplně jinak! Eltone, mohl bys prosím mrknout i na můj VIN, jak jsem na tom já?, dík!
  6. Prošel jsem snad celý net a vše je všude stejné, nejlíp vypadá tento, jak zmiňuje petrkaspi, jem se mi nelíbí ty istré hrany prolisu, nebo je to ze dvou částí?, mám strach že by se o to člověk mohl zachytit ořít, má to někdo z vás namontováno? http://www.auto-dopl...-25-4018-p31629 má někdo tip na podobný nerez překryt (přes hranu)? folii tam nechci dávat (černou, stříbrnou karbon)
  7. Popel

    JBL Hudba

    Zdravím pánové! Díky za info, chápu, velký sbw, zesilovač mám z bývalé 405, ale v 5008 chci čistý prostor, tak mne zaujala ta "podívně vypadající" ozvučnice (kde se umístní?). Cena je teda ranec :-(, ale chci něco udělat s tím zvukem, hlavně pro zadní sedadla, tam je to velmi slabé, předpokládám, že instalací přídavných výškových reproduktoru na zadní bočnice kufru něco pomůže, že se zvuk o něco rozjasní, předpokládám taky i výměnu zadních repro - něco takového - http://www.ahifi.cz/clanky/detail/peugeot-5008-vymena-prednich-a-zadnich-reproduktoru.htm. Nevíte jakými repro (značka) je 5008 standardně osazena?(k vůli parametrům). Díky.
  8. Zajimavé, už jsem o něčem podobném uvažoval - modré led osvětlení, postup rozebrání se hodí pro přívod napájení kamery, dovnitř umístit roztrojku na 12v. po provedení připnu foto.
  9. Popel

    JBL Hudba

    Zajimala by mne ta basová skříň, dá se sehnat, dokoupit?
×
×
  • Vytvořit...